25 Mart 2018 #1 HUNTERMAN Öğrenci Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 26 Reaksiyon puanı 4 Puanları 3 Konum Dünya Eu4'te keşif fikir grubunu açtım ve kaşif aldım nasıl amerikaya giderim?Ya da afrikanın keşfedilmemiş kısımlarına
Eu4'te keşif fikir grubunu açtım ve kaşif aldım nasıl amerikaya giderim?Ya da afrikanın keşfedilmemiş kısımlarına
25 Mart 2018 #2 |Ⓢєччαh| Guru Katılım 12 Mart 2011 Mesajlar 35,200 Reaksiyon puanı 10,315 Puanları 293 HUNTERMAN dedi ki: Eu4'te keşif fikir grubunu açtım ve kaşif aldım nasıl amerikaya giderim?Ya da afrikanın keşfedilmemiş kısımlarına Genişletmek için tıkla ... THY seni bekliyor yeğenim, inince de bir Hummer kiralar ormana varırsın. Neyse, şaka bi yana da umarım anlayan biri çıkar ve sana yardımcı olur.
HUNTERMAN dedi ki: Eu4'te keşif fikir grubunu açtım ve kaşif aldım nasıl amerikaya giderim?Ya da afrikanın keşfedilmemiş kısımlarına Genişletmek için tıkla ... THY seni bekliyor yeğenim, inince de bir Hummer kiralar ormana varırsın. Neyse, şaka bi yana da umarım anlayan biri çıkar ve sana yardımcı olur.