ESET Nod32 Antivirüs 4.0.424.0 YENİ!

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Antivirüs yazılımı denince akla "NOD32" gelir. ESET NOD32 Antivirus, ödüllü ThreatSense® motoru sayesinde, virüs, truva atı, worm, adware, spyware, phishing, rootkit ve daha nice internet kaynaklı tehditleri piyasadaki başka hiçbir programın yapamayacağı gibi proaktif olarak tespit eder ve siler.
Windows XP işletim sistemi için idealdir, ayrıca eski Windows sistemler, MS-DOS, dosya sunucuları, e-posta sunucuları ve daha fazlasını da destekler.
Sisteminiz ne olursa olsun daha iyi bir Antivirüs yoktur. ESET NOD32 Antivirus, AV-Comparatives tarafından 2006 ve 2007 yıllarında "EN İYİ Antivirüs çözümü" seçildi. Daha fazla bilgi için antivirüs programlarını burada karşılaştırabilir ya da virus bulletin sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.
ESET NOD32 Antivirus özellikleri:

• Proaktif Tespit: Ödüllü ThreatSense technolojisi iş işten geçmeden önce sizi, internet kaynaklı tehditlere karşı birden fazla tespit yöntemi kullanarak korur.
  • Kusursuz Tespit: ESET bilinen ve bilinmeyen tehditleri hatasız algılar. Test labaratuarlarından sürekli olarak "en iyi" ödülü alır ve sıfır hata oranı ile tanınır.1
  • Hafif Tasarım: NOD32 Antivirüs çok daha az bellek ve işlemci gücü kullanarak, bilgisayarınızın hızlı çalışmasını sağlar ve oyunlarınız, internet ve e-postalarınız için size yer açar.
  • Hızlı Tarama: Arka planda sessizce çalışırken, hızlı dosya taraması ve ürün güncellemeleri gibi hizmetleri büyük bir verimlilik ile halleder.
  • Hızla artan tehditler, düzenli olarak değişen sistem gereksinimleri yüzünden günümüzün savaşına ayak uydurabilecek bir çözüm ihtiyacı doğar. Her gün türeyen yüzlerce tehditle savaşmak ve hep daha fazlasını isteyen sistem gereksinimlerini karşılamak için durmadan değişen ve gelişen bir çözüm gereklidir.
  • Windows 2000/XP/Vistayı destekler
  • Windows Güvenlik Merkezi ile tam entegrasyon
  • Geliştirilmiş grafik arayüz
  • Geliştirilmiş temizleme - tehditleri otomatik olarak temizler.
  • Daha da hızlı tarama
Link:http://www.nod32.com.tr/download/free_trial_download.asp

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Eeeee diyesi geliyor insanın..:)

erkofb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu programi kullananda akil yok vallahi bes para etmez bir program hic bir halti buldugu yok

sickdreth_01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu programi kullananda akil yok vallahi bes para etmez bir program hic bir halti buldugu yok

valla ben bilgisayarıma sürekli 3.0 versiyonunu kurarım çokta memnunum bence süper bir program...Tabi tek başlarına işe yaramaz virüs programları...:icon_:

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
captaingreen, avatarını nasıl yaptın arkadaşım?? anlatsana

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bence kaspersky ilk kurulduğu hafta kasma yapsada önceden farkettim hiç kasma yapmıyor sonralarda hemde çok güvenli valla hiç virüs yokbence kasperskya güveniyorum ama tabi nod32den de şaşmam kullandım 2. versiyonu 3.versiyonu yüklemiştim ama sorun çıkardı mavi ekran verdi.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bence kaspersky ilk kurulduğu hafta kasma yapsada önceden farkettim hiç kasma yapmıyor sonralarda hemde çok güvenli valla hiç virüs yokbence kasperskya güveniyorum ama tabi nod32den de şaşmam kullandım 2. versiyonu 3.versiyonu yüklemiştim ama sorun çıkardı mavi ekran verdi.

Bence o bahsettiğin mavi ekran hatasını NOD32 ye yüklememek lazım.Başka donanım veya yazılımlardada aramak lazım.nerdeyse 5 sene olacak NOD32 kullanıyorum,hiç bir mavi ekran hatası almadım.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bence o bahsettiğin mavi ekran hatasını NOD32 ye yüklememek lazım.Başka donanım veya yazılımlardada aramak lazım.nerdeyse 5 sene olacak NOD32 kullanıyorum,hiç bir mavi ekran hatası almadım.

Ama bak 2 kere nod32 3.0 aynı sürümü yükledim biri 4 ya da 5 ay önce diğeri de 1 ay önce arada 3 ya da 4 kere format attırdık 2 yüklemede de sonraki açılışında bilgisayarın mavi ekran hatası verdi.Hadi diyelim donanımsal güvenli modda çalıştırıp nod32 3.0ı sildim sonuç ne bilgisayar eski haline döndü düzeldi yani.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ama bak 2 kere nod32 3.0 aynı sürümü yükledim biri 4 ya da 5 ay önce diğeri de 1 ay önce arada 3 ya da 4 kere format attırdık 2 yüklemede de sonraki açılışında bilgisayarın mavi ekran hatası verdi.Hadi diyelim donanımsal güvenli modda çalıştırıp nod32 3.0ı sildim sonuç ne bilgisayar eski haline döndü düzeldi yani.

TMM,ozaman sorun yok yani.