Ev interneti hangisi alınmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pikachu_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pikachu_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba eve internet alıcam fakat ne alıcağımı bilmiyorum altyapı baktığımızda 50-70 e kadar falan destekleniyor diyo ne kadar doğrudur bilemem hangi öperatörü alayım fiyat önemli değil evde iki kişi aynı andan ders yapıyor
ve yoğun intenet kullanılıyor ne önerirsiniz birde taşınabilir modem diye bişey duymuştum yazlık ve kışlık ev olduğundan taşınabilirler nasıldır iyimidir ona hangi operatör daha iyidir

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Merhaba eve internet alıcam fakat ne alıcağımı bilmiyorum altyapı baktığımızda 50-70 e kadar falan destekleniyor diyo ne kadar doğrudur bilemem hangi öperatörü alayım fiyat önemli değil evde iki kişi aynı andan ders yapıyor
ve yoğun intenet kullanılıyor ne önerirsiniz birde taşınabilir modem diye bişey duymuştum yazlık ve kışlık ev olduğundan taşınabilirler nasıldır iyimidir ona hangi operatör daha iyidir
Biz şu an da evde Vodofone Net kullanıyoruz. Bundan önce de Turkcell kullanmıştık. Zaten altyapı aynı ve modemleri de birebir aynı. Huawei'nin bir modemini kullanıyorlar. Tek fark onun üzerinde Turkcell yazıyordu bunun üzerinde de Vodofone yazıyor. Vodofone'nin fiyatı daha uygun geldi ona geçtik.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Fiyat önemli değilse en yüksek hızı hangisi veriyorsa onu al.

quaresma71

Asistan
Reaksiyon puanı
185
Bence önce vodafone sayfasından bir fiber altyapı sorgulat eğer vodafone fiber altyapısı yoksa, millenicomdan sorgula ben kullanıyorum internet hiç fena değil türk telekom fiber altyapı ile kullanıyorum bu arada adsl hizmeti çöp olabilir bilgim yok. eğer tt fiber altyapın da yoksa taşınabilir alabilirsin, vodafone redbox bi de turkcell superbox var bunların kotalı olan paketleri 4.5G hızında yani hızlı internet (kota çabuk bitsin ve ekstra GB satın alın diye tabiki), limitsiz paketleri ise 10mbps hızında yani en son seçiminiz bunlar olsun derim ben