Merhaba arkadaşlar ben pc de kayıtlı kalmış olan eski nicklerimi öneriler kısmından kaldırmak istiyorum,ama ne yaptıysam olmadı aranızda bu konulardan anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi?
browser nedirBrowser geçmişini temizle Parolaları sil hepsini.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Browser ayarlarında rahatlıkla bulursun hepsini.
peki abiTelefondayım. Atıcam şimdi
ben bunu bu siteye üye olmadan önce yaptıydım olmadı ama
denedim olmuyorCTRL+H ile geçmişe gelin. Sol taraftan tarama verilerini temizle diyin. Açılan ekrandan gelişmiş kısma gelip tüm seçenekleri işaretleyin. Ardından tarihi de tüm zamanlar olarak ayarlayın ve temizleme işlemine onay verin.
parola değil nick silmek istiyorummGizlilik ve güvenlik bölümünde Geçmişi temizle gibi seçenek olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parolalar da ordadır. İstediğin parolayı silebilirsin.
belki de ama ben gerçekten çok uğraştım hangi uygulamada üyeysem herkese sordum en sonda buraya geldim hatta daha dün sabah katıldımÖnce Parolaları silmediğinden olabilir eksik yaptığın bir şeyler olmuş bence.
abicim ben hepsini yaptımm1. Ayarlar'ı aç ve gösterdiğim yere tıkla.
Ekli dosyayı görüntüle 109776
2. "Tarama verilerini temizle"ye tıkla.
Ekli dosyayı görüntüle 109777
3. "Gelişmiş"e tıkla ve sonra aşağıya doğru kaydır.
Ekli dosyayı görüntüle 109778
4. "Form otomatik doldurma verileri"ni işaretle ve sonra "Verileri temizle"ye tıkla.Ekli dosyayı görüntüle 109779
Eskiden bu şekilde oluyordu şimdi değişmiş sanırım. En garanti çözüm Revo Uninstaller ile silip Chrome'u tekrar yüklemek olacaktır o zaman.denedim olmuyor
peki google hesabından çıkış yapmam gerekecek miEskiden bu şekilde oluyordu şimdi değişmiş sanırım. En garanti çözüm Revo Uninstaller ile silip Chrome'u tekrar yüklemek olacaktır o zaman.
Revo ile sildikten sonra Chrome'u yükleyince Google hesabınızı girerseniz tüm ayarlarınız geri yüklenir. Bu yüzden girmemeniz gerekiyor. Başka bir tarayıcıdan da verileri almayın. Revo yükleyini isterseniz, o kısımda programı nasıl silmeniz gerektiği konusunda da yardımcı oluruz yine.peki google hesabından çıkış yapmam gerekecek mi
çok teşekkür deneyeceğim inşallahMerhaba, otomatik form doldurma önerilerini silmek için önerinin üstüne gelin ve "shift+delete" kombinasyonunu tuşlayın. Bu şekilde tüm önerileri manuel olarak da silebilirsiniz.
eee sonra hepsi siliniyor muEğer geçmişten silmenize rağmen gitmiyorsa form vb. veriler Google hesabınızla eşitleniyordur, şu adımları takip edin ve geçmişi silin.
Ekli dosyayı görüntüle 109793
Ekli dosyayı görüntüle 109794
Ekli dosyayı görüntüle 109795