- Reaksiyon puanı
- 4,030
O zaman direkt format atın. Başka çözüm yok.
Herşeyi yaptımGüvenli modda başlamadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güvenli modda başlamadı
Atmıyor?!O zaman direkt format atın. Başka çözüm yok.
Atmadı hahh bıktım Allah'ım neden ben!O zaman direkt format atın. Başka çözüm yok.
Flash belleğiniz yok mu? dosyaları yedekleyip format atın.(sıfırlama değil format)Herşeyi yaptım
Atmıyor?!
Atmadı hahh bıktım Allah'ım neden ben!
Ne gibi bir hata aldın ? İnternetsiz, hizmetlersiz gibi seçenekle başlatırsan daha rahat işlem yaparsın.Güvenli modda başlamadı
Yok,bütün,nekadar bildiğim tuş varsa denedim olmadıFlash belleğiniz yok mu? dosyaları yedekleyip format atın.(sıfırlama değil format)
Hiçbir şey almadım düz başlamadı şifre ekranında kaldıNe gibi bir hata aldın ? İnternetsiz, hizmetlersiz gibi seçenekle başlatırsan daha rahat işlem yaparsın.
hala ama hala link e tıklamadığın belli bilgisayarın markası ne ?Yok,bütün,nekadar bildiğim tuş varsa denedim olmadı
hala ama hala link e tıklamadığın belli bilgisayarın markası ne ?
Tıkladım f8 Windows ve alt gösteriyor bı işe yaramadı (laptop)asus
Format olmadı demişsin de windows 10 sıfırlama özelliğini mi denedin ?Hiçbir şey almadım düz başlamadı şifre ekranında kaldı
Ayıp olmazsa bir şey soracağım merakımdan siber güvenlik için ne gerekiyor yani üniversitesini okumak için. Bilmen gereken şeyler ne? kod bilgisi istiyorlar mı?Tıkladım f8 Windows ve alt gösteriyor bı işe yaramadı (laptop)asus
Evt ama 1. YılımAyıp olmazsa bir şey soracağım merakımdan siber güvenlik için ne gerekiyor yani üniversitesini okumak için. Bilmen gereken şeyler ne? kod bilgisi istiyorlar mı?
kod bilgisi istiyorlar yani hangi dili istiyorlar? ayrıca bölüm kolay mı?Evt ama 1. Yılım
Nasıl yani sen 1 yıldır siber güvenlik mi okuyosun ?Evt ama 1. Yılım
Yaptım olmadı
Kolay denebilir sana bağlı,kod dili sana kalmış ama en önemlisi ingilizcekod bilgisi istiyorlar yani hangi dili istiyorlar? ayrıca bölüm kolay mı?
NoldukiNasıl yani sen 1 yıldır siber güvenlik mi okuyosun ?
*** Klavyesi düzeltti 5 aydırNasıl yani sen 1 yıldır siber güvenlik mi okuyosun ?
Yani şaşırttı eğer siber güvenlik okuysan bunları bilmen gerekmez mi ?Yaptım olmadı
Kolay denebilir sana bağlı,kod dili sana kalmış ama en önemlisi ingilizce
Nolduki
Uzaktan eğitim ne kadar verimli sorusu burda cevaplanıyor.Yani şaşırttı eğer siber güvenlik okuysan bunları bilmen gerekmez mi ?
Özür dilerim görmedim İşletim SistemleriAyıp olmazsa bir şey soracağım merakımdan siber güvenlik için ne gerekiyor yani üniversitesini okumak için. Bilmen gereken şeyler ne? kod bilgisi istiyorlar mı?
)Uzaktan eğitim ne kadar verimli sorusu burda cevaplanıyor.
Ama cidden uzaktan eğitim gördümUzaktan eğitim ne kadar verimli sorusu burda cevaplanıyor.
Bruh uzaktan eğitim gördüm dicem a* klavyesi cidden koyuyorÖzür dilerim görmedim İşletim Sistemleri
Programlama
Cloud Teknoloji
Ağ ve Topoloji Bilgisi
İngilizce. ..
OWASP......
)
Ama cidden uzaktan eğitim gördüm
Bu kadar bilgiye sahip misiniz? Çünkü gerçekten böyle bilgilere sahip birinin bu tarz bir sorunla kolayca başa çıkabilmesini beklerim.Özür dilerim görmedim İşletim Sistemleri
Programlama
Cloud Teknoloji
Ağ ve Topoloji Bilgisi
İngilizce. ..
OWASP......
)
Ama cidden uzaktan eğitim gördüm
Bruh uzaktan eğitim gördüm dicem a* klavyesi cidden koyuyor
Daha yazmayın uyuycam bildirim geliyorUzaktan eğitim ne kadar verimli sorusu burda cevaplanıyor.
Derslerinin pek iyi olduğu söylenemez ucu ucuna ilerliyorumBu kadar bilgiye sahip misiniz? Çünkü gerçekten böyle bilgilere sahip birinin bu tarz bir sorunla kolayca başa çıkabilmesini beklerim.
Kardeş,iznin olursa yine bir sorum varFormat olmadı demişsin de windows 10 sıfırlama özelliğini mi denedin ?
Estağfurullah direk sorabilirsin hocam. Bilgim yettiğince cevap veririm.Kardeş,iznin olursa yine bir sorum var
Özür dilerim,biraz geç oldu. Format cdsi nasıl hazırlayabilirim?Estağfurullah direk sorabilirsin hocam. Bilgim yettiğince cevap veririm.
Usb belleğe yazmayı buradaki yorumumda detaylıca anlatmıştım birine. Adım adım yapabilirsin.Ö
Özür dilerim,biraz geç oldu. Format cdsi nasıl hazırlayabilirim?