Eski bi Oyun Hatırlayan çıkarmı acaba

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok küçükken 6 7 yaşımda oyun oynuyodum.. ilk bilgisayarımdaki tek oyundu.yıllardır arıyorum ama bi türlü bulamıyorum. çünkü oyun hakkında hatırladıgım pek bişey yok.. böyle polisten kaçıyodun arabayla. polis yakalayınca seni ceza kesiyodu felan .. ayna'dan arkanı görebiliyodn.. acaba hatırlayan çıkarmı. gerçi bu kadar bilgiyle zor ama belki eskilerden ilk oyunlardan bulan çıkabilir

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Senin oyunu bende hatırlıyorum galiba ama ismini çıkartamadım şimdi.Hummer filan sürebiliyorduk, duvarlara çarpınca araba dağılıyordu filan.Senin dediğinde bunlar varmıydı?

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
midtown madness kesinlikle değil oncan çok önceydii..ewet SwateR araba seçebiliyoduk.. driver bende hatırlıorum ama okadar büyük bi oyun diildi kanımca..

Reaksiyon puanı
189
test drive falan olabilir mi acaba?

yada need for speed II falan?

aklıma pek de birşey gelmedi ama...

Reaksiyon puanı
189
hmm. Hatırlayamadım vallahi. Zamanında çok oyun oynardım ama bir çoğunun adını bilmeden oynardım :) Ama bahsettiğin oyunu daha önceden oynamadım herhalde. Pek aklımda kalmamış anlattıkların kadarı ile. Bulursan haber ver merak ettim :)

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hmm. Hatırlayamadım vallahi. Zamanında çok oyun oynardım ama bir çoğunun adını bilmeden oynardım :) Ama bahsettiğin oyunu daha önceden oynamadım herhalde. Pek aklımda kalmamış anlattıkların kadarı ile. Bulursan haber ver merak ettim :)

Olur'da swater biraz zorlasa belki çıkarrr