Tanshaydar
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Boşuna bekliyorsun
Şemsiyenin altına geç hemen![]()
:icon_:
Boşuna bekliyorsun
Şemsiyenin altına geç hemen![]()
Eset'in anlık korumasının iyi değil. Tarama yaptıpında 1-2 virüs buluyor. Spybot S&D veya diğer programlarla taradığınızda ise daha fazla virüs bulabiliyor. Ve de ekrn.exe çok fazla ram harcıyor.( 44-50 )
Avira kasmaz deniyor. Ne yapmalıyım ?![]()
Valla bence sen hiç bir antivirüs programı kurma bence...![]()
Antivir kuracağım
Eset kullanmaya devam et senLaf dokundurmuyorsunuz
![]()
3 yıldır kullanıyorum vede devam edeceğim onun gibi antivirüs programı bide daha yazılmaz....:mrgreen:
Pcyi iyi koruyamadığını kabul etmen gerek.( Hele ki anlık koruma )
Yav kardeşim madem pc'yi korumuyo neden 3 yıldır ne virüs giriyo ne trojen girse bile hemen uyarı verip karantinaya postalıyo anlayacağın sen antivire geç...:mrgreen:
Bende Nod32 kullanıyordum aynen senin gibi. Dün Nod32'yi kaldırıp Antivir'i kurdum. Tarama yaptığımda 2 tane tehlikeli dosya buldu ve sildi. Bu arada pcne virüs girmediğini nereden biliyorsun ?
NOT= Antivir kurmam Antivirde kalacağım anlamına gelmez. Nod32 4'ü de deneyeceğim![]()
Bazen kaldırıp kasperk 2009 ile deniyorum ve bulamıyo virüs felan..![]()
Bilinçli kullanıcıysan virüs falan giremiyor pcye. ( Eset'in yanında anti-spyware yazılımı kullanıyor musun ? )
nod32 kullanıyorum. Security suite 4'e geçtim. bu arada yukarıdaki linklere tıklayınca parola soruyor. Size parola vereyim mi?![]()
http://EAV-11796704:43na34emxx@download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_enu.msi
http://EAV-11796704:43na34emxx@download.eset.com/eval/win/eav/eav_nt32_enu.msi
Birde böyle deneyin.
Aviradan başkasını tanımam![]()
Avirayıda kullandık ama fos çıktı..![]()
Ben tanıyorum Smart secrutiy 4![]()
Eset SS 4 sürümünün Türkçe sürümünün çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Görselliği ile koruması ile hafifliği ile bana göre Eset SS bir numara. Avira'nında hakkı yenmez ama Türkçe olduğunda Avira'yı deneyeceğim. Bu Eset SS 4 sizce ne zaman Türkçe olur? Tahminen?
Bugünden sonra mı 1 hafta yoksa çıkış tarihinden sonra sayılan tarih mi? Çıkalı nerdeyse 1 hafta oldu![]()
1 hafta sonra..![]()