Eski Leptap Cikan Hdd Yeni Kasa Takmak

Xjindark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar herkeze intel leptap windows kurulu harddisk çıkartım amd bi sistem windows kurulu olmayan bi pc tek harddisk olarak taksam ne problemler yaşarım bilgilendiren herkeze çok tskler simdiden

ZincaP

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Merhabalar herkeze intel leptap windows kurulu harddisk çıkartım amd bi sistem windows kurulu olmayan bi pc tek harddisk olarak taksam ne problemler yaşarım bilgilendiren herkeze çok tskler simdiden
Yani Laptop HardDiskleri Kasa Bilgisayarlarda Bazen Sıkıntı Çıkartıyor Ama Ben Alacağını Pek Düşünmüyorum

Xjindark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yarin sipariş ettiğim amd sistem gelcek intel drever flan kurulu leptop intel windows kurulu harddiskte donanımsal anlamda bi sıkıntı cikartirmi

ZincaP

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Yarin sipariş ettiğim amd sistem gelcek intel drever flan kurulu leptop intel windows kurulu harddiskte donanımsal anlamda bi sıkıntı cikartirmi
Büyük İhtimalle Hayır Çıkmaz Ama Kesin Birşey De Söyleyemeceğim

Herobrine

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Bir sıkıntı çıkmaz. Windows 10 kuracaksınız herhalde. Windows 10, elinizdeki harddiskte yavaş çalışır. En mantıklısı bir SSD almak. Ayrıca Leptap değil Laptop.

Xjindark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet yeni toplamış oldugum kasa takacam tek hdd olcak ana kart işlemci kasa flan sıfır bugün gelcek kargoda normal çalışırsa ctr basılı tutup yeniden başlat deyip o sekilde format atıp tekrar windows 10 kurup ana kart driver flan yüklersem bi sıkıntı olmaz yani

Herobrine

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Evet yeni toplamış oldugum kasa takacam tek hdd olcak ana kart işlemci kasa flan sıfır bugün gelcek kargoda normal çalışırsa ctr basılı tutup yeniden başlat deyip o sekilde format atıp tekrar windows 10 kurup ana kart driver flan yüklersem bi sıkıntı olmaz yani
Windows 10 kurmayın. Çok yavaş çalışır.