Ev Elektroniği Bölümümüz Açıldı !

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Televizyondan projeksiyona, ses sistemlerinden küçük ev aletlerine kadar evinizde kullandığınız tüm elektronik aletlere dair güncel bilgiler, tavsiyeler ve incelemeleri bulacağınız ev elektroniği bölümümüz açılmıştır.

Hayırlı uğurlu olsun :)

Bölüme ulaşmak için tıklayın

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bir çoğumuzun neden böyle bir bölümümüz yok dediği bölümdü hayırlı olsun.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Bu bölümün açılması süper oldu :thumbup1:

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hayırlı olsun. Yalnız Mobil Dünya'daki Samsung'a bastığımda Ev elektroniği > Televizyon > Samsung'a gidiyor bir türlü telefon bölümüne giremiyorum ? Nereden bassam her seferinde Ev elektroniği > Televizyon > Samsung'a gidiyor bu nedir ? Bir çözümü var mıdır ?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Hayırlı olsun. Yalnız Mobil Dünya'daki Samsung'a bastığımda Ev elektroniği > Televizyon > Samsung'a gidiyor bir türlü telefon bölümüne giremiyorum ? Nereden bassam her seferinde Ev elektroniği > Televizyon > Samsung'a gidiyor bu nedir ? Bir çözümü var mıdır ?

lg'de aynı şekilde.. diğerlerinde böyle birşey yok ama..
çözümünü bende bulamadım :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Ömer ilgilenir misin konuyla [MENTION=25391]keyloger[/MENTION]

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
hayırlı olsun öncelikle ama bir önerim var bu bölüm hakkında.

burda olmayan şeylerde var mesela klimalar, çamaşır bulaşık makinaları vs. evde elektronik alet çok. hepsinede böyle ayrı başlık açılamaz tabide. birde en sonra "diğer ev elektronik" yada " diğerleri " diye bir bölüm daha açılsa güzel olur bence.

konuyla [MENTION=376]pesimist[/MENTION] ilgileniyor sanırım. :)

ekleme: beyaz eşya bölümü var gerçi :) ama kombi bile sorulabilir onun için bölüm yok. medya oynatıcılarda baya konu açılır oda yok dvd ler vs.