ESL One New York 2016 Duyuruldu!

Bu konuyu okuyanlar

GoByMe

Asistan
Katılım
4 Şubat 2013
Mesajlar
345
Reaksiyon puanı
21
Puanları
18
Yaş
25
E8ajAv.jpg

ESL New York'ta her sene düzenlediği turnuvalara bu sene CS:GO oyunu ile eşlik edecek. 250.000$ ödülün olduğu turnuvayı gelin bi göz atalım:

Turnuva 1-2 Ekim tarihleri arasında Barclays Center, Brooklyn'de düzenlenecek. Turnuvanın düzenlendiği alan 15.000 kişiden daha fazla kişiye oturma ve izleme alanı sunacak. ESL'den gelen açıklamaya göre turnuvada dünyanın en iyi 8 takımı yarışacak.

Turnuva'nın nasıl işleyeceği hakkındaki açıklamalara göz atarsak, turnuvada gruplarda ikili eleme sistemi olacak. Yani iki maç kaybeden turnuvadan elenecek. Gruplardan çıkmayı başaran ilk iki takım ise tekli eleme sistemi üzerinden play-off'lara katılacak. Bu da play-off'larda yenilmeniz turnuvaya veda etmeniz gerek demek.

ESL ayrıca New York turnuvasında bu seneki major olmayan turnuvalar arasındaki en iyi deneyimi ve prestiji izleyicilere sunmayı vaat ediyor.

Not: Arkadaşlar ESL One New York major bir turnuva değildir. Major ve major olmayan turnuvalar hakkında en kısa zamanda bir açıklama yazısı yazacağım.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.. Takımlar duyurulunca yine burda sizlerle paylaşacağım...

İyi forumlar...
 
Üst