Eski sevgilimi bir başka erkekle gördüğümde

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir yerde bir bir kızın ettiği lafı okumuştum, çok hoşuma gitmişti. Şöyleydi:

"Eski sevgililerinin arkasından saçma sapan konuşanları gördüğümde ben olsam bende eski sevgilin olurdum diyorum."

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sanliurfa8217da-tasli-sopali-kavga-9-yarali-23197.jpg

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iyiymiş :D.orda olmak lazımmış . adam seni hayatla bağlantını kesmiş heralde gerisini hatırlamıyorsan :D. umarım bir şeyin yoktur elini falan kesmişsin.

Not:eczane camının parasını kim verecek :D

:) Tam olarak bilmiyorum ama koca vitrin camı patladı :) ben de daha ordan geçmiyorum telefon numaramı verdim ama değiştiririm 3-5 güne :)

Dostum hala gülüyorum :)

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Yurdumun delikanlılarına bak hele, bu mesajı moderatör arkadaşlar onaylarmı bilmiyorum ama nasıl bir ruh halidir. Sizin insanlara en ufak bir saygınız yok. Sadece kompleksleri olan insanlar bu tür davranış bozuklukları sergilerler. Sizin duygularınızda sevgilerinizde yalan. Kime özenip böyle yetiştiniz?
Bu ülkede neden efendi insanların sayısı binde bir? Para var, kıyafet var, teknolojiye ulaşabiliyor, hatta nasıl bir eğitim sistemi ise lise üniversite bitiriyor ama yine bildiğin mağara adamı. İşin kötü yanı bu tarafı ile övünüyor bu adamlar çünkü kendilerini geliştirmek zor geliyor, efendi olmak, kültürlü, aydın, terbiyeli, insanları seven, sevilen, saygılı ve saygı duyulan biri olmak bunlara zor geliyor. Zibidi olmak kolay, birde bunun üzerine kızların bu tür zibidilerin peşinde koştukları imajı eklenince değmeyin bunlara.
Söylediklerin çok doğru bu ego meselesi aslında her insanda biraz vardır. Ama bazılarında daha çok. Başkalarını ezerek kendi yüceltme, değerli kılma isteği ... Bunu istediğin eğitimi ver kişiye istediğin statüye getir zor değişir. Böyle olmamayı başarabilen insan zaten pek çok şeyi aşmış, hayatını çok rahat yönetebilen insanlardır bence... Yazıyı yazan arkadaş için söylemiyorum hit almak için hikaye yazıyor da olabilir ama yaptığı tabi hoş değil bir insandan ayrıldıysan iş bitmiş zaten ... Eğer onun seni hala sevdiğini düşünüyorsan madem neden ayrısınız bir garip vaka :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Seçimlerine dikkat edecekti hacı.

Yine de bu durum kimseyi kesmeyi gerektirmez kardeşim. Az önce, Adana da, annem yaşında bir bayanın kendisini yakma girişimini izledim.

Olayın sebebi eski koca dehşeti. Kadın o kadar bıkmış ki, kendini ateşe verdi. Soruyorum şimdi kadının suçu ne?

Kadın kötü niyetli olsa da, olmasa da hep en fazla zararı görüyor. Kadına şiddete HAYIR! arkadaşlar...

Hayat hikayesi ile Bergen

Bu da eşi için yazdığı şarkı. Kendisini öldüren eşi için.

[video=youtube;3UHBlGN9TbQ]http://www.youtube.com/watch?v=3UHBlGN9TbQ[/video]

Yazdıklarımı çok ironik veya duygusal bulabilirsiniz. Fakat değil arkadaşlar. Bu insanlar ölüyor, öldürülüyor.

Kadına şiddete hayır!

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yurdumun delikanlılarına bak hele, bu mesajı moderatör arkadaşlar onaylarmı bilmiyorum ama nasıl bir ruh halidir. Sizin insanlara en ufak bir saygınız yok. Sadece kompleksleri olan insanlar bu tür davranış bozuklukları sergilerler. Sizin duygularınızda sevgilerinizde yalan. Kime özenip böyle yetiştiniz?
Bu ülkede neden efendi insanların sayısı binde bir? Para var, kıyafet var, teknolojiye ulaşabiliyor, hatta nasıl bir eğitim sistemi ise lise üniversite bitiriyor ama yine bildiğin mağara adamı. İşin kötü yanı bu tarafı ile övünüyor bu adamlar çünkü kendilerini geliştirmek zor geliyor, efendi olmak, kültürlü, aydın, terbiyeli, insanları seven, sevilen, saygılı ve saygı duyulan biri olmak bunlara zor geliyor. Zibidi olmak kolay, birde bunun üzerine kızların bu tür zibidilerin peşinde koştukları imajı eklenince değmeyin bunlara.
Düşüncelere özgürlük, saygı duyarım.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Kız bariz bir biçimde hatalı taraf.
Çünkü senin gibi birini zamanında erkek arkadaş diye seçmiş.
Hak etmiş.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Hem dayak yemişsin hemde forumda nasıl dayak yediğini anlatıyorsun pes :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Kız bariz bir biçimde hatalı taraf.
Çünkü senin gibi birini zamanında erkek arkadaş diye seçmiş.
Hak etmiş.

Aynen katılmaktayım.

Adam buraya gelmiş egosunu zirveye çıkarmaya çalışıyor yaptıklarını anlatarak.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kendini bilmez arkadaşlara cevabım

Şuanda kendi egonuzu tatmin etmektesiniz, kötülediğiniz kişi normal yorumlarla meşgul...

Hem dayak yemişsin hemde forumda nasıl dayak yediğini anlatıyorsun pes :D

En azından dürüst olup dayak yediğimi anlatıyorum dostum :) forumdaki diğer arkadaşlar gibi ortalığı teksasa çevirmiyorum ;)

snn böyle bi sevgili olayın daha vardı dimi ? :D
Sen olayları sıkı takip ediyorsun dostum :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Kardeş olumlu yorumlar bekliyorsun belli,
Mutlu oluyorsunda hani gelince böyle yorumlar.

Hoşuna gitmeyen yorumlarada açık olmalısın.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş olumlu yorumlar bekliyorsun belli,
Mutlu oluyorsunda hani gelince böyle yorumlar.

Hoşuna gitmeyen yorumlarada açık olmalısın.

Dostum yukarda belirttiğim gibi,
düşüncelerinize özgürlük, saygı duyarım ama cevap vermem :)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
'fiyatını düşürdün galiba' demek nasıl bir terbiyedir acaba? senin hiç kız akraban, arkadaşın yok mu? seninle çıkmış olması zaten seviyeyi yeterince düşürmüş. delikanlı adam birini seviyorsa sadece severken değil, ayrılıktan sonra da aynı delikanlılıkla yoluna devam eder. başka bir adamın yanında hem kıza hem de adama saygısızlık yapmaz. sana birinin eski sevgilisi gelip yanındakine o lafı etse altından kalkabilecek misin? bir de gülüp eğleniyorsunuz. yazık cidden.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
'fiyatını düşürdün galiba' demek nasıl bir terbiyedir acaba? senin hiç kız akraban, arkadaşın yok mu? seninle çıkmış olması zaten seviyeyi yeterince düşürmüş. delikanlı adam birini seviyorsa sadece severken değil, ayrılıktan sonra da aynı delikanlılıkla yoluna devam eder. başka bir adamın yanında hem kıza hem de adama saygısızlık yapmaz. sana birinin eski sevgilisi gelip yanındakine o lafı etse altından kalkabilecek misin? bir de gülüp eğleniyorsunuz. yazık cidden.
Eyvallah.

meryem11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu dayak yediğiniz olay şu sözlü kız ve siz mi acep? :D eğer öğleyse bu hikayede terslikler var çok taktım kafaya bu hikayeyi ben arkadaş :) açıklama istiyorum :-P

meryem11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında hatanız var.O kız böyle bir saygısızlığı size yapıyorsa tutup sizinde aynı seviyeye düşmenize gerek yoktu.Zamanında yaptınız yanlış düşünce burda insanların size farklı tepkiler vermesinede yol açıyor.Paylaşımınıza bir şey demiyorum(demeyede hakkım olduğunu düşünmüyorum) ama insanların sizi haklı görmesi içinde konunun özel değilse tabi gerisini de paylaşmanız gerekir.Bütün yorumları okudum tepkilerin çoğu aynı ya başka bi kızla çıktınız diye yada kızın yanına gittiğiniz için... umarım demek istediklerimi doğru iletebilmişimdir. ;)

ernesto_che

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vay arkadaş ya bu nasıl memleket delikanlı diye geçinen arkadaşlara bir çift lafım var sıkı tutunun:)
Şimdi sen delikanlısın ya birinden ayrılınca başka bi kızla cıkabilirsin ondan ayrılıp başkasıylada çıkabilirsin.Çünkü sen delikanlısın sen Adamsın sana derler çapkın namın yürür helal sana derler.

Ama senin eski sevgilin başkasıyla çıktımı olay bitmiştir.O kız artık kaşardır.İkinci eldir.Gidip laf koymak ise delikanlılığın imzasıdır.Helal sana kardeşim ii laf koymussun derler.

Peki delikanlı kardeşlerime abilerime bir sorum olsun.Sizin çıktığınız kızın bir başkasının eski sevgilisi olmadığını nerden biliyorsunuz veya kendinizi nasıl avutuyorsunuz???????????????????????????????????????????

ayhankara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sende haklısın,Oda haklı, ötekide haklı ama Sende haksızsın,Oda haksız, ötekide :)

Burgazko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İyi yapmışsın. Ben bu kadarla bırakmazdım heralde. O sözleri söylicek kadar üzerine gidersem ben çok daha acımasız olurdum, daha ağır konuşurdum. Ya da hiç bulaşmazdım. Bu kızları anlamak çok zor. Bazen gerçekten hakediyolar dememek elde değil. Sinirlerim depreşti. Daha fazla yazmiyim ben yoksa kötü sözler çıkıcak :)