Eset

palugenclik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Eset'in güvenlik açısından Smart Security ve Nod32 Antivirüs sistemleri var.Bu ikisi arasındaki fark nedir?Bu farkı anlaşılır ve detaylı olarak anlatabilir misiniz?

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Smart Security Antvirüs Spaware Malware Firewall Security Gibi Bu Çeşit Programlarıı Kendi İçinde Kapsar Antivirüs İse Sadece Antivirüs Ve Spayware'i Kapsar O Yüzden Smart Security Business Edition Öneririm.

meto007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eset smart security ve Nod32 arasındaki fark şöyledir;

Eset nod32 antivirüs, Antivirüs ve antispyware koruması içermektedir.
Eset smart security bu yukarıdakilere ek olarak firewall ve antispam korumasıda içermektedir. Business edition ise kurumsal ürünlerdir. bu ürünler genelde büyük işletmelerde kullanılan ve server-client yapısı olan sistemlere uygundur. Son kullanıcılar bireysel ürün kullanmalıdırlar.

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Örneğin Kav ile Kis arasındaki fark gibi...

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
esetın guvenlık duvarı berbattır kasperky guvenlık duvarı cok ıyıdır

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
esetın guvenlık duvarı berbattır kasperky guvenlık duvarı cok ıyıdır

Saçmalama ya ben yıllardır eset kullanıyorum herhangi bir sorun hiç vermedi bana. Kaspersky i her bilgisayar kaldırmaz. Artı sen o kasperskey kullana kullana sistemin ömrünü kısaltıyorsun.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Bildiğim kadarıyla aradaki fark eset smart security'de güvenlik duvarı var...

silaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kavgaya gerek yok arkadaşlar. eset 3 kullanıyorsanız (antivirüs-int.sec. farketmez) sisteminizde önemli açıklar var demektir. Eset 4 kullanıyorsanız açıkların birçoğu kapalıdır. Son olarak internet varsa internet security şart.

Ayrıca eset in temiz dediği sistemde 100 ün üzerinde trojan çıktı geçenlerde. onun için sisteminiz 1-2 yıllık ise eset-kis-nis-gdata farketmez.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
AntiSpam Ve Güvenlik Duvarı Anti Virüslerde Olmaz Internet Security Veya Smart Securitylerde Olur Farkda Bu . Kendin Başka Bir Güvenlik Duvarı Yazılımı Kullanıyorsan ESET Antivirüsü Yüklemelisin

Yok Ben Anlamam Güvenlik Duvarı nedir ne işe Yarar Diyorsan O Zaman Smart Security Kurmalısın

alamut72

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Smart security daha iyi.Antivirus Spayware Malware Firewall icerisinde var