makrop! dedi ki:kardeşim ne demezsin...
sana yemin ediyorum ortaokulda arkadaşımla laboratuar dersinde konuşuyoruz diye hoca (!) bize oklava fırlatmıştı!!! ama ıskaladı ve arkamızdaki kıza unutamayacağı bir gün geçirtti! resmen kızın suratı ninja kılıcı yemiş gibi çarprazlama şişmişti... töbe töbe!
valla bizde sıhıfta aynı senin gibi tutamamıştık kendimiziiol dedi ki:makrop! dedi ki:kardeşim ne demezsin...
sana yemin ediyorum ortaokulda arkadaşımla laboratuar dersinde konuşuyoruz diye hoca (!) bize oklava fırlatmıştı!!! ama ıskaladı ve arkamızdaki kıza unutamayacağı bir gün geçirtti! resmen kızın suratı ninja kılıcı yemiş gibi çarprazlama şişmişti... töbe töbe!
Töbe YarabbimAma komik dayanamayacağım ;D
![]()
![]()
![]()
uzun bir aradan sonracacar dedi ki:Solo test, kızma birader gibi oyunlar
iol dedi ki:Sen sulugöz dedin benim de aklıma şıpsevdi sakızı geldi
Çılgın Bediş vardı bir deKocaman hatun Yonca Evcimik lise talebesi rolündeydi yahu
![]()
hala var o bisküviler balık kraker, badem kraker de ...makrop! dedi ki:iol dedi ki:Sen sulugöz dedin benim de aklıma şıpsevdi sakızı geldi
Çılgın Bediş vardı bir deKocaman hatun Yonca Evcimik lise talebesi rolündeydi yahu
![]()
harbiden öle...
bi de haylayf bisküvi vardı...
ülkersiz çay saati düşünülemez...
makrop! dedi ki:bütün kadınların tercihi '' VATKA '' +(
hakikaten bizim arkadaş alırıdı kağıdı birebir logo vs çizer hatta boyar bilet niyetine kullanırdı ;D ne 3 kağıtçılar var bu dünyadacacar dedi ki:belediye otobüs biletleri
iol dedi ki:Evet ben hatırlıyorum onuÇin çan oynayacağız ya bizim için en güzeli ipti
İzel-Çelik-Ercan üçlüsü..