Eski metin2ciler

ultramustafagsl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayatın öyle bir zamanı gelir ki internet kafelerde arkadaşlar aracılığıyla tanışılır metin2yle.İlk başlarda kontrollü oynarız aslında en güzel zamanları ilk zamanlardır. Daha sonra karakterinizi geliştirmek için gecenizi gündüzünüze katarsınız . Kasma bahanesiyle arkadaşınızdan aldıgınız hesabı itina ile soyarsınız ve bir gün dayanamaz hile yaparsınız tabi uyanık Gmler hemen banlamaz biraz süründürür vede hesabınız banlanır boşluga düşmüş gibi hissedersiniz kendinizi GMye küfredip oyunu bırakırsınız :( Bu benim hikayem herkes hikayesini yazsın biraz dertleşelim Dostlar [emoji6]

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Oyun ile alakalı değil ama mesajını okuyunca kapanan Facebook'um geldi aklıma. Önce sıradan bir kullanıcı olarak takılırsınız. Daha sonra uygulamalar kullanmaya, sayfalar ve gruplar oluşturmaya başlarsınız. Arkadaş sayınızda bariz bir artış gerçekleşir her gün. Ve o kötü son... Mark, hesabınızı, benim duygularımı, hislerimi, emeklerimi hiç umursamayıp, uçsuz bucaksız bir sonsuzluğa gark etmiştir hayatımı paylaştığım Facebook'umu. Ve hesabıma girdiğimde gördüğüm o bildirimler, mesajlar... lütfen kimliğini doğrula yazısına kurban gitmiştir artık.
Neden buraya yazdıysam bunu... Neyse içimi döktüm yinede iyi oldu.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
7 yildir oynuyorum bir ara cok parami yedi . Cok iyi dostlarim arkadaslarim vardi iletisim kesilince pvp ye basladim arada girer oynarım tam bir ego tatmin oyunu her oyun gibi

ultramustafagsl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türk serveri eskiden güzeldi fakat şimdi oynanmaz tam para tuzagı

ultramustafagsl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun ile alakalı değil ama mesajını okuyunca kapanan Facebook'um geldi aklıma. Önce sıradan bir kullanıcı olarak takılırsınız. Daha sonra uygulamalar kullanmaya, sayfalar ve gruplar oluşturmaya başlarsınız. Arkadaş sayınızda bariz bir artış gerçekleşir her gün. Ve o kötü son... Mark, hesabınızı, benim duygularımı, hislerimi, emeklerimi hiç umursamayıp, uçsuz bucaksız bir sonsuzluğa gark etmiştir hayatımı paylaştığım Facebook'umu. Ve hesabıma girdiğimde gördüğüm o bildirimler, mesajlar... lütfen kimliğini doğrula yazısına kurban gitmiştir artık.
İyi yaptın kardeşim dök içini

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Doğrulasaydın... kimliğini?.. :confused1:

ultramustafagsl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben metin2 Trdeki hesabıma zamanında 700TL yatırmıştım sonra anca itemlerimi dagıtarak kurtulsum bu illetten oynamayacaksın abi , Metin2 pişmanlıktır !