EURO 2012'de dev final: İtalya mı, İspanya mı?

Avrupa' nın en büyüğü kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    48
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
3-1 ispanya alır demiştim yaklaştım :) bravo bana

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
kırmızı yok, 3 değişiklikten sonra oyuncu sakatlandı, değişiklik hakkı kalmayınca mecburi çıktı
ben de sıkılıp kanal değiştirdim. döndüğümde spiker eksik oynamaktan bahsediyor. nete bakıyorum, kırmızı kart yok? :D

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Twitter'da maçtan çok hikmet karamandan bahsediyorlarmış :)

yalcinelbeyli: Tam bu dakikada Hikmet Karaman'ın dediklerinden ötürü beynim uyuştu. Dediklerini takip edemiyorum anlayamıyorum.
pakiteysis: Hikmet Karaman'ın bünyede uyandırdığı tepkinin adı "sen ne anlatıyon allasen ya."
ozguRugzo: Şu an sadece Hikmet Haraman'ın sesini kısmamızı sağlayacak bi teknoloji üretilse Apple'ın tahtını sallar.
istiklalAkarsu: Hikmet Karaman bir sussun da maç seyredelim diyenler lütfen RT!
EsirMacunu: Beterin beteri var derken sanırım Hikmet Karaman'dan bahsetmiş atalar. Değerini bilemedik Ömer Üründül.
brcnemrd: Dışarıdan içeri topsuz süper hamle yapıyor, çok yasa Hikmet Karaman:)
taylanataulusoy: Hikmet Karaman gereksiz ne kadar bilgi varsa anlatıyor. Eline yazılı kağıt vermişler heralde.
Arranan_Adam: Hikmet Karaman sprinte de şiprint dedin ya :)
Football_Turkey: Hikmet Karaman maalesef yine maçın önüne geçti, maçı sessiz izlemek istiyor insan!
ferzender1905: İkinci yarı kupayı almak istiyorsa İtalya mutlaka gol atmalı. Hikmet Karaman :( :(
cosansedat: Tamam TRT, Hikmet Karaman şakası çok komik ve zekice, gerçek yorumcuyu çıkarın artık.
BarisOzciftci: Hikmet Karaman bir ara tiki taka dedi ne demek istedi?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
takipçi sayısı arttırmak için gereksiz insanların gereksiz yazıları , hani burgerda coca cola yok pepsi içemem bu yüzden gitmiyorum diyen dengesizler varya , onlar gibi bunlar da herşeye bişey bulmazlarsa olmaz .

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Twitter'da maçtan çok hikmet karamandan bahsediyorlarmış :)

yalcinelbeyli: Tam bu dakikada Hikmet Karaman'ın dediklerinden ötürü beynim uyuştu. Dediklerini takip edemiyorum anlayamıyorum.
pakiteysis: Hikmet Karaman'ın bünyede uyandırdığı tepkinin adı "sen ne anlatıyon allasen ya."
ozguRugzo: Şu an sadece Hikmet Haraman'ın sesini kısmamızı sağlayacak bi teknoloji üretilse Apple'ın tahtını sallar.
istiklalAkarsu: Hikmet Karaman bir sussun da maç seyredelim diyenler lütfen RT!
EsirMacunu: Beterin beteri var derken sanırım Hikmet Karaman'dan bahsetmiş atalar. Değerini bilemedik Ömer Üründül.
brcnemrd: Dışarıdan içeri topsuz süper hamle yapıyor, çok yasa Hikmet Karaman:)
taylanataulusoy: Hikmet Karaman gereksiz ne kadar bilgi varsa anlatıyor. Eline yazılı kağıt vermişler heralde.
Arranan_Adam: Hikmet Karaman sprinte de şiprint dedin ya :)
Football_Turkey: Hikmet Karaman maalesef yine maçın önüne geçti, maçı sessiz izlemek istiyor insan!
ferzender1905: İkinci yarı kupayı almak istiyorsa İtalya mutlaka gol atmalı. Hikmet Karaman :( :(
cosansedat: Tamam TRT, Hikmet Karaman şakası çok komik ve zekice, gerçek yorumcuyu çıkarın artık.
BarisOzciftci: Hikmet Karaman bir ara tiki taka dedi ne demek istedi?
trt yorumculuk konusunda sınıfta kaldı gerçekten. ne ömer üründül ne de hikmet karaman yorumcu değil. illa spikerin yanına birini koyacaklarsa lig tv gibi ikili anlatım yapsalardı keşke. ya da spiker tek başına çıksaydı.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ispanya nasıl 4 atti :) şaşırmadım desem yalan olur :) helal olsun aldılar kupayı :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
son 4-5 maç tahminim hep tuttu, bu da tutacaktır, ispanya öyle ya da böyle alır bu kupayı

bi maça bakıp yorum yapınca italya derler tabi, yılların iddaacısı olarak yorum yaptık dinleyen olmadı :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ankette İspanya diyen 19 kişinin içindeyim..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
maçın ilk yarısından sonra 16'ydı :D

Maçta 62. dakika skor 2-0, italya 10 kişi

Hikmet Karaman: "Bakın söylüyorum, italya'nın şu dakikadan sonra çevirmesi çok zor."

Tebrikler Hikmet Karaman, süper yorum :D

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ahahha :D yorrum silme yokmu O.o :D :D Arkadaş bir italya bu kadar kötü oynar :D Allahım ya :D İspanya beyler adamlar bazı şeyyleri aşmış artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...