Eski biosu uefi yapma

mertkorkmazz34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.BİOS um eski görünmekte.Sistemin fotosunu atıyorum.Ben bu biosu UEFİ yapabilirmiyim REFUS ile?

Ekli dosyalar

• bio.png
    bio.png
    157 KB · Görüntüleme: 65

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,901
RUFUS sadece ISO'ları USB/CD/DvD/Taşınan HDD gibi taşınan ürünlere ISO dosyasını yazdırmayı sağlar. O UEFI olayı sizin BIOS'unuz ile alakalı. BIOS'unuz UEFI destekliyorsa yeniden kurulum ile boot menü den o belleğinizi bulup başında UEFI: <cihaz adı> şeklinde görünür ve UEFI kuruluma başlarsınız.

mertkorkmazz34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
RUFUS sadece ISO'ları USB/CD/DvD/Taşınan HDD gibi taşınan ürünlere ISO dosyasını yazdırmayı sağlar. O UEFI olayı sizin BIOS'unuz ile alakalı. BIOS'unuz UEFI destekliyorsa yeniden kurulum ile boot menü den o belleğinizi bulup başında UEFI: <cihaz adı> şeklinde görünür ve UEFI kuruluma başlarsınız.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Donanım - Q9550 işlemci birde şu konuma bakabilirmisiniz acaba? Ona göre sipariş vereceğimde.

oguzrx

Profesör
Reaksiyon puanı
680
Merhaba arkadaşlar.BİOS um eski görünmekte.Sistemin fotosunu atıyorum.Ben bu biosu UEFİ yapabilirmiyim REFUS ile?
Rufus yazdırma programı
2-modlu Bios bularak uefi yapabilirsiniz tamamen şans (anakart kullanmaz halede gelebilir)