Eski bir oyunun adını hatırlayamıyorum bulmama yardımcı olur musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mavuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
selamlar çok önceden 6-7 yıl belkide bir oyun oynamıştım online bir oyundu sanırsam farklı farklı haritaları olan bi savaş oyunu haritalarıda renkli renkliydi fortnite gibi indirilen bir oyun veya indirmeden de oynanıyordu sanırım hatırladıgım şey bi sahil haritası sağda solda zıplatan şeyler vardı üstüne basıca zıplıyordun deniz tarafında bi gemi vardı kırık yerinden içine giriliyordu fps bi oyundu şimdi aklıma geldi aradım baya bulamıyorum şimdide yardımcı olur musunuz

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,911
selamlar çok önceden 6-7 yıl belkide bir oyun oynamıştım online bir oyundu sanırsam farklı farklı haritaları olan bi savaş oyunu haritalarıda renkli renkliydi fortnite gibi indirilen bir oyun veya indirmeden de oynanıyordu sanırım hatırladıgım şey bi sahil haritası sağda solda zıplatan şeyler vardı üstüne basıca zıplıyordun deniz tarafında bi gemi vardı kırık yerinden içine giriliyordu fps bi oyundu şimdi aklıma geldi aradım baya bulamıyorum şimdide yardımcı olur musunuz
1v1.LOL | Building Simulator, Battle Royale & Shooting Game bu mu? Fortnite gibi bu

EFSN61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
UberStrike olabilir mi

ByEmil

Asistan
Reaksiyon puanı
191
büyük ihtimalle first blood diyosun pek tanınmayan oyun olduğu için bulunması zor oluyo bende yıllarca oynadım

ha bide oyun eskiden ismi first blooddu oyun ismi battle teams olarak değiştirildi eğer aradığın oyun buysa