Ev hanımıyım wep işi için yardım lütfen

Enepinar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ev hanımıyım aklımda suan nette bulamadığım bir konu hakkı da site açma fikri var siteyi yapabilecek tanıdığımda var. Sadece onunla konusmadan önce bilgi sahibi olmak istiyorum.. Tarz olarak bu forumu göze alın herşeyi ile bu tarz düşünüyorum bana maliyeti ne olur ben niyeti bozdum bileziklerimi satacağım:laugh::blushing:
Derdim çoluk yok çocuk yok evde uğraşım olsun webe uzak olmamakla beraber tasarıma sıfırım isimlerini bile bu sitede duydugum çok şey oldu domain hosting aldığım isme paten tescil ne kadar tutar siteyi bunları halkettim kurdum diyelim
Bi izin gereklimi kim bilir belki zaman geçirmenin ötesine gecerde karlı işe dönüşür o zaman sistem nasıl ilerler çok sıfırım farkındayım anlayabileceğim tarzda bana yol izah edip bilgi verebilecek arkadaslar varmı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eşim sen delirdin diyor hatta dalga geçiyor ama olsun insanlar ticaret yapıp zarar etmiyorlar mı bende bu fikri denemek istiyorum bu traz bir forum site kurmak için mesela yaptırmayı düşündüü kişiye ne sormam lazım şunları şunları yapabilirmisin diyecek bilgiyle onla konuşmak istiyorum kısacası onla öyle bi konuşmalıyım ve fikir alışverişinde bulunmalıyım ki sen bunları biliyor muydun dedirtmeliyim sıfır oldugumu anlamamalı Sanırım bayan uyanıklığı:)

yasko0o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bileziklerinizi satmaniza gerek yok hanfendi, bu is icin yillik bir butce gerekiyorki bu da asagi yukari 30 ila 100 dolar arasi degismekte tabi bu sunucunun ozelliklerine bagli olarak kalmakta eger Turkiyeden bir sunucu alicam derseniz bu ucret daha fazla olucaktir ben avrupadan aliyorum ve yillik 12-20 euro arasi degismek te odedigim ama kucuk olcekli yani kapesitesi sinirli ve veri transferi aylik bir limiti var ama bir diger sunucumda ise sinirlarin hic biri yok ve yillik 46 dolara aldim ve bunlarin icinde alan adida mevcuttur.
Not: benim tavsiyem yurt disindan sunucu alman tabiki ingilizceniz var ise cunku dogacak sorunlara Turkce yardim alamiyacaksiniz. sorununuz olursa yaziniz.

Enepinar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bileziklerinizi satmaniza gerek yok hanfendi, bu is icin yillik bir butce gerekiyorki bu da asagi yukari 30 ila 100 dolar arasi degismekte tabi bu sunucunun ozelliklerine bagli olarak kalmakta eger Turkiyeden bir sunucu alicam derseniz bu ucret daha fazla olucaktir ben avrupadan aliyorum ve yillik 12-20 euro arasi degismek te odedigim ama kucuk olcekli yani kapesitesi sinirli ve veri transferi aylik bir limiti var ama bir diger sunucumda ise sinirlarin hic biri yok ve yillik 46 dolara aldim ve bunlarin icinde alan adida mevcuttur.
Not: benim tavsiyem yurt disindan sunucu alman tabiki ingilizceniz var ise cunku dogacak sorunlara Turkce yardim alamiyacaksiniz. sorununuz olursa yaziniz.
. Benim yok ama yapacak kişinin eşi bile amarikali dil sorun olmaz ama bu forum sitesi gibi bir siteyi kurmak için ne gibi bilgilere sahip olmak lazım mesala o kişiye derken bana şöyle bi site kur demeliyim...

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
http://www.webs.com/ bu tarz sitelerden internete ücretsiz forum sitesi yazın çıkar.Önce bir ücretsiz olanını yönetin daha sonra ücretli yaptırın.Eğer tek taraflı bilgi girişi olacaksa wordpressden yada googleblogerdan bir site yapın ve o şekilde hem ücret öedemezsiniz hemde gelir elde etme şansınız olur

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Site açmak kurmak kolay önemli olan ayakta tutabilmek forum sitesi ise daha zor durum tek kişi ile zor forumla uğraşmak ne üzerine olacak bunlar önemli başarılar.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bileziklerinizi satmanıza gerek yok. Yıllık 30-40 liraya bile halledebilirsiniz. Benim önerim, başlangıç için ücretsiz hosting kullanmanız. En azından tecrübe edinirsiniz, neler yapabileceğinizi görürsünüz.

zeynep_1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sitemizi ziyaret ederek hosting ve domain konusunda arkadaşlarımızın görüşlerinden faydalanabilirsiniz, sitemizde canlı destek olarak arkadaşlarımız sizinle ilgileneceklerdir,

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sitemizi ziyaret ederek hosting ve domain konusunda arkadaşlarımızın görüşlerinden faydalanabilirsiniz, sitemizde canlı destek olarak arkadaşlarımız sizinle ilgileneceklerdir, www.domainilehosting.com

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Pardon kaçta açıyorsunuz evi :D

emrekey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle bir forum sitesinin lisansı 240 dolar falan ama ben sizin yerinizde olsam magazin veya yemek tarifleri konusunda wordpress ile başlardım burdan yürüyerek kendinizi geliştirebilirsiniz

.