ben de sıkılıp kanal değiştirdim. döndüğümde spiker eksik oynamaktan bahsediyor. nete bakıyorum, kırmızı kart yok?kırmızı yok, 3 değişiklikten sonra oyuncu sakatlandı, değişiklik hakkı kalmayınca mecburi çıktı
trt yorumculuk konusunda sınıfta kaldı gerçekten. ne ömer üründül ne de hikmet karaman yorumcu değil. illa spikerin yanına birini koyacaklarsa lig tv gibi ikili anlatım yapsalardı keşke. ya da spiker tek başına çıksaydı.Twitter'da maçtan çok hikmet karamandan bahsediyorlarmış
yalcinelbeyli: Tam bu dakikada Hikmet Karaman'ın dediklerinden ötürü beynim uyuştu. Dediklerini takip edemiyorum anlayamıyorum.
pakiteysis: Hikmet Karaman'ın bünyede uyandırdığı tepkinin adı "sen ne anlatıyon allasen ya."
ozguRugzo: Şu an sadece Hikmet Haraman'ın sesini kısmamızı sağlayacak bi teknoloji üretilse Apple'ın tahtını sallar.
istiklalAkarsu: Hikmet Karaman bir sussun da maç seyredelim diyenler lütfen RT!
EsirMacunu: Beterin beteri var derken sanırım Hikmet Karaman'dan bahsetmiş atalar. Değerini bilemedik Ömer Üründül.
brcnemrd: Dışarıdan içeri topsuz süper hamle yapıyor, çok yasa Hikmet Karaman
taylanataulusoy: Hikmet Karaman gereksiz ne kadar bilgi varsa anlatıyor. Eline yazılı kağıt vermişler heralde.
Arranan_Adam: Hikmet Karaman sprinte de şiprint dedin ya
Football_Turkey: Hikmet Karaman maalesef yine maçın önüne geçti, maçı sessiz izlemek istiyor insan!
ferzender1905: İkinci yarı kupayı almak istiyorsa İtalya mutlaka gol atmalı. Hikmet Karaman![]()
cosansedat: Tamam TRT, Hikmet Karaman şakası çok komik ve zekice, gerçek yorumcuyu çıkarın artık.
BarisOzciftci: Hikmet Karaman bir ara tiki taka dedi ne demek istedi?
son 4-5 maç tahminim hep tuttu, bu da tutacaktır, ispanya öyle ya da böyle alır bu kupayı
İtalya SÖKE SÖKE ALACAK.... bakınmaç sonu buradayım 3-2 İTALYA kazanacak:
yakında ispanya öne geçer. :mrgreen: ne kadar ileri görüşü üyelerimiz var.Az önce İspanya 19'du 20 olmuş![]()