Yani Laptop HardDiskleri Kasa Bilgisayarlarda Bazen Sıkıntı Çıkartıyor Ama Ben Alacağını Pek DüşünmüyorumMerhabalar herkeze intel leptap windows kurulu harddisk çıkartım amd bi sistem windows kurulu olmayan bi pc tek harddisk olarak taksam ne problemler yaşarım bilgilendiren herkeze çok tskler simdiden
Yarin sipariş ettiğim amd sistem gelcek intel drever flan kurulu leptop intel windows kurulu harddiskte donanımsal anlamda bi sıkıntı cikartirmiMerhabalar herkeze intel leptap windows kurulu harddisk çıkartım amd bi sistem windows kurulu olmayan bi pc tek harddisk olarak taksam ne problemler yaşarım bilgilendiren herkeze çok tskler simdiden
Büyük İhtimalle Hayır Çıkmaz Ama Kesin Birşey De SöyleyemeceğimYarin sipariş ettiğim amd sistem gelcek intel drever flan kurulu leptop intel windows kurulu harddiskte donanımsal anlamda bi sıkıntı cikartirmi
Windows 10 kurmayın. Çok yavaş çalışır.Evet yeni toplamış oldugum kasa takacam tek hdd olcak ana kart işlemci kasa flan sıfır bugün gelcek kargoda normal çalışırsa ctr basılı tutup yeniden başlat deyip o sekilde format atıp tekrar windows 10 kurup ana kart driver flan yüklersem bi sıkıntı olmaz yani
Ne kurabilirim ki başkaWindows 10 kurmayın. Çok yavaş çalışır.
8 8.1 veya linux 7nin desteği kesildiği için 2 gün açma tarih 2010lara dönüyor birüsürü sıkıntısı oluyorNe kurabilirim ki başka