Ethernet Kablosu tavsiye

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selamlar .. Arkadaslar sonunda acces point router vs ile uğrasmaktan bıktım ve odamdaki interneti salondaki smart tv ye cekmek için E.K. düşündüm yanlız farklılık gösteriyormus sanırım kablolar hani şu bildiğmiz 1mt lik modemden pc ye takılan ethernet kablodan alıcam ama yanlıs bisey almim diorm hangisini önerirsiniz?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Modem ile tv arasındaki mesafeyi kablonun geçeği yerlerden iyice ölçüp herhangi bir bilgisayarcıya git. Örneğin 20 mt. ethernet kablosu istiyorum diye söyle, uçlarını da orada çakıp versinler.

Ev içinde kullanacaksın sonuçta fazla teferruatlısına gerek yok. :)

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Modem ile tv arasındaki mesafeyi kablonun geçeği yerlerden iyice ölçüp herhangi bir bilgisayarcıya git. Örneğin 20 mt. ethernet kablosu istiyorum diye söyle, uçlarını da orada çakıp versinler.

Ev içinde kullanacaksın sonuçta fazla teferruatlısına gerek yok. :)
Tefferruattan değil kardes hani 5,10 metre hazır satılıor ucları takılı ama cat5 vs die farklılık oluomus tvde calısmaz falan die sordum bana 5mt yeterli cat5 cat6 bu terimler ne anlama gelior bilmiorm pc deki kabloda cat 5 yazıo :D

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
cat5 cat5e cat6 bunların hepsi işini görür için rahat olsun.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Burada ethernet kabolsu tavsiyesi istendiğini de gördüm ya, artık hiçbirşeye şaşırmam. Birisi de floppy disk driver tavsiyesi istesin tam olsun... :-)

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Cat6 al kafan rahat etsin. Cat5 mi kaldı artık..

Reaksiyon puanı
16,128
cat5 ile cat6 farkını görmen için 1gbps internetin olcak yoksa farkı yok cat5 te alabilirsin.