Eurovision Adayları Belli Oldu!

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Hayko yoksa Duman gitsin :)
Duman'ı hayatta yollamazlar, hani onlara göre sözde ateistmişler ya. :)

Geçen Bakırköy'den otobüse bindim, okul çıkış vaktiydi, imam hatip lisesinden bir sürü kız bindi, yanımda konuşmasınlar mı Duman ı dinlemeyin günah diye..

Neyse sabır. :)

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Duman'ı hayatta yollamazlar, hani onlara göre sözde ateistmişler ya. :)

Geçen Bakırköy'den otobüse bindim, okul çıkış vaktiydi, imam hatip lisesinden bir sürü kız bindi, yanımda konuşmasınlar mı Duman ı dinlemeyin günah diye..

Neyse sabır. :)

Sonra niye gelişemiyoruz :) Bu zihniyetle buraya kadar :D

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Duman, Şebnem Ferah, Atiye, Hande Yener ve Murat Boz ''Bu adaylar arasından'' ben olsam atiye'yi seçerdim. Çünkü adaylar arasında genel anlamda farklılığı yaratan kişidir. Farklı bir ses ayrıca dans, yaratıcılık. Şov bazlı bu yarışma'da Atiye iş yapar. Hande yener'de öyle ama hande de öyle falan derseniz :) Atiye safkan bir enerji derim.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kesinlikle şebnem ferah derim ama ingilizce söylemesin ingilizce performansını başarılı bulmuyorum şahsen türkçe söylesin. duman konusuna gelince bu zamana kadar eurovision'u o kadar saçma gruplar kazandı ki duman neden kazanamasın? ha orada oy verilirken taraf tutuluyor ondan dolayı kazanamayabilir bizden giden hiç kimse ama normal şartlar altında bence duman da birşeyler yapabilir.

batucan72

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şebnem Ferah iyi bir seçim olabilir. Kanımca.

Ama; Duman'ı da unutmamak lazım.