- Konuyu başlatan
Huh bıktım bilmediğin konulara girme siber güvenlik öğrencisiyim ben böyle virüs yada bilgisayar hatası bilmiyorumya yok ne virüsü Allah aşkına ya antivirüs virüs bulaştırmaz sadece şifren değişmiş o kadar.
Huh bıktım bilmediğin konulara girme siber güvenlik öğrencisiyim ben böyle virüs yada bilgisayar hatası bilmiyorumya yok ne virüsü Allah aşkına ya antivirüs virüs bulaştırmaz sadece şifren değişmiş o kadar.
Faşist kaspersky yahudi vürüsleri yakıyorTakacağın bilgisayarda Kaspersky Cloud Free antivirüs varsa senin diskte vürüsleri yakıcaktır emin ol
Harici mı? Ben 3,5 a tavuk döner yiyen adamım Allah aşkınaeğer virüs varsa diye sordum eğer virüs yoksa önemli bilgilerini bir usb veya harici hdd aracılığı ile uzun süreler saklayabilirsin.
Faşist kaspersky yahudi vürüsleri yakıyor
O kim?fotoğraftaki ben değilim.
Omar baba pro
onun tavuk döner ile ne alakası var?Harici mı? Ben 3,5 a tavuk döner yiyen adamım Allah aşkına
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kim?
Çok komik yaa stand up düşün benceFaşist kaspersky yahudi vürüsleri yakıyor
Denemedim sandınız dimiGüvenli modda açamaz mı? Güvenli mod tam neye yarıyor bilmiyorum ama
Harici mı? Ben 3,5 a tavuk döner yiyen adamım Allah aşkına
Ben sadece iltifat ettim doğru düzgün bir şekilde çözüm öneriyorArtık o cv lerin ne kadar önemliyse hiç bişey yapmayıp bizde burda adamlık öğretiyosun @NROS
adam gibi adam bu ders için para falan ödeyecekmiyiz ?
İşte ciddiye alıp okusaydın bende sana önermiştimBen sadece iltifat ettim doğru düzgün bir şekilde çözüm öneriyor
Beş ! e bakmanı öneririm belli ki lazım olucak yakın zamandaBöyle sert yapacaksan kimse sana yardım etmez
Bir ! İki antivirüs programı yüklemişsin
İki ! Eset virüs indirmez
Üç ! Uninstaller bir virüs değildir
Dört ! Herşey için çok geç hacklendiysen,bu zamana kadar herşeye erişmişlerdir.
Para yok öğrenciyimonun tavuk döner ile ne alakası var?
omar baba pro işte ne olacak
İllaki farklı yöntemler vardır. Ancak ben sistem üstüne sistem yazar verilerimi öyle kurtarırdım. Yani format atar gibi yükselt seçeneği seçilip hiç bir diski silmeden direk üzerine yazacaksın. Dosyaları kurtarırsında programlarda aksaklıklar yaşanır.Çok komik yaa stand up düşün bence
Denemedim sandınız dimi
Ne linki o?İşte ciddiye alıp okusaydın bende sana önermiştim
Beş ! e bakmanı öneririm belli ki lazım olucak yakın zamanda
+18 site linki kardeşim.Ne linki o?
Oh bee şöyle adamlara ihtiyaç var şu sitedeİllaki farklı yöntemler vardır. Ancak ben sistem üstüne sistem yazar verilerimi öyle kurtarırdım. Yani format atar gibi yükselt seçeneği seçilip hiç bir diski silmeden direk üzerine yazacaksın. Dosyaları kurtarırsında programlarda aksaklıklar yaşanır.
Veya direk windows 10 sıfırlama özelliği ile dosyaları koruyarak sıfırlama yapabilirsin.
Farkındayım girdim birde boş kim yapıyor diyorusunuz "anlatmaya gerek yok görüyorsunuz"+18 site linki kardeşim.
Ne olacak tabikide yardım linkiİ
Bu kadar korkulacak bir şey yok diye düşünüyorum Ben açtım baktım başlıkta "Laptoplarda Recovery (kurtarma) klavye kısayolları" yazıyor.Ne linki o?
Knk +21 site linki (!)Ne linki o?
Kardeş tmm gördüm ama komik değilKnk +21 site linki (!)
Bilgisayar recovery kısayolları
Teşekkür ederim dostum iyi düşüncelerin içinOh bee şöyle adamlara ihtiyaç var şu sitede
Daha attığım linke tıklamıyosun yazdıklarımı düzgün okumuyosun sonra geliyosun bide toksik davranışlar sonra gelmiş bana diyor ki görüyorsunuzFarkındayım girdim birde boş kim yapıyor diyorusunuz "anlatmaya gerek yok görüyorsunuz"
Teşekkürler önceden bir linkten iyi bir virüs yemiştim linkler karşısında hassasımdırBu kadar korkulacak bir şey yok diye düşünüyorum Ben açtım baktım başlıkta "Laptoplarda Recovery (kurtarma) klavye kısayolları" yazıyor.
Bende Reepack 8.1 usb hazırlamışım. İçinde HDD manager filan var. Boot ekranında Program açılıyor Hdd içinde geziniyorum.İllaki farklı yöntemler vardır. Ancak ben sistem üstüne sistem yazar verilerimi öyle kurtarırdım. Yani format atar gibi yükselt seçeneği seçilip hiç bir diski silmeden direk üzerine yazacaksın. Dosyaları kurtarırsında programlarda aksaklıklar yaşanır.
Veya direk windows 10 sıfırlama özelliği ile dosyaları koruyarak sıfırlama yapabilirsin.
Senin bir bellekte 10 tane sistem var milletin kafasını karıştırma. Sonra senin gibi her gün farklı sistem kullancaklar ? ?Bende Reepack 8.1 usb hazırlamışım. İçinde HDD manager filan var. Boot ekranında Program açılıyor Hdd içinde geziniyorum.
Hdd manager mi ney öyle bişey
Sistem olsa iyi de yanında Boot ekranda çalışan HDD manager programlarım çok yardımıma koştu.Senin bir bellekte 10 tane sistem var milletin kafasını karıştırma. Sonra senin gibi her gün farklı sistem kullancaklar ? ?
TeşekkürlerBilgisayarı güvenli modda başlatıp antivirüsleri silin.
Nasıl bir şeymiş hiç denemedim he. O program hangi bellekten algılanıyorki önceden ayar çekmek mi gerekSistem olsa iyi de yanında Boot ekranda çalışan HDD manager programlarım çok yardımıma koştu.
Çok kötü durumlardan kurtardı beni o boot ekranında açılan programlar.
İzniniz olursa birşey soracağım,Nasıl bir şeymiş hiç denemedim he. O program hangi bellekten algılanıyorki önceden ayar çekmek mi gerek
Estağfurullah buyur dostumİzniniz olursa birşey soracağım,
Güvenli modda başlamadıBilgisayarı güvenli modda başlatıp antivirüsleri silin.
Güvenli modda başlamadı8.1 e düşmekten korkarım ama laptopa deneyebilirim Beni bir ara linklersin ?
Estağfurullah buyur dostum