Ev Değiştirdim Uydu Cihazım Çalışmıyor

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar yeni bir eve geçtim ve yeni evde uydu cihazımda kanallarda görüntüde donma oluyor, sinyal düşük gibi uyarılar alıyorum. binayı satan kişi bu sorunu bir kaç kere daha yaşadıklarını ve uydu cihazlarını tekrar kurduklarında düzeltidiğini söyledi. fakat ben kabloyu oynattığım zaman kanal sinyallerinde düzelmeler oluyordu. bunun gibi bir sorunla karşılaşan biri var mı aranızda? ne yapmamı tavsiye edersiniz?

uydu cihazım: next mini hd

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bizde next mini hd kullanıyoruz donma sinyal kalitesinden kaynaklanıyor sinyal kalitesini arttırmak için antenin yönü ile ince ayar yaparsanız durum düzelebilir, bozulabilir de :D
Hangi kanalları izleyecekseniz ona göre araştırma yapmanız gerekir.

arkadaşlar yeni bir eve geçtim ve yeni evde uydu cihazımda kanallarda görüntüde donma oluyor, sinyal düşük gibi uyarılar alıyorum. binayı satan kişi bu sorunu bir kaç kere daha yaşadıklarını ve uydu cihazlarını tekrar kurduklarında düzeltidiğini söyledi. fakat ben kabloyu oynattığım zaman kanal sinyallerinde düzelmeler oluyordu. bunun gibi bir sorunla karşılaşan biri var mı aranızda? ne yapmamı tavsiye edersiniz?

uydu cihazım: next mini hd

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
merkezi sistem uydu var bizde anten yok