Eski sevgilimi bir başka erkekle gördüğümde

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlarım olaylar şöyle gelişti gençlik merkezine kurs vermeye giderken, eski sevgilimi bir çocukla gördüm cinler tepeme geldi ilk defa sevdiğim kız başka kollardaydı ve eski kız arkadaşıma merhaba dedik
'den sonra
Hayırdır
-Eski kız arkadaşım; ne hayırdır görmüyomusun
Gördüm'de fiyatını düşürdün sanırım kendine alıcı bulmuşsun
bunu dedik'den sonra soluma bir yumruk yediğimi hatırlıyorum ve gözümü hastahanede açt... :) şaka şaka sadece bir yumruk yedikden sonra eczanenin camından içeri doğru kavga ederek girdikden sonra bizi sokaktan geçen vatandaşlar ayırdı derken, sağ kolum'da cam kesiği elim sargıda galiba yeniden kız arkadaşımın aklına şu soru geldi, Aptal beni seviyor hala, ama amacım öylesine bir olay çıkarmaktı :) Buda böyle kayıtlara geçsin :w00t:

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
sağlam dayak yemişsin gibi geldi bana :D

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:) Eh şimdi abartmayalım :) ama emin ol 1.60 seneden sonra koyduğum lafla o dayak yani isterse çocuk ıslatıp dövsün gene gülerim :)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
:) Eh şimdi abartmayalım :) ama emin ol 1.60 seneden sonra koyduğum lafla o dayak yani isterse çocuk ıslatıp dövsün gene gülerim :)

1,60 senesi ne laaa
smiles20.gif

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Yani bir nevi kıza kaşar benzetmesi mi yaptın ?

Ee ayrılmışsınız,
Karşılıklı ve severek bir ayrılma olmadı ?
Hani derler "Severek ayrıldık".

Kızı rencide ettiğinize göre,
O sevmeden ayrılmış.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
dostum alemsin ya:) ama içinde kalacağına lafı yerleştirmen daha iyi tabi ;)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
adı üstünde eski sevgili eski sevgili daha ne benzer bi olay benim başımada gelmişti cafede görmüştüm bende direk çoçuğun yanına gidip hayırlı olsun 2.ci el kızarkadaşın bilader deyip ne olduğunu anlamaya çalıştı oğlan ne nasıl derken dur hemen yardımcı olayım sana demiştim çoçuğa bu kızı ben sıfır almıştımda anlamana yardımcı olayım dedim ve ortalık karıştı doğal olarak bizide garsonlar ayırmıştı

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tamam da şimdi iki kişi de başından geçeni anlatmış güzel anlatıyorsunuz da ikiniz de bana göre kendinizi rezil etmişsiniz.

Gereksiz yere gereksiz tartışmalar çıkmış. Laf koyacam derken bir zamanlar sevdiğiniz birine hakaret vs vs etmişiniz falan fistan. işte.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
aslında güzel hikayeler var millette var mı arttıran :D
ustam bende görsem girerim çok sevdiysem de sizin gibi böyle laf sokmam birader diyip herhalde yıldızlarla gezintiye çıkarırdım :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ya aslında ben de ona parmak bastım.

Eski sevgili,giden gitmiş gittiği yer de bitmiş,
Sevsen de nafile,kız sevmedikten sonra,
Tamam seni yaralamış üzmüş,
Ama bu onu kaşar veya ucuz yapmaz,
İstediği ile çıkar gezer tozar,yapacak birşey yok.

Görüp selam verip geçmek varken,laf sokmak niye ?

Tamam canınızı yakmış olabilir,burada kendinizi küçük düşüren siz olursunuz ona laf soktum sanarak.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Dayak yediysen çok kötü.Hem laf koyup hemde üstüne dövmen gerekirdi...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yurdumun delikanlılarına bak hele, bu mesajı moderatör arkadaşlar onaylarmı bilmiyorum ama nasıl bir ruh halidir. Sizin insanlara en ufak bir saygınız yok. Sadece kompleksleri olan insanlar bu tür davranış bozuklukları sergilerler. Sizin duygularınızda sevgilerinizde yalan. Kime özenip böyle yetiştiniz?
Bu ülkede neden efendi insanların sayısı binde bir? Para var, kıyafet var, teknolojiye ulaşabiliyor, hatta nasıl bir eğitim sistemi ise lise üniversite bitiriyor ama yine bildiğin mağara adamı. İşin kötü yanı bu tarafı ile övünüyor bu adamlar çünkü kendilerini geliştirmek zor geliyor, efendi olmak, kültürlü, aydın, terbiyeli, insanları seven, sevilen, saygılı ve saygı duyulan biri olmak bunlara zor geliyor. Zibidi olmak kolay, birde bunun üzerine kızların bu tür zibidilerin peşinde koştukları imajı eklenince değmeyin bunlara.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dayak yediysen çok kötü.Hem laf koyup hemde üstüne dövmen gerekirdi...
:) Yok ya fazla bir hasar yok şöyle diyebilirim, ben bu haldeyim sen bide karşıdakini gör falan diye :)

Arkadaşlar açıklık getireyim 1.5 sene yazıcaktım 1.60 yazmışım o nasıl olduysa

Ya aslında ben de ona parmak bastım.

Eski sevgili,giden gitmiş gittiği yer de bitmiş,
Sevsen de nafile,kız sevmedikten sonra,
Tamam seni yaralamış üzmüş,
Ama bu onu kaşar veya ucuz yapmaz,
İstediği ile çıkar gezer tozar,yapacak birşey yok.

Görüp selam verip geçmek varken,laf sokmak niye ?

Tamam canınızı yakmış olabilir,burada kendinizi küçük düşüren siz olursunuz ona laf soktum sanarak.

Arkadaşlar konuyu daha net anlatıcam bir hikaye yazmayı düşünüyorum o zaman haklıyı haksızı konuyu bilerek ayırt edebilirsiniz

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bence hakaret etmek yanlış. Sözüm meclisten dışarı biraz eziklik oluyor. Umursamayacaksın çokda tın dediğin zaman karşı tarafa oturur birşeyler.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok uzun bir hikaye olacak özel konu açıcam rezerved tutanlar :) ilk önce burdayım desin yarın başlıyım hikayeyi yazmaya, hatta bu gece yazarım yarın paylaşırım

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Öylesine olay çıkarırsan böylesine yersin yumruğu.. Dua et kızın yanındaki herif ben değilim, yoksa bi yumruktan öte birimiz hastahanede öteki karakolda olurdu :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Erkeğe sevmek, kadına ise aşık olmak yakışır arkadaşlar. Boşuna kavga etmişsin. Gülüp, geçmek lazımdı.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Yalnız bişey söylüyeyim. Ben olsam hem seni hem de hatunu kesmiştim.

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyiymiş :D.orda olmak lazımmış . adam seni hayatla bağlantını kesmiş heralde gerisini hatırlamıyorsan :D. umarım bir şeyin yoktur elini falan kesmişsin.

Not:eczane camının parasını kim verecek :D