Eset Smart Security Başlangıç Taramasını Kaldırmak

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
eset smart security pc açıldığında bi tarama yapıyor.tarama pc yi aşırı kasıyor.bu taramayı nasıl kaldırabilirim ??

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Kaldırmayı bilmiyorum ama kaldırmamanı tavsiye ederim, 1-2 dakika birşey yapmadan dur bilgisayarının güvenliği için değmezmi sence ?

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
O taramayı kaldırmanın bir mantığı yok,taramayı kullanmak istemiyorsan bu antivirüs programını kullanmanında hiçbir mantığı yok,başlangıçta tarıyacakki tam koruma sağlasın.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben kullanmıyorum zaten her neyse.
başlangıçta çok az yeri tarıyor zaten. haftalık 2 defa tarama yapıldığını düşünürsek kaldırırsam bi zarar etmem; pc'nin aşırı kasılmasını göz önüne alınca.

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
alakasız cevaplar vermeyip çözüm sunalım bende şikayetçiyim bu başlangıç taramasından
kim neyi kullanır kullanmaz karışmayalım lütfen

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
alakasız cevaplar vermeyip çözüm sunalım bende şikayetçiyim bu başlangıç taramasından
kim neyi kullanır kullanmaz karışmayalım lütfen
Taramayı kaldırdığınızda sonra buraya gelip "firüs girdi firüs girdi" demeyin bize o zaman :sleep:

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kulanırken girmiyorda başlarkenmi giriyor mantıklı düşünelim tarasın ama pc açılırken degil açıldıktan 5 dk sonra tarasın tam açılış kasılması olurken taramanın anlamı yok

kenya64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eset smart security pc açıldığında bi tarama yapıyor.tarama pc yi aşırı kasıyor.bu taramayı nasıl kaldırabilirim ??

Nasıl kapatıldığını bilmiyorum ama

Aynı kasmadan ben de şikayetçiyim, o yüzden evdeki bilgisayarımda antivirüs kullanmıyorum.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
zaten bilgisayara habersiz virus girmezki..neden tekrar kendi kendine tarama yapıyor ? belki bazı virusler sonradan zarar verebiliyor...ondan olabilir...ama başlangıç taraması çok gereksiz

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
biraz daha detaya girebilirmisin sadece başlangıç taramasınımı durdurur bu kendimizin belirledigi bir dakika olamazmı 5 dk gibi

komple durdurur :) nod32 kullansaydım başlangıç taramasının nasıl durdurulacağı hakkında cevap verirdim :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Yapacakların şunlar:

Ana ekranda soldaki menüden TOOLS bölümüne gel ve SCHEDULER seçeneğine tıkla.

Sağ taraftaki bölümde En altta 2 tane "Automatic StartUp File Check" seçeneği var. Onların kutucuklarındaki tikleri kaldır.

Eğer böyle bir seçenek göremiyorsan...Ana ekranın Yukarısında ki menüden SETUP->ADVANCED SETUP yolunu takip et..

Açılan yeni pencerede Sol taraftaki menüde aşağı taraflara doğru in..TOOLS bölümü altında SCHEDULER göreceksin ona tıkla ve sağ tarafta ki bölüme bak ve

"SHOW SYSTEM TASKS" kutucuğunu işaretle. Şimdi en başta anlattığım ana menudeki yere tekrar git ve "Automatic StartUp File Check" kutucuklarını iptal et.

InşAllah bu sorununu çözecektir. Ama tavsiyem başlangıçta da bir tarama yaptırman yine de paşa gönlün bilir tabii ki.

Kolay gelsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ikona tıkla, sırasıyla, araçlar ve zamanlayıcıyı tıkla, sonra da "başlangıçta otomatik dosya denetim" sekmesini kaldır.