Hayır kurulu değil. Defender'a bakmadım.Başka anti virüs kurulu mu? Defender devredışı bırakır mısın?
Defender'ı denedim fakat devam ediyor. KMSAuto'dan kaynaklı olabilir mi?Başka anti virüs kurulu mu? Defender devredışı bırakır mısın?
Denetim Masası'nda yok.KMSAutodan kaynaklanacağını düşünmüyorum. Programlar ve özellikler kısmında Esed antivirüs ile ilgili bir program görünüyorsa revo uninstaller programı ile kaldırın ardından yeniden kurmayı deneyin.
Bunun dışında antivirüs olarak esedi pek önermiyorum. Yeterli korumayı sağlamadığını düşündüğüm bir program esed. Şu an kendim antivirüs kullanmıyorum ancak önceki deneyimlerime göre Kaspersky diğerlerine göre bir adım önde.
Kuruldu fakat ürün anahtarı bulunmuyor ve lisansım yok.Şu linkten indirip yükleyiciyi çalıştırmayı dener misin?
Peki ESET'in hangi sürümü için ürün anahtarına sahipsin?Kuruldu fakat ürün anahtarı bulunmuyor ve lisansım yok.
Hiçbirine. Deneme ürün anahtarı kullanıyorum.Peki ESET'in hangi sürümü için ürün anahtarına sahipsin?
Google'de aratırsanız, birkaç aylık deneme lisansı bulabilirsiniz. Bitdefender ve Mcafee'nin 3-6 aylık lisansları bulunabiliyor.Hiçbirine. Deneme ürün anahtarı kullanıyorum.
Microsoft tan orijinal olarak indirdim. SP1. 7601 işte. Enterprise kurdum.Dostum Server 2008 R2'nin hangi Build Number'ındasın ?