- Konuyu başlatan
atkaksoy501
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,070
Forum zaten hızlı bence ben hız ile ilgili sorun yaşamadım hiç.
Hocam 1 yılın az olacağı kanaatindeyim. Bence en az 2 yıldan başlamalı.Yapılır mı yapılır bazı forumlarda xenforo değil konuya belli bir süre yanıt gelmediğinde konu kilitleniyor. Ama bizim forumun hayrına olur mu olmazmı orası muamma güzelce bir düşünmek gerekli o yüzden olumlu bir yanıt veremem size.
Gtmetrix testlerinde 30 seviyesinde sonucu var yani fForum zaten hızlı bence ben hız ile ilgili sorun yaşamadım hiç.
Kesinlikle buna karşıyım. Bazı durumlarda çok konu hortlattığım ve faydasını gördüğüm olmuştur.Uzun süredir cevap yazılmayan konular otomatik olarak kilitlenmeli bence. Mesela 1 aydır hiç cevap gelmeyen konular kilitlenebilir. Çünkü sonra birileri anlamadığım şekilde milattan kalma konuları bulup hortlatıyor. Sonra biz de altına cevap yazınca sıkıntı oluyor maalesef. Tarihi kontrol etmeliyim tamam ancak bahsettiğim gibi eski konuları kilitleme sistemi de hiç mantıksız değil bence. Eğer böyle bir şey mümkünse bu eski mesajların hortlatılması sorunu kökünden çözülür bence![]()
Zaten yönetim ekibimizle bu konuyu görüştük ve böyle bir uygulama yapılmayacağına karar verdik. Ama bu gereksiz hortlatmalara yaptırım olmayacağı anlamına gelmiyorKesinlikle buna karşıyım. Bazı durumlarda çok konu hortlattığım ve faydasını gördüğüm olmuştur.