Esra Erol'dan ayrılık sinyali!

Reaksiyon puanı
10,315
Esra Erol'dan ayrılık sinyali!

250420161737447504582_2.jpg

Ünlü sunucu Esra Erol, son dönemlerde yaşanan skandalların ardından bu evlilik programlarını bırakabileceğinin sinyalini verdi.

2007 yılından bu yana çeşitli televizyon kanallarında evlilik programı sunan Esra Erol evlilik programını bırakacağının sinyallerini verdi.

"TEK BAŞIMA OLSAYDIM..."

Yıllardır izdivaç programı sunan Esra Erol, çok fazla evlilik programı olmasından dolayı rahatsız olduğunu söyledi ve ekledi: "Hiçbir zaman tek başıma hareket etmedim. Tek başıma olsaydım belki bırakırdım ama benimle yürüyen 60 kişi olunca dikkatli olmam lazım."

BIRAKACAĞININ SİNYALİNİ VERDİ

Esra Erol, "Bir televizyon karakteriyim. Bugün bu program biter, yarın başka bir formatla karşınızda olabilirim" sözleri ile ilerleyen dönemlerde farklı formatlarla seyirci karşısına çıkabileceğinin sinyallerini verdi.

KaynaK

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Bence de bitsin hatta hepsi kapatsın bu nedir abi,Yaşlı kadınlardan tut çocuklara kadar herkes izliyor bana çok saçma geliyor adam gibi eşlerini kendileri bulsunlar severek bulsunlar bana çok saçma geliyor...

Reaksiyon puanı
10,315
Bence de bitsin hatta hepsi kapatsın bu nedir abi,Yaşlı kadınlardan tut çocuklara kadar herkes izliyor bana çok saçma geliyor adam gibi eşlerini kendileri bulsunlar severek bulsunlar bana çok saçma geliyor...

bence de... umarım bütün programlar kapanır... diyecem de, çok zor. çünkü alıcısı olan bir malı piyasadan kaldırmak pek olası görülmüyor. bu kadın bıraksa başkaları yola tam gaz devam edecek.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Tehdit edilmiştir...

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Pazardan dumatis seçer gibi eş seçiyorlar geçen birisi vardı adama diyordu senin maaşın benim arabamın mazotuna yetmez diye (2.500tl) bunları komple atıcaksın yayından kadın arabasına mazotmu arıyor eşmi arıyor belli değil bunedir .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Adayların çoğu anlaşmalı eleman. Bunları neden denetlemezler anlamam. Sonuçta ortada bir sahtekarlık, düzenbazlık var.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Pazardan dumatis seçer gibi eş seçiyorlar geçen birisi vardı adama diyordu senin maaşın benim arabamın mazotuna yetmez diye (2.500tl) bunları komple atıcaksın yayından kadın arabasına mazotmu arıyor eşmi arıyor belli değil bunedir .
Kullandığı aracı da düşünmek gerekiyor, aylık olarak 2.000 TL yakan bir araç var mı onuda bilmek lazım. :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kullandığı aracı da düşünmek gerekiyor, aylık olarak 2.000 TL yakan bir araç var mı onuda bilmek lazım. :D
Bizim tanıdıklardan biri 69 model impala'ya öyle bir motor taktı ki, kilometrede 2TL yakıyordu. Aragaz verince diğer arabaların alarmları ötüyordu.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bizim tanıdıklardan biri 69 model impala'ya öyle bir motor taktı ki, kilometrede 2TL yakıyordu. Aragaz verince diğer arabaların alarmları ötüyordu.
Arabanın orijinal motoru dışında motor takmak yasak değil mi? Geçen tv ye çıktı bu yüzden arabası bağlandı birisinin.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Arabanın orijinal motoru dışında motor takmak yasak değil mi? Geçen tv ye çıktı bu yüzden arabası bağlandı birisinin.
Usulü ile yaparsan bir şey olmaz.. :D

Yani anlıyoruz ki yok yani öyle bir araç, haa Bugatti kullanıyorsa ablam ayrı..

Ama Bugatti tipi yok ablamda.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bilmiyorum detayını. Belki ruhsata kayıt ettirmiştir. Egsozlardan birine susturucu takarak muayeneden bile geçtiğine göre.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bilmiyorum detayını. Belki ruhsata kayıt ettirmiştir. Egsozlardan birine susturucu takarak muayeneden bile geçtiğine göre.
Muayenede motor numarası tutmasın direk geçmiyor ki ? Yanlışım mı var?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Muayenede motor numarası tutmasın direk geçmiyor ki ? Yanlışım mı var?
Nasıl geçirdi ben de bilmiyorum. Adamın araba merakı var. Eski model arabaları alıp modifiye yapıp kullanıyor. Belki onların farklı prosedürleri vardır. Şimdi elinde bir cip var, üstü açık safari tarzı.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Nasıl geçirdi ben de bilmiyorum. Adamın araba merakı var. Eski model arabaları alıp modifiye yapıp kullanıyor. Belki onların farklı prosedürleri vardır. Şimdi elinde bir cip var, üstü açık safari tarzı.
Eski arabalardaki prosedürleri bilmiyorum belki ayrıcalıkları vardır.

Reaksiyon puanı
10,315
Esra ablam duymasın "Motor" muhabbetinizi, "Bana 'motor' dediler" diyerekten hakaret davası açabilir! :)

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Eski arabalardaki prosedürleri bilmiyorum belki ayrıcalıkları vardır.
sol sinyal parlak ışık vermiyor diye muayeneden geçmeyen arabalar varken o araç sittin sene geçemez . Hee nasıl geçti sorularına cevap vermek gerekirse Napolyon ona el atmıştır.