Eset lisans süresi.

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
Esetin lisans süresi dolunca bir sorun olur mu yani bilgisayarı korumaya devam edermi yoksa devam etmeyip uyarı mı verir

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Eskisi gibi fazla koruma yapmaz basit korumaya alıyor , onun haricinde Eset önermiyorum dandik bir Antivirüs.
WİNDOWS 10 kullanıyorsanız kendi korumasını ve basit koruma programları kullabilirsiniz onun haricinde BitDefender kullanabilirsiniz.

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
Eskisi gibi fazla koruma yapmaz basit korumaya alıyor , onun haricinde Eset önermiyorum dandik bir Antivirüs.
WİNDOWS 10 kullanıyorsanız kendi korumasını ve basit koruma programları kullabilirsiniz onun haricinde BitDefender kullanabilirsiniz.
ilk kez kullanıcağım için bilmiyorum açıkçası süresi dolunca otomatik ücret felan kesilmez değil mi? gerçi sadece lisans ahtarı girdim

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
malwerbytse ney ki kaspersky bedeva olan versiyonunu sordum aslında

furqan.

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Esetin lisans süresi dolunca bir sorun olur mu yani bilgisayarı korumaya devam edermi yoksa devam etmeyip uyarı mı verir
Ben sana Kaspersky öneriyim bence en iyi antivirüs internetten premium key bakabilirsin sonra yazabilirsin oluyor tam koruma sağlıyor miss gibi antivirüs ??

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,438
Bence 1 yıllık 1 pc için lisans alıp kullanın. Eset antivirüse vereceğin paraya Değer.

furqan.

Asistan
Reaksiyon puanı
82
e posta ile kayıt olup kaspersky free'yi kurdum benden ücret felan talep edemezler değil mi ilk kez yüklüyorum da
Hyr talep etmezler orda biryerlerde kodu girin fln yazar etkinleştirme kodu veya premium kod diye neyse işte öyle bişey vardır internete Kaspersky premium key yaz çıkar.