Ev Bir Kere ve Ömürlük Alınır

Bu konuyu okuyanlar

REDFOKS

Rektör
Katılım
31 Ocak 2009
Mesajlar
18,034
Reaksiyon puanı
201
Puanları
63
Ev Bir Kere ve Ömürlük Alınır

İstanbul’da yaşam oldukça zor olmaktadır. Bu nedenle yaşanılacak yeri iyi seçerek fırsatları değerlendirmek gerekmektedir. Uygun fiyatlarla İstanbul’un en güzel yerlerinde konut projeleri yapılmaktadır.

e.jpg


Bu konut projeleri İstanbul’un birçok yerinde gerçekleştirilmektedir. Hayatını güzel yaşamak isteyenlere, Şehrin kalabalığından sıkıldım, sakin ve rahat yaşamak istiyorum diyenlere özel İstanbul konut projeleri gerçekleştirilmektedir.

Avrupa Yakası Konut Projeleri

Avrupa Yakası’nda yaşamak isteyenler için fırsat kapılarına gelmektedir. Avrupa Yakası’nın en güzel yerlerinde oldukça konforlu ve şık evler yapılmaktadır. Oldukça güzel fırsatlar ile bu evlere sahip olmak mümkün olmaktadır.

Akıllı ev sistemleri ile Avrupa Yakası konut projeleri özel bahçeler, açık yüzme havuzu, 24 saat güvenlik ve güneşlenme terası gibi oldukça lüks şartlar ile rahatına düşkün olanların gözdesi olmaktadır.

Anadolu Yakası Konut Projeleri

Anadolu Yakasında yaşayanlar için oldukça özel ve güzel konut fırsatları bulunmaktadır. Konut fırsatları denilince akla Anadolu Yakası konut projeleri gelmektedir.

Anadolu yakasında yaşamak isteyenler için güzel ve vazgeçilmez fırsatlar devam etmektedir. Konut projeleri ile konfora sahip olmak isteyenler artık bu isteklerine kavuşabilecekler.

Şehrin ortasında yapılan yeni ve lüks Gaziosmanpaşa konut projeleri sayesinde ulaşım imkânları kolay ve konforlu evlerde oturma keyfini yaşatan yeni binalar hızla ilerleyerek, eski evlerin yerini yeni binalar almaktadır.

e1.jpg


Son depremden sonra daha güvenilir ve depreme dayanıklı yapılan konut projeleri sayesinde, emniyet ön planda tutularak, sağlam malzeme ve beton kullanılmasına dikkat edildiğinden mühendislik onayları ve belediyelerin kontrolleri sık sık yapılarak uygunluğuna dair rapor hazırlanmaktadır. Sağlam zemine kurulması amaçlanan konut projelerinde temeller daha derin ve raylı sistem son teknolojik uygulamalar seçilmektedir. Sultangazi konut projeleri gelişmekte olan ilçede yerleşik düzenin daha modernize edilmiş halini sergileyebilmek adına bina altına otoparkların yapılmasıyla geniş yolların ve kullanım alanlarının oluşması sağlanmaktadır.

Şehir içinde oluşan yoğun trafik karmaşası ve ulaşım sıkıntısı yaşanmaması için, konut projelerinde anayollara bağlantılar veya metro, metrobüs gibi toplu taşımaya yönelik ulaşım imkânlarına da önem verilmektedir. Çevrede yakın hastane ve okulların olması, yeni yapılan konut projelerine ilgiyi arttırıcı özelliklerdendir. Güngören konut projeleri, kentsel dönüşüm programları çerçevesinde kontrollü ele alınarak, kullanılamaz durumda olan evlerin yerine veya depremde hasar görmüş, olası sarsıntıda daha büyük felaketlere yol açacak durumdakilerin yıkılıp yenisinin yapılmasını kapsamaktadır.

İnsanların mağdur olmadan evlerini yeni projeler için satması, geçici süre sonra tekrar bu bölgeden ev sahibi olabilmesi için imkânlar tanınmaktadır. Birçok inşaat firması bu projeleri değerlendirirken, uygunluk ve kullanım için kolaylık sağlayan imkânlarla yenisini inşa etmektedir.

Binalarda her türlü konfor yanında, dayanıklılık ve uzun ömür garantisi sunulmakta, iklim koşullarına uygun olanaklar sağlanmaktadır. Isı yalıtımlarıyla enerji tasarrufu sağlanarak, az enerji tüketimi, çevre duyarlılık ve ses geçirmezlik sistemleri ele alınmaktadır. Son yıllarda konut projelerine artan talepler karşısında inşaat firmaları yoğun çalışma programları uygulayarak kesintisiz hizmet sağlamaktadır. Eskilerin yıkılıp yeni akıllı ev projeleri, depreme dayanıklılık ve görüntü kirliliğinden arındırılma gibi faktörler ön planda tutularak ilçelerde göz alıcı ve lüx konutlar yapılmaktadır.

Metrekare fiyatlarına göre satışı yapılan konut projeleri topraktan veya bittikten sonra satış şeklinde gerçekleştiğinden, peşin ya da banka kredilerine uygun satış gerçekleştirilmektedir. Oturmak veya yatırım amaçlı alınabilecek konutlarla, getirisi yüksek kira bedellerine sahip olabilme imkânları vardır.

Anadolu Yakasında Yeni Gözde Yerleşim Alanları

İstanbul gün geçtikçe kalabalıklaşan ve bu kalabalık için konut ihtiyacı oluşan bir şehir halini aldı. Konut ihtiyacını karşılamak amacıyla A plus konut ve orta düzey gelir seviyesine hitap eden, yaşam kalitesini yükselten ve hareket alanı fazla olan bölgelere rağbet her geçen gün talep seviyesini yükseltiyor.

e2.jpg


İstanbul gün geçtikçe kalabalıklaşan ve bu kalabalık için konut ihtiyacı oluşan bir şehir halini aldı. Konut ihtiyacını karşılamak amacıyla A plus konut ve orta düzey gelir seviyesine hitap eden, yaşam kalitesini yükselten ve hareket alanı fazla olan bölgelere rağbet her geçen gün talep seviyesini yükseltiyor.

Tuzla konut projeleri ve Şile konut projeleri en fazla villa tipi veya A plus konut yapılan bölgeler arasında. Bu bölgeler talep fazlalığı sebebiyle sürekli olarak değer kazanmaya devam ederken; Sultanbeyli konut projeleri de daha çok orta düzey gelir seviyesine hitap eden konut yapım çalışmalarının başladığı ve diğer bölgeler gibi değerini fazlasıyla arttığı bir lokasyon.


Anadolu yakasında konum itibari ile uzak gibi görünen bu bölgeler yapılan alt yapı çalışmaları, yeni yapılan yol ve metro ulaşım ağları için oluşturulan yeni projeler aslında yaşam alanı için burayı tercih etmenin sebepleri arasında. Çocuk sahibi ailelerin çocuklarının ve kendilerinin daha huzurlu, sağlıklı ve rahat bir ortamda yaşayabilmek için burayı tercih etmeleri, şehrin kalabalığından sıyrılıp akşamları eve geldiklerinde nefes alabilecekleri yerler olarak görmeleri çok doğal bir tercih oldu. Üstelik yatırım amaçlı da bu derece rağbet gören lokasyonlardaki konut projelerini satın almak da doğru bir karar.


Yatırımınızın değerlenebilmesi için bölgenin konut satışlarının ve kentsel olarak gelişiminin hız kazanması gerekiyor. Son dönemlerde artık şehir merkezini sadece iş merkezi olarak görüp, mesafesinin fazla olduğunu düşündüğümüz Şile, Tuzla, Sultanbeyli gibi konumların bile aslında uzak yaşam alanları olmadığını görmek, üstelik buralarda yaşamanın da ne kadar keyifli olduğunu anlamak çok eski dönemlere ait düşünceler değil.


Bu kadar kısa sürede değer kazanan lokasyonlar için yatırım fırsatını kaçırmamak gerekiyor. Çünkü bir süre sonra satış rakamları yükselecek ve o zaman satın alarak yatırım yapmak istediğinizde veya yerleşmek istediğinizde de gelir seviyenizin bugünkü satın alma koşullarına göre yeterli olmayacağını göreceksiniz. Özellikle şile konut projeleri alıcılar için uygun ödeme koşulları ile ön plana çıkıyor.


İstanbul artık genişleyen bir kent olduğu için mesafe konusunda endişe duymamak gerekiyor. Üstelik Anadolu yakası için alternatif bir havalimanı varken, hastane, avm yapımları hız kazanmışken bu bölgeler ferah yaşayabileceğiniz ve her türlü ihtiyacınız için alternatiflerinizin bulunduğu bir lokasyona sahip.

Yenibosna Projeleri İle Geleceğinizi Garanti Altına Alın

Ev yapmak önemli bir iştir. Evi çizilmiş projeye uydurmak kadar yapıldığı bölgenin siluetine uydurmak da önemlidir. Bu konu mühendislik isteyen bir iştir. Bu nedenle de mimarlar ayrıca mühendis sayılmaktadırlar. Günümüzde mimarlık ve mühendislik fakültelerinin yetiştirdiği uzman ve profesyonel kişiler şehirlerin yapılanmasında ve konutların inşasında son derece önemli işler gerçekleştirmektedirler.

v.jpg


Yirmi birinci yüz yıl mimari anlayışının gelişmesinde de bu profesyonel kadroların yeri oldukça fazladır. Yenibosna konut projeleri alanında eğitim almış ve profesyonel kadrolarla gerçekleştirilen projeler olarak geleceğe yapılan büyük bir yatırım olarak ilgilenen kişilere göz kırpmaktadır. Yenibosna’nın mimari yapısına tamamen uyumlu ve siluetini bozacak herhangi bir kötü görüntüye sebep vermeyen mimarisiyle dairelerinin konforu ve rahatlığını alıcılarının beğenilerine sunmaktadır.

Yenibosna İstanbul’un gelişmeye açık ve son yıllarda büyük yatırımlar alarak İstanbul’un merkezi birçok ilçesini ve beldesini gelişmişliği ile yakalamış bir ilçedir. Buradan alınacak bir ev veya ofis geleceğin İstanbul’unda önemli bir hakka ve yere sahip olmak demektir. Bu nedenle Yenibosna ofis projeleri veya ev projeleri kesinlikle incelenip takip edilmesi gereken projelerdir. Yenibosna ilçesinde yapılan projeler yeni projeler statüsündedir. Bu projeler günümüz mimarisine uygun olarak inşa edilmekte ve tamamlanmaktadırlar.

Yenibosna’nın kaliteli ve değerli konumunda yükselecek olan yeni projeler ile bu projelerden ev veya ofis alarak geleceğe yatırım yapacak olan insanlar İstanbul ile birlikte yatırımlarına da değer katmış olacaklardır. Alınacak olan ofis, ev veya dairelerin kısa sürelerde yükselen değeri ve paha biçilemez konfor ve mimarisinin büyük bir avantaj ve kaçırılmaması gereken bir şans olduğunu belirtmemizde fayda var. İstanbul’un ve Yenibosna’nın yükselen değerinden pay sahibi olmak ve Yenibosna projelerinden alacağınız ev veya ofisler ile geleceğe güvenle bakmak istiyorsanız bu projelerden gözlerinizi ayırmamanızı tavsiye ederiz. Projelerin yapılmasını ve tamamlanmasını bekleyerek tamamlanır tamamlanmaz bu projelere yerleşmek ve hayatınızı baştan sona değiştirmek istiyorsanız projelerin satışa çıkışın bekleyin ve satışa çıkar çıkmaz bütçenize göre bir yatırım mutlaka yapın. Yenibosna projelerinin satışını yapacak firmayı ve projenin durumunu öğrenmek için googleden araştırma yapabileceğiniz gibi basın yayın yoluyla da takip ederek öğrenebilirsiniz.

Yeni Projeler İle Sarıyer!

Sarıyer şehir merkezine yakın bir o kadar da kirli havadan ve şehir karmaşasından uzaklaşmak için çok ideal bir seçim. İnsanlar çalıştıkları yerlere yakın mekânlar seçerek işe gidiş yolunda hem fazla enerji ve zaman harcamak istemiyorlar, hem de daha ferah alanlarda yaşam kalitelerini yükseltmek. Sarıyer konut projeleri ve Sarıyer villa projeleri bu tercihler doğrultusunda çok sayıda kişi tarafından rağbet görüyor ve ilerleyen dönemde bu taleplerin artacağı ve değerlerinin yükseleceği de ortaya çıkıyor.

Ayrıca Sarıyer butik çalışan firmalar için ofis projeleri kapsamında da talep görmeye başladı. Hem eşsiz manzarası, hem ulaşım kolaylığı ve nispeten diğer yerleşim/iş merkezlerine oranla daha az yoğun trafiğe sahip bir yer olarak her geçen gün değerini arttırıyor.

se.jpg


Sarıyer'in bu kadar rağbet görmesi aslında sadece proje kaynaklı değil, depreme dayanıklı zemini ve çok eski bir yerleşim bölgesi olması sebebiyle birçok kişinin tercih edeceği bir lokasyon. Yakınında bulunan Maslak'taki iş merkezlerinin ve değeri yüksek rezidansların etkisiyle de değer atışı yansıması yaşıyor. Aslında Sarıyer lokasyon olarak hem Avrupa yakasına hem de Anadolu yakasına yakınlığı sebebiyle de avantajlı konumda.

Sarıyer'de yapımına başlanan ya da tamamlanmış olan Sarıyer konut projeleri ve Sarıyer villa projeleri birçok kişinin hayalini kurduğu özelliklere sahip. Sahile yakın bir yerleşim alanı olması da ayrıca tercih sebepleri arasında. Üstelik Sarıyer'de yaşamanın bir diğer güzel yanı da halen doğal ürünleri bulabileceğiniz halk pazarlarının oluşu, sağlıklı yaşam için gerekli temiz havanın ve rahatlıkla yürüyüş yapabileceğiniz, bisiklete binebileceğiniz mekanların bulunması. Tüm bunlar birleştiğinde ister yatırım amaçlı ister kullanım amaçlı satın alacağınız Sarıyer konut projeleri, Sarıyer villa projeleri sizlere değer kaybettirmeden, ayrıca birikiminizi en verimli şekilde değerlendirebileceğiniz bir imkan sunuyor.

Birçok gayrimenkul uzmanına göre Sarıyer değer artışında ivme kazanacak. Kazandığı bu ivme sayesinde yatırımlarınız katlanacak ve yeni yapılan veya bitmiş olan projelere yatırım yaptığınız için de içiniz rahat olacak.

Sarıyer merkezindeki tarihi dokusuyla, sahile yakınlığı sebebiyle iyot kokusunun ferahlığı ile sizlerin yaşam kalitesini yükselterek yaşamanın keyfine varmanızı sağlayacak.

Tuzla konut projeleri

Tuzla'nın gelişmeye açık ve geleceğe dönük yatırımların yapılabileceği alanlara inşa edilmektedir. İnşa edilen dairelerin her biri iç ve dış mimari özellikleri bakımından günümüzün mimari anlayışı ile uyumlu ve yakın gelecekte olası mimari gelişmelere uyum sağlayabilecek nitelik ve anlayışla yapılmaktadırlar. Tuzla konut projeleri sayesinde Tuzla'nın yakın gelecekteki en çok tercih edilen ve en güzel semtlerinde daire sahibi olabilirsiniz.

Kendinizin ve sevdiklerinizin yaşamında huzuru ve konforu arıyorsanız eğer yatırımınızı Tuzla'da yapılan inşaatlara yapmalısınız. Projeleri ile ünlü Tuzla'nın konut ihtiyacının karşılanması için sürdürülen çalışmalar sayesinde yapılacak onlarca daireden birini de siz alarak yaşantısının en kârlı yatırımını yapmış insanlardan olabilirsiniz. Ayrıcalıkların ve konforunun bir arada olduğu binalarda güven içinde yıllarca sorunsuz yaşayabilirsiniz.

Kartal Konut Projeleri,

Kartal’ın tarihi geçmişi ve doğası ile iç içe inşa edilecek olan konutlar kalitenin ve konforun buluşma noktası olarak alıcılarına mutluluk vaat etmektedir. Sosyal dinleti alanları olan sosyal tesisleri ile göz dolduran konutlarda yaşamak birçok insan için hayal gibidir. Dairelerin konforu, mimari özellikleri, genişliği, kullanışlılığı, yapıldığı mevkii, ulaşım olanakları vs. özellikleri insanların ev alırken hayallerini süsleyen detaylara dönüşmektedir. Kendi evinin hayali ile yaşayan ve bu hayalini gerçekleştirmeye çalışırken hüsran yaşamak istemeyen insanların ev alırken en çok önem verdikleri konulardan biri de evlerini aldıkları firmaların güvenilir olmasıdır.

k.jpg


Ev alacağım derken yaptıkları ödemelerin buhar olup uçmasını hiç kimse istemez. İnsanlar bu gibi korkularını yenmek için güvenilir ve sağlam firmalarda ev almaktadırlar. Kartal konut projelerini üreten firmanın sunduğu avantajlar müşterilerinin hayallerini gerçekleştirirken bir taraftan da firmanın kuruluşundan beri gösterdiği büyük projeleri sorunsuz olarak tamamlayarak sahiplerine teslim etmiş olması da güvenilirliğinin ve başarısının göstergesi olmaktadır.

Pendik Konut Projeleri,

Pendik sadeliğinde ve müşteri memnuniyeti odaklı yapılan projeden ev almak ve daire sahibi olmak birçok insan için büyük bir imkân demektir. Pendik konut projeleri ile üretilen evlere sahip olma fırsatı her zaman bulunabilen fırsatlardan değildir. Konforun, kalitenin ve uzun ömrün vaat edildiği dairelerden satın alarak siz de bu zenginliğe ortak olabilirsiniz.

Üsküdar, Ümraniye ve Kadıköy’de Gelişen Değerler

İstanbul Türkiye’nin en hızlı gelişen ve nüfusu en fazla olan şehridir. Her ilçesi büyük değer taşıyan şehir gibi ilçeleri de hızla gelişmektedir. Pek çok proje yapılmaya çalışılmaktadır.

Projeler diğer şehirlerde yapılan projelere göre altın değeri taşımaktadır. Yatırımcıların değerlendirmek için çaba gösterdiği Üsküdar, Ümraniye ve Kadıköy ilçeleri İstanbul’un en hızlı gelişen ilçeleridir.

Özellikle Ümraniye 11 yıl içerisinde yüzünü fazlasıyla değiştirmiştir. Yatırımcıların ilk adreslerinden biri olan Ümraniye, inşa edilmekte olan İstanbul finans merkezi ve yapımı tamamlanmak üzere olan metrosuyla İstanbul’un gözdesi haline gelmiştir.

Ümraniye konut projeleri diğer konut projelerini arkada bırakarak çağın en yenilikçi projelerini ortaya koymaktadır. Yatırımcıların birbiriyle yarıştığı ilçe şehrin en parlak konumunu oluşturması beklenmektedir.

Diğer ülkelerden gelenlerinde sıklıkla yatırım yaptığı bu ilçe en modern çizgileri konutlarında taşımaktadır.

Var olan projelerin fazlasıyla dışına çıkan konut projeleri akıllı ev özellikleriyle insanların yükünü azaltmaktadır. Konut projeleri için etkili reklamlar da çok önemlidir.

Google üzerinden reklam veren konut projesi sahipleri, etkili sonuçlar almaktadır. Üsküdar konut projeleri ve Kadıköy konut projeleri de Ümraniye’den sonra tercih edilen konut projeleri arasına girmiştir. Konut projelerinde her zaman bir adım önde giden İstanbul diğer şehirlerin gidişatında büyük rol oynamaktadır.

En iyi mühendis ve mimarların çizgilerle oynadığı şehirde bilinen çizgilerin her geçen gün dışına çıkmaktadır. Yapılan projeler sadece ülke içinde değil ülke dışında da büyük yankı bulmaktadır. Her anı gelişen ülkenin diğer ülkeler tarafından dikkatini çekmesi olağandır.

Diğer ülkeler içerisinde en hızlı gelişime sahip olan Türkiye, özellikle İstanbul şehriyle odak noktası olmaktadır. Yer olanaklarıyla konutlara yer açan şehrin her konutu yarış içerisinde alınmaktadır. Devletin projelere verdiği destek ise imkânları büyüterek daha iyi bir noktaya taşımaktadır.

İstanbul; Ümraniye, Kadıköy ve Üsküdar’da yapılan konut projeleriyle çokça yatırımcı çekmektedir. Yatırımcılar için büyük fırsat olan bu konutlar hızla tükenmektedir. Sosyal alanları, şık tasarımları, modern çizgileri ile her an sıkılmadan aktivite yapabileceğiniz bu konutlarda müzik odaları, havuzları, çocuk alanları düzenlenmektedir. İnsanların günlük yaşamında zaman ayıramadığı spor salonları da bu konutlarda yerini almıştır.

Taşınmaz mülk sahibi olmak halkımız tarafından tutkuya dönüşmüş bir yatırım aracı olmuştur artık günümüzde. Bin bir sıkıntıyla bin bir özveri göstererek yapılan tasarruf sonucunda bir ev sahibi olması aslında bu yatırımın ne kadar çok önemli olduğu ve ne kadar çok talep gördüğünü ortaya koymaktadır.

Bir ev sahibi olduktan sonra sistem oturduktan sonra yani, yine bir diğer eve yönelip yatırımı genişletmesinden de bunun artık bir tutkuya dönüştüğünü görebiliyoruz. Ancak bu kadar talep gören bu kadar yoğun olarak kullanılan bu sektöre hakkında halkımızın ne kadar bilinçli, işte tam olarak oraya bir soru işareti koymak gerek. İnsanlar konut alırken olmazsa olmaz ana temel konuları sorgulamak yerine hala evde şu var mı, kartonpiyer var mı bunun peşindeler. İstanbul konut projeleri olarak tüm detayı düşünülmüş, tüm yasal mevzuata hâkim, hiçbir sıkıntı yaşamayacağınız evler sizlerin hizmetine sunulmuştur Üstelik tüm bu evlere ulaşmak artık hiçte hayal değil. İstanbul’da birçok noktada bu konut projelerini görüp inceleme fırsatınız var. İstediğiniz özellikte, istediğiniz detayda yer alan bu projeleri çok seveceksiniz. Üstelik hayalini kurduğunuz evin birebir aynısı olduğundan dolayı da asla hayal kırıklığı yaşamayacağınızın garantisini veriyoruz.

ka.jpg


Evlerin bulunduğu konum da oldukça önemlidir. Ev alırken sadece dört duvarına içinde ki dizayna değil aynı zamanda bulunduğu semte, toplu taşımaya olan yakınlığına, hareketli bir merkezde olup olmamasına da oldukça özen gösteriyor dikkat ediyoruz. Zaten evin fiyatını da tamamen bunlar oluşturuyor aslında. bazen evin içi çok kötü olsa bile sırf bulunduğu konumdan dolayı rüya gibi fiyatlara satılıyor. Bu durumdan da görüleceği üzere ev alırken sadece içine değil bulunduğu konumu da göz önünde bulundurmak gerekir. Sadece ev için söz konusu değil, İstanbul ofis projeleri içinde aynı durum söz konusu. İşinizin akışını aksatmayacak bir kronumda olması ya da size gelen müşterilerin kolay ulaşım sağlayabilmesi oldukça önemli. Bu proje kapsamında hem ulaşım kolaylığı sağlayacağınız hem de hayaliniz kurduğunuz rahat ofis ortamına kavuşabileceğiniz birçok seçenek mevcut.

Beylikdüzü ve Esenyurt İstanbul Konut Projeleri’nin Başını Çekiyor

İstanbul'da sürekli olarak yeni konut projeleri oluşturulmaktadır. Son zamanlarda İstanbul'da konut projeleri ile gündeme gelen en önemli projeler arasında ise Beylikdüzü konut projeleri ve Esenyurt konut projeleri gelmektedir.

Son zamanların en çabuk gelişmekte olan ilçelerinden Beylikdüzü'nde konut fiyatları hızla artmaya devam ediyor. Uzmanlar, konuyla ilgili olarak Beylikdüzü konut projeleri arasından yatırım yapanların 1 sene içerisinde yüzde 30 oranında prim kazandığını belirtiyor. Metropol'ün hızlı ve planlı olarak gelişmekte olan bölgelerinden olan Beylikdüzü ilçesinde her geçen gün yeni bir proje çalışmalarına başlanıyor. Son 4 sene içerisinde ilçede çok sayıda proje gerçekleştirildi.

Konut ve daire almadan önce dikkat edilmesi gereken hususlarından başında fiyat aralığı geliyor. Fiyattaki uygunluğa göre alım oranı da ters orantılı olarak artıyor. 39 ilçeye ev sahipliği yapan İstanbul konut projeleri arasında diğer illere oranla açık ara önde gidiyor. Beylikdüzü'nde konut projelerin ardından yatırımcılarına en çok kazandıran bir diğer ilçe ise Esenyurt oldu.


Ancak Esenyurt geçtiğimiz günlerde farklı konular ile gündeme geldi. Esenyurt konut projeleri arasında teslim edilmeyen evlerle ilgili gerçekleştirilen en büyük soruşturma tamamlandı. Ancak markalı ev denildiğinde ilk akıllara geren ilçeler arasında Esenyurt ilk sırayı rakiplerine bırakmıyor. Hatta uzmanlar yaptıkları açıklamalarda 5 yıl gibi bir süre içerisinde Esenyurt ilçesinde projelerin değerinin çok daha fazla artacağını dile getiriyor.

Şehrin Manzarasını Evinizin Balkonundan İzleyin

Beşiktaş konut projeleri semtin lüks ve popüler olmasına yaraşır ve yakışır niteliktedir. Maddi olanakları çok çok üstün sınıfa hitap eden konut projeleri yanında mütevazı, sıradan insanların yaşam alanlarını oluşturdukları, şehir içinde trafiğe ve kalabalığa karışmadan kendi hayatlarını sürdürdükleri projelerde mevcuttur.

İlçenin olanak ve imkânları bulunduğu mevkii göz önüne alındığında, sıradan olamayacak kadar göz alıcı ve konforlu konut projelerini, bu bölgede kullanmak isteyen inşaat firmaları vardır. Mimar ve mühendislerin geceli gündüzlü çalışmaları birbirinden farklı ve örnek gösterilebilen eserlerin ortaya çıkmasına sebep olduğundan, konutlarda yaşayanların rahatlığı ve huzuruna öncelik tanınmıştır. Beşiktaş ofis projeleri ev projelerinden farksız ve zevkle kullanılabilecek alanlardan oluşmaktadır.

İş psikolojisinin yerini karamsar havadan ziyade, keyifle ve huzurla çalışılıp zaman geçirilebilecek alan gibi düşünülmesine sebep olmuş mimari projeler oluşturmuştur. Beşiktaş konut ve ev projelerinin lansmanı yapıldıktan sonra, metrekare fiyatı ile satışları gerçekleştirilmekte ve en kısa sürede inşası tamamlanarak kullanım sağlanmaktadır.

Bina yapımına uygun arsa ve açık alanın olmaması, inşaat firmalarının projelerini eski evlerin satın alınmasıyla veya yeniletmek isteyen ev sahiplerinin müraacatı ile gerçekleştirmektedir. Yüksek katlı ve lüks konut projelerinde giriş katlar veya ara katların ofis olarak kullanılması, binaların her iki kullanıma uygun olduğunu göstermektedir.

Konut projelerinde dış ve iç tasarımlara özen gösterilirken kaliteli malzeme ve sağlam alt yapı oluşturulup, olası deprem felaketleri için önlem alınmaktadır. Şehir içindeki kalabalık nüfus ve araç sayısı, otopark düşüncesini ön plana çıkarttığından, yeni konut projelerinde otoparkların olması, talebi daha da arttırıp konut fiyatlarının ikiye katlanmasını sağlamaktadır.

Kağıthane konut projeleri daha eski evlerin ve kentsel dönüşümün yenilenme projelerini kapsayıp, kullanılır ev ve ofislere dönüştürülmesini amaçlar. Şehrin ortasındaki güzel manzaraya hâkimiyet kurma bilinci, Osmanlı eserlerinden ilham alma, Haliç manzarasına karşı kahvelerin yudumlanması olarak düşünülebilmektedir.

Fiyatların her geçen gün artmasına sebep olan konut proje talepleri, satışların hemen gerçekleşmesi ile yeni yapılması beklenen konut satışlarından geçer. Şehrin merkezinde oturma hayali, ulaşım konusunun bütün olanaklarından yararlanılması, 24 saat hayatın devam etmesi gibi birçok neden sayılarak bu bölgelere olan talepler arttırılabilmektedir.

İstanbul'un En Değerli Konut Projeleri

İstanbul, her geçen gün nüfus sayısının arttığı ve bu nedenle de konut ihtiyacında da bir artışın gerçekleştiği, büyükşehirlerden birisidir.

İş, turizm ve yaşam açısından hem hizmet hem de ihtiyaç anlamında, karşılıklı bir talep artışı da yaşanmaktadır. Bu nedenle de, konut projelerindeki yatırımların bu şehre kaydırılması, farklı projeler ile konsept tasarımların oluşturulması, yerinde bir karar olarak değerlendirilmektedir.

Özellikle son dönemlerde, sadece işlevsel açıdan değil, estetik değerler ile de çok iyi konut projeleri gerçekleştirilmektedir. Bahçelievler konut projeleri ile merkezi konumlarda yaşamak isteyen insanlar için en uygun konut tasarımları yapılmıştır. Sadece bir insanın konut ihtiyacını gidermesi değil, büyükşehre yakışır bir tasarım ile sürdürülmesi, şehrin büyümesine katkı sağlanması da amaçlanmaktadır.

Herkesin iş alanını bu ile kurması, elbette yaşam ihtiyaçlarını da arttırmaktadır. Avcılar konut projeleri de aynı değerde çalışmalardan oluşuyor. İnsanların iş yerlerine yakınlık, ulaşım alternatifleri ve temel ihtiyaç alanlarına yakınlık gibi konulara dikkat ederek konut seçmesi oldukça normaldir. Projelerin hem plan hem de uygulama aşamasında, uzman mimar ve mühendisler ile çalışılmaktadır. Bölgelere gerçekleştirilecek yatırımların gelecek vaat edip etmediği, getirisinin neler olacağı ve şehre olan katkısı, uygulamadan önce titizlikle araştırılır ve sonuçlara göre de uygulamaya geçilir.

İstanbul içerisinde devam eden her tarz yaşama ve ihtiyaca cevap verebilecek alternatiflerde konut projelerinin yürütülmesi, her kesimden insanın rahat bir şekilde yaşayabilmesini sağlar. Bakırköy konut projeleri de, önde gelen proje türlerinden birisidir ve bölgedeki konut ihtiyacını en iyi şekilde karşılama amacıyla devam ettirilmektedir. İstanbul'un merkezi ilçelerinde olduğu kadar, şehre daha uzak, sanayi bölgelerine yakın ve kendi içerisinde küçük bir şehir oluşturacak tarzda konut projeleri de yürütülmektedir. Böylelikle şehrin her alanı değerli hale getirildikçe, yaşam kalitesi de yükselecek ve merkezi olanla merkezi olmayan bölge ayrımı da ortadan kalkacaktır.

Büyükşehre yakışır konut projeleri ile hem insanların temel ihtiyacı olan konut gereksinimi karşılanır hem de şehrin çehresi, daha modern projeler ile yenilenme sürecine girer. Aynı şekilde iş yerleri için de modern ofis projeleri devam ettirilmelidir.

Uzun yıllar önce kurulan ve emlak sektöründe hizmet veren firmamız, başarılı projeleri ile kısa zamanda adını duyurmayı başarmış olan, güvenilir bir firmadır. Tasarlamış olduğu modern ve teknolojik yapıları sayesinde pek çok kesime hitap edebilmeyi başarmış ve sektöründe lider marka haline gelmiştir. Deneyim ve tecrübeleri sayesinde pek çok başarılı projeye imza atmış ve çok sayıda müşterisini, rahat ve konforlu yaşam alanlarıyla buluşturmuştur. Daima yenilikçi hizmet anlayışı ile yoluna devam eden firmamız, kendini sürekli yenilemekte ve geliştirmektedir. Bu nedenle yeni projeler geliştirmekte ve ihtiyaçlarınız için en modern konutları üretmektedir.

İstanbul Konut Projelerine Olan İlgi Artıyor

Yatırım yada oturum amaçlı konut satın almak veya almaya teşebbüs etmek çoğu zaman yorucu ve zorlu bir sürecin içerisine girmek manasını taşıyor. Alırken ve satarken birçok zorluklarla karşılaşılan, çoğu zaman yüksek bedeller ödenilen yada kredi çekilerek sahip olunan istanbul konut projelerini satın almadan önce nelere dikkat etmeliyiz?

Hayalini kurduğunuz daireyi satın almadan önce ve sonrasında huzursuzluk yaşamamanız adına ilk olarak sizin için uygun koşulların ve kriterlerin bulunduğu bir liste hazırlamanız gerekiyor. Konut satın almadan önce projelerin ulaşım imkanlarının yanı sıra bulunduğu konum en dikkat edilmesi gereken noktaların başında geliyor. Konut projelerinde arkasından cevaplarının öğrenilmesi gereken diğer sorular ise daire tapularının niteliği, kat mülkiyeti var mı, kat irtifakı var mı, toprak tapusu mu yoksa kooperatiften devir mi mutlaka göz ardı edilmemesi gereken sorular.

Ülkemizde 2016 yılının ilk ayında yaklaşık 27 bine yakını ipotekli olmak üzere 85 bine yakın konut satışı gerçekleştirildi. Ocak ayında ikinci el konutlarda olan satış oranlarının ciddi derecede düştüğü ve yeni projelerin büyük ilgi gördüğü bilinen bir konu. Projelerin sanayi bölgelerinden uzak olması, güneş gören bir bölgede bulunması, ısınma şekli, ses ve yalıtım özellikleri ile birlikte konutun bulunduğu ilçelerin güvenirlik açısından temiz bir geçmişe sahip olması dikkat edilen konular arasında yer alıyor.

Yeni Çıkan Konut Projeleri Hangi Şehirlerdedir?

İnsanların barınma ihtiyaçlarını karşılamak için öncelikli olarak yapması gereken şey, bir daire satın almak ya da kiralamaktır. Ülkemizdeki kira giderleri fazla olduğundan ötürü, bireylerin daire satın alması daha mantıklı olacaktır.

Büyük şehirlerde yaşayıp da daire satın almak isteyen bireylerin, çok güzel araştırmalar yapması gerekir. Çünkü yeni olarak oluşturulan konut projelerinin avantajları oldukça fazladır. Örneğin Ankara konut projelerini araştırarak, ev satın alacak bir birey birçok imkândan yararlanabilir. Yararlanacak olduğu imkânlar, site içerisindeki spor salonları, koşu yolları ve buna benzer şeyler olabilmektedir.

Lansman konut projelerini araştırarak daire satın alacağınız zaman kredi fırsatlarından da yararlanabilirsiniz. Satın alacağınız dairenin büyüklük açısından sıkıntısı olmaması maksadıyla yapacağınız şey de kalacak kişi sayısına oranla bir daire almanız yönündedir. Sadece iki kişinin yaşayacağı bir daireyi büyük almanın bireylere hiçbir faydası olmayacaktır. İleriye yönelik hesaplamalar yaparak satın alma işlemini gerçekleştirmeniz daha doğrudur.

Konut projelerinin yaygın olduğu yerlerden birisi de Denizli’dir. Şehirde daha yeni yeni yaygınlaşmaya paylaşan bu projeler bireylerin konut ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak maksadıyla hazırlanmıştır. Denizli konut projelerini internet üzerinden araştırarak daha güzel bilgiler elde etmeniz mümkündür. Bununla birlikte, proje sahibinin ofisine giderek detaylı olarak bilgi almanız da mümkün olacaktır.
 
Son düzenleyen moderatör:

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Katılım
16 Eylül 2016
Mesajlar
8,217
Reaksiyon puanı
3,025
Puanları
113
Yaş
21
İzmir de bu şekilde olacak maalesef. şu köprüler trafiği ikiye katladı daha ilk yazdan.
 

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,857
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,317
Puanları
113
Yaş
39
Strada da da da
 

Akif52

Profesör
Katılım
25 Ekim 2014
Mesajlar
1,228
Reaksiyon puanı
110
Puanları
63
Sende haklısın emlakci kardesim hayat zor..
 
Üst