ESET Smart Security v5 ten ilk görüntüler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasaklı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
ess4_home_box.jpg

ERÇEK: İnternette gezinmek ve e-postaları kontrol etmek günlük hayatın bir parçası.

GERÇEK: Suçlular bu durumdan faydalanıp avantaj sağlamak kimliğinizi çalmak ya da bilgisayarınızı sürekli spam gönderen bir kutu haline getirebilmek için her gün internet üzerinden 100,000 yeni saldırı düzenliyorlar.

GERÇEK: Dünya çapında 70 milyonun üzerinde kullanıcı bu ataklardan korunmak için ESET’e güveniyor.

ESET Smart Security günümüzün yaygın internet ve e-posta tehditlerine karşı koyabilmek için bulabileceğiniz en etkili koruma.

ESET’in ödüllü NOD32® proaktif antivirus ve antispyware koruması ile güçlü olduğu kadar kulamı da kolay kişisel güvenlik duvarı ve antispam teknolojisini birleştirir.

Gelişmiş ThreatSense® teknolojisini kullanan ESET Smart Security sizi yeni saldırılara karşı proaktif olarak korur, hatta diğer anti virüs üreticilerinin daha tehdidin varlığından dahi haberdar olmadıkları ilk saatlerde bile. ESET Smart Security bilinen ve bilinmeyen virüs, trojan, worm, adware, spyware, rootkit ve diğer tüm internet kaynaklı tehditleri tespit edebilir.

ESET Smart Security ayrıca diğer tüm Internet Security yazılımlarından daha hızlıdır, o kadar hızlı ki çalıştığını dahi fark etmezsiniz. Kullanımı kolay olduğu kadar ihtiyaçlarınız doğrultusunda özelleştirilebilir.

ESET Smart Security size yedi gün yirmi dört saat güvenebileceğiniz korumayı sağlar.
(alıntı)

2vmg55l.jpg

4k8cgn.jpg

Parental control eklenmiş artık kullanabilirim.Sabırsızlıkla bekliyoruz.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
imgres
ok.gif

Onaylandı. Eset'ciyiz... :lol:

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Hep ya Eset yada NiS kullandım. Eset iyidir ya :)

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
eset 1 numara........

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Fazla sade olmuş ama kaspersky ın görüntüleri vardı ondan çok daha iyi.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kaspersky guvenlik duvari cok iyidir virus programi olarak cok iyi degildir eset guvenlik duvari kotudur virus bulmada kaspersky gore biraz daha iyidir ve pc kasmaz norton virus bulma ve 3 sonarla cok iyi koruma saglar 10.600.000 en olumcul virus veri tabanina sahiptir guvenlik duvari orta seviyededir yani eset yerine nod 32 alip yanina iyi bir guvenlik duvari kursaniz cok daha iyi bir koruma saglarsiniz ben nortonu bile ayri kullaniyorum norton av 2011 guvenlik duvari olarakta online armor premium kullaniyorum yani her yazilimin bir eksi yani var nod 32 online armor ile cok iyi anlasiyor onuda belirteyim