oyun dosyalarını doğrulat olmazsa sil yeniden dene . Yüklediğin ekstra bir mod vs. varsa sil .Steamde oyunu oynaya basıyorum oyun steamde başladı gözüküyor ama benim ekranıma gelmiyor sonra tekrar oyna yazıyor yani oyun kapanıyor
Onu yaptımOyunun dosyalarını doğrulatın.
Sildim yükledimde hep kullandığım modlaroyun dosyalarını doğrulat olmazsa sil yeniden dene . Yüklediğin ekstra bir mod vs. varsa sil .
oyun dosyalarını doğrulat olmazsa sil yeniden dene . Yüklediğin ekstra bir mod vs. varsa sil .
ekstradan bir mod yüklü değil sadece atölye modları varModlar bozuyordur büyük ihtimalle.
Atölye modları da bozabilir.ekstradan bir mod yüklü değil sadece atölye modları var
de oyun ekrana hiç gelmiyorki simgesi falanda gelmiyorAtölye modları da bozabilir.
Oyun ekrana gelmiyorki mods klasörüde yok sabah sil yüklede yaptımModları çıkarıp deneyin.
Oyunun gelip gelmemesi önemli değil. Sonuçta açılmıyor.Oyun ekrana gelmiyorki mods klasörüde yok sabah sil yüklede yaptım
Şuan telefondayım bilgisayara geçersem yaparım olursa veya olmazsa yazarımModları Steam Atölyeden silin.
Yok olmadı.Başka bir forumda bilgisayarının özellikleri kaldırmıyor diye okumuştum ama ilgisi olabilirmi?Modları Steam Atölyeden silin.
Olabilir pc nin özellikleri çok kötü ise kaldırmaz ets 2 sistem gereksinimleri, minimum çokta önemli değil ama önerilen önemli ;Yok olmadı.Başka bir forumda bilgisayarının özellikleri kaldırmıyor diye okumuştum ama ilgisi olabilirmi?
i5 650Olabilir pc nin özellikleri çok kötü ise kaldırmaz ets 2 sistem gereksinimleri aslında minimum önemli değil önerilen önemli.Ekli dosyayı görüntüle 137444
Açması lazım ets 2 oynatıyor senin işlemci daha iyi hem :i5 650
Amd radeon HD 5450 1 gb
Hyperix 4gb ram(kullanılabilir 3,87 gb gözüküyor)
bilgisayarım bu çokta anlamıyorum bilgisayarlardan
Eskiden oynuyodum ama şimdi açılmıyor sürümdenmi kaynaklı desem bu sürümde daha önce oynadımAçması lazım ets 2 oynatıyor senin işlemci daha iyi hem :
Youtubeye baktığımda bir tane dosyayı silin diyorlar ama bende o dosyada yoklinkten soruna tam ulaşabilirsiniz
oyun açıldı 1.40 public betaya güncelledim atölye modlarınıda sildim çok teşekkürlerAçması lazım ets 2 oynatıyor senin işlemci daha iyi hem :