Esinerji Kaldırma Yardımm ?

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar bi program indirdim adını hatırlamıyorum hiç bişey sormadan e sinerji diyr bişey yükledi ayarlardan google yapıyorum kapatıp açınca gene e sinerji oluyor bide sıfırlıyor yani firefox başlangıç sayfası ve mediaget gibi klentilerin sayfalarını çıkartıyor nasıl kurtulucam bu illetten ? ve chorme , İE'de de oluyor

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ya hiçbiriniz bilmiyo mu bunu ? işte resmi ayarları google yaptğımda 10 dk geçmeden firefoxu yeniden açtığımda hata bu oluyor

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ya hiçbiriniz bilmiyo mu bunu ? işte resmi ayarları google yaptğımda 10 dk geçmeden firefoxu yeniden açtığımda hata bu oluyor

Program ana sayfayamı yapıştı.

Olmadı ad-aware programı var eski bir sürümü o çok güzel onu indir tarattır hiçbirşey kalmaz.

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Program ana sayfayamı yapıştı.

Olmadı ad-aware programı var eski bir sürümü o çok güzel onu indir tarattır hiçbirşey kalmaz.

aynen anasayfaya yapıştı ve google yapıyorm ayarlardan yarım saat sonra bi bakıyorum gene bu sayfa çıkmış

Hangi program hocam ?

aynen anasayfaya yapıştı ve google yapıyorm ayarlardan yarım saat sonra bi bakıyorum gene bu sayfa çıkmış

Hangi program hocam ?

Bunu indiriyorum ? http://www.tamindir.com/ad-aware-free-antivirus/

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Olmadı ya :( başka bir yol yokmudur zatn programı kullanmayı beceremedim

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu yeni sürümü eski sürümü olacak.

Burdan indirebilirsin

Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştir.

Yamayan arkadaşlar Toolbar Cleaner adlı programla denesin ne toolbar olursa olsun veya ansayfa bi tıkla google yapıyor yardımlarınız için teşşekürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abicim ben google crome:thumbup: da çıkan esinerjiden kurtulmanın yolunu buldum. pek de zor değil :devil: önce kenarda3 çizgiye tıkla ve ayarları seş orda en altta bu kullanıcıyı sil var bütün:hammer: arama motorlarını falan kullanıcı ile siler hemen yenisini açargoogle kalır :D sen bu dediğimi dene olmazsa tamindir sitesinde anasayfam diye bir program var indir onu (hemen indi bende) google olsun de belki düzelir :D ama üstte dedeğim kesin çözüm ben düzelttim hadi sana kolay gelsin:thumbup1: