Mehmet Aldemir
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 710
Esetin lisans süresi dolunca bir sorun olur mu yani bilgisayarı korumaya devam edermi yoksa devam etmeyip uyarı mı verir
ilk kez kullanıcağım için bilmiyorum açıkçası süresi dolunca otomatik ücret felan kesilmez değil mi? gerçi sadece lisans ahtarı girdimEskisi gibi fazla koruma yapmaz basit korumaya alıyor , onun haricinde Eset önermiyorum dandik bir Antivirüs.
WİNDOWS 10 kullanıyorsanız kendi korumasını ve basit koruma programları kullabilirsiniz onun haricinde BitDefender kullanabilirsiniz.
Hayır ücret kesmez para vermediyseniz başka antivirüslere göz atın !ilk kez kullanıcağım için bilmiyorum açıkçası süresi dolunca otomatik ücret felan kesilmez değil mi? gerçi sadece lisans ahtarı girdim
para vermedim eset güvenilir gibi geliyor bana yinede başka antivürüslere de göz atarım biHayır ücret kesmez para vermediyseniz başka antivirüslere göz atın !
Kaspersky Security Cloud – Free ne kadar korur pc de virüs yok ama yinede ne olur ne olmazkaspersky muhteşemdir
malwerbytse mi ne kullanma sakın berbat oKaspersky Security Cloud – Free ne kadar korur pc de virüs yok ama yinede ne olur ne olmaz
Ben sana Kaspersky öneriyim bence en iyi antivirüs internetten premium key bakabilirsin sonra yazabilirsin oluyor tam koruma sağlıyor miss gibi antivirüs ??Esetin lisans süresi dolunca bir sorun olur mu yani bilgisayarı korumaya devam edermi yoksa devam etmeyip uyarı mı verir
kullanmak için illa hesap oluşturmak gerekiyorBen sana Kaspersky öneriyim bence en iyi antivirüs internetten premium key bakabilirsin sonra yazabilirsin oluyor tam koruma sağlıyor miss gibi antivirüs ??
Oluşturamaz mısın?kullanmak için illa hesap oluşturmak gerekiyor
e posta ile kayıt olup kaspersky free'yi kurdum benden ücret felan talep edemezler değil mi ilk kez yüklüyorum daOluşturamaz mısın?
Hyr talep etmezler orda biryerlerde kodu girin fln yazar etkinleştirme kodu veya premium kod diye neyse işte öyle bişey vardır internete Kaspersky premium key yaz çıkar.e posta ile kayıt olup kaspersky free'yi kurdum benden ücret felan talep edemezler değil mi ilk kez yüklüyorum da