Eski oyunları çok mü özlüyorsunuz? O zaman sizi GOG'layalım

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
logoyb7.jpg

Sizlerin de aynı benim gibi zaman zaman eski oyunları özlediğiniz oluyor mu? Zaman zaman MDK veya Giants: Citizen Kabuto gibi eski klasik oyunları bilgisayarınıza kurup, o oyunların Windows Vista'yı desteklemediğini görünce bir güzel üzülüyor musunuz? Eğer bu dediklerim size uyuyorsa veya uymuyorsa sizi GoG (Good Old Games) sitesine davet etmek istiyorum.

Peki nedir bu GOG? Hemen açıklıyorum; GOG sitesi aynı Valve Software'in Steam servisi gibi oyun satın alabileceğiniz bir alışveriş sitesi olarak tasarlanıyor (tasarlanıyor diyorum çünkü site Eylül ayında yayına girecek). Ancak CD Projekt firması tarafından hazırlanan bu sitenin en büyük özelliği sadece eski oyunları satışa sunacak olması ve sitede bulunan tüm oyunların fiyatlarının $5.99 ve $9.99 arasında değişecek olması olarak göze çarpıyor. Ve bunun haricinde sitede satılacak tüm oyunlar Windows XP ve Windows Vista'ya tam olarak destek verecek. Sitede sadece oyunlar da olmayacak, bir oyunu satın aldığınızda o oyunun müzikleri, duvar kağıtları, kullanma klavuzlar vb. gibi tüm ekstralarına da sahip olacaksınız. GOG'da şu anda Fallout serisi, MDK 1 ve 2, Giants: Citizen Kabuto, Freespace 1 ve 2, Sacrifice, Descent 1-3, Kingpin: Life of Crime, Shattered Steel, Jagged Alliance 2, Redneck Rampage, Operation: Flashpoint, Colin McRae Rally 2005 ve TOCA Race Driver 3 gibi oyunların satışa sunulacağı belirtiliyor. İlerde bu listeye Lucas Arts'ın klasikleri Monkey Island serisi, Sam & Max: Freelance Police, Grim Fandango ve X-Wing and TIE Fighter'ın da eklenmesi bekleniyor.

Siteden alacağınız oyunlarda herhangi bir kopya koruması da bulunmayacak, oyunu indireceksiniz ve istediğiniz kadar kurabileceksiniz ve tabii ki oyunu istediğiniz kadar indirme şansına da sahip olacaksınız. Açıkcası GOG, Valve Software'in Steam'inden sonra en iyi dijital oyun alışveriş sitesi olacak gibi gözüküyor. En azından benim gibi dinozor oyuncular için, tabii bunun için Eylül ayına kadar beklememiz gerekiyor. GOG hakkında detaylı bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Kaynak

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Eski oyunları özlüyorum, artı olarak benim bildiğim bir site var, ücretsiz yayınlıyor hepsini.