Eset Antivirüs Güvenli midir?

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Arkadaşlar merak ettiğim şu eset antivirüse internetten key bulunup girilebiliyor. Bir çok antivirüste bu olmuyor acaba eseti key girip kullanmak güvenli midir?

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
437
Dediğin şekilde kullanmak ile satın alınan key arasında fark yok. Sadece süre kısıtlaması var. Devamlı yeni key bulman gerekecek.

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Yani internette bulduğumuz key satın alınan key gibi midir?

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
437
Tek farkı zaman kısıtlaması evet satın alınan key gibidir. 6 Yıllık satın alınan Nod32 kullanıcısıyım.

frebaba2121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eset'in pek etkisi yok sadece köşede arada bildirim atıyor.Tarama yapıyım mı abi diyor? Ama bir faydasını görmedim bende alternatif antivirüsleri geçince daha aktif olduklarını gördüm.

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Eset nasıldır iyi midir kimisi çok iyi diyor kimisi çok kötü

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,237
Eset çok iyidir. En ufaklarını bile hemen görüyor.

Secret++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
COMODO alanında kendini ıspatlamış bir çok siteye ve shiftdelete bile SSL veren firmadır kurucusu Türk'tür.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Eseti köleyenlere kulak asma bir çok antivürüs programını kullandım heyecan arama emin ol en güvenlisi eset diğerleriin düşünme bile yükle korun

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Arkadaşlar merak ettiğim şu eset antivirüse internetten key bulunup girilebiliyor. Bir çok antivirüste bu olmuyor acaba eseti key girip kullanmak güvenli midir?

daha kendi güvenliğini sağlayamayan sizce güvenli olabilir mi ? keyle uğraşmayın comodo yeterli

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Bence yanlış düşünüyorsunuz.

Renkler ve zevkler farklıdır ama düşünün keyleri ortalığa saçılmış kendi lisans algoritması işe yaramamış bir anti virüs ne kadar başarılı olur ?

malvare antibaytes + comodo securty bence daha sağlıklı comodo ücretsiz malvare için de cüzi bir miktar verirseniz inanın daha sağlam güvenliğiniz olur.

eset geçmiş yıllarda daha başarılıydı ama son 3-4 yıldır kesinlikle yüklemiyorum aslında bilgisayarımda hiç antivirüs yok kullanım alışkanlıklarınız kendinizi koruma yönünde geliştirmek bence en iyi anti virüs olur. Hatalı kullanım çoksa her önüne geçeni indirip linkleri açarsanız antivirüs ne olursa olsun çaresiz kalır

ama şunu da unutmayın birçok antivirüs bilgisayarı kasan virüslerden daha çok kasıyor ve yavaşlatıyor

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Dikkat ediyorum da bu güvenlik yazılımı konularında üyeler hiç objektif yorum yapmıyor. Herkes kullandığı güvenlik yazılımı savunuyor.

Eset'in keyi ortalıkta dolaşıyor diye eset güvenliksiz oluyor :) Kaspersky'in keyi de dolaşıyor demek oda güvenli bir program değil o zaman hatta cracki bile var :) avast dünyada en çok yüklenen güvenlik yazılımı ama internette biraz arama yap 10 yıllık keyler çıkıyor karşına. Olaya bu şekilde yorum yapmak sırf konuya yorum yapmaktır.

Hiçbir antivirüs size tam koruma sağlamaz. Bilinçli bir kullanıcı iseniz windowsun kendi güvenlik duvar ve antivirusu bile ihtiyacınızı görebilir. Ama dediğim gibi hiç bir zaman tam bir koruma sağlayamazsınız. Kampanyalar oldukça her antivirüs programını kullanabilirim. Şu an forticlient ve windowsun kendi güvenlik duvarı ile kazasız devam ediyorum.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Renkler ve zevkler farklıdır ama düşünün keyleri ortalığa saçılmış kendi lisans algoritması işe yaramamış bir anti virüs ne kadar başarılı olur ?

malvare antibaytes + comodo securty bence daha sağlıklı comodo ücretsiz malvare için de cüzi bir miktar verirseniz inanın daha sağlam güvenliğiniz olur.

eset geçmiş yıllarda daha başarılıydı ama son 3-4 yıldır kesinlikle yüklemiyorum aslında bilgisayarımda hiç antivirüs yok kullanım alışkanlıklarınız kendinizi koruma yönünde geliştirmek bence en iyi anti virüs olur. Hatalı kullanım çoksa her önüne geçeni indirip linkleri açarsanız antivirüs ne olursa olsun çaresiz kalır

ama şunu da unutmayın birçok antivirüs bilgisayarı kasan virüslerden daha çok kasıyor ve yavaşlatıyor

Haklısınız . Şahsen ben Kaspersky kullanıyordum ama herşeye karışmasından dolayı sildim . Şimdi kasperskynin de keyleri dolaşıyor . O da mı guvensiz ? Bence key ile ilgisi yok güvenliğini. Şahsen ben eseti güvensiz buluyorum ama @Seyhoo hocamın yaptığı bir yorumdan etkilendim :D

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Haklısınız . Şahsen ben Kaspersky kullanıyordum ama herşeye karışmasından dolayı sildim . Şimdi kasperskynin de keyleri dolaşıyor . O da mı guvensiz ? Bence key ile ilgisi yok güvenliğini. Şahsen ben eseti güvensiz buluyorum ama @Seyhoo hocamın yaptığı bir yorumdan etkilendim :D

ya birşey diyemem dediğim gibi ben hiç kullanmıyorum bilgisayarıma hiçbir zaman virüs bulaşmadı sebebi tarayıcının bile 3. parti veri kayıt etmesine izin vermemem biraz detaycı kullanmam şuan sadece norton securty dns kurulu ama önceden de comodo ve malvare ile destekliyordum.

bu key muhabbeti şimdi anti virüs trial reset durumunda birşey diyemem ama dll dosyaları ile oynanıp sınırsız veya pre vs yapılan virüslere sıcak bakmıyorum parayla alacaksam bitdefander tavsiye ederim.

antivirüs işi çok karmaşık telefon önerisinden daha zor benim 2. bilgisayarım avira ile kasma donma yapmıyor key ile 2021 e kadar lisans da var güzel mi güzel kafasına göre bişeyler yakalıyor sözde :D diğer bilgisayarımda da para ile aldığım kullanılsın diye yüklediğim başka bir antivirüs var oda yakalıyor kafasına göre yakalıyor birşeyler ama programların yerini değiştirsek öbürünün kaçırdığını öbürü yakalar

ama bütün antivirüsleri test edecek olursak en az kaçıran kasper bitdefander (optimizasyonu iyi olan)

ama size vazgeçilmezleri söyleyim hitman pro + malvare antibaytes + comodo firewall + norton securty dns ama bunlar da bilgisayarı harcar bilgi çaldırmaz ama performans kaybı yaşatır (hitman ve malvare 2 haftada bir açılacak ve tarama yapılacak sonra kapatılacak ki kasmasın çakışma olmasın)

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
ya birşey diyemem dediğim gibi ben hiç kullanmıyorum bilgisayarıma hiçbir zaman virüs bulaşmadı sebebi tarayıcının bile 3. parti veri kayıt etmesine izin vermemem biraz detaycı kullanmam şuan sadece norton securty dns kurulu ama önceden de comodo ve malvare ile destekliyordum.

bu key muhabbeti şimdi anti virüs trial reset durumunda birşey diyemem ama dll dosyaları ile oynanıp sınırsız veya pre vs yapılan virüslere sıcak bakmıyorum parayla alacaksam bitdefander tavsiye ederim.

antivirüs işi çok karmaşık telefon önerisinden daha zor benim 2. bilgisayarım avira ile kasma donma yapmıyor key ile 2021 e kadar lisans da var güzel mi güzel kafasına göre bişeyler yakalıyor sözde :D diğer bilgisayarımda da para ile aldığım kullanılsın diye yüklediğim başka bir antivirüs var oda yakalıyor kafasına göre yakalıyor birşeyler ama programların yerini değiştirsek öbürünün kaçırdığını öbürü yakalar

ama bütün antivirüsleri test edecek olursak en az kaçıran kasper bitdefander (optimizasyonu iyi olan)

ama size vazgeçilmezleri söyleyim hitman pro + malvare antibaytes + comodo firewall + norton securty dns ama bunlar da bilgisayarı harcar bilgi çaldırmaz ama performans kaybı yaşatır (hitman ve malvare 2 haftada bir açılacak ve tarama yapılacak sonra kapatılacak ki kasmasın çakışma olmasın)

3.parti veri kayıt olayın nasıl yapıyorsunuz ?

bdivrik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yıllardır bilgisayarla uğraşırım ve alman nab veya sality ile uğraşıyorsam kaspersky demosu kurar hdd yi temizlerim yok dandik bir trojan sa malwarebytes. yada elle silerim.
ama hiç esed nod32 ye işim düşmedi.
usb virüslerinin yeni meşhur olduğu zamanlarda c sürücüsü altına attrib çektim ve bir sürü exe beklerken nod32 yeşil yeşil gayet güzel çalışıyordu.
sanırım ondan sonra bir daha esed kullanmadım.
pc de abuk subuk işler yapmıyorsanız yani hekırım ben diyenlerden değilseniz microsoft essential gayet yeterli.
nette bulunmayan bir program ilk 3-4 linkte yok ve sonraki linklerde direkt download linki ile karşılaşıyorsanız teknik ingilizceniz yok ve bulduğunuz exe ye tıklıyorsanız antivirüs sizi kurtarmaz.o servis ücretini en iyi ihtimalle devamlı müşteri indirimi ile ödersiniz.

Secret++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Kaspersky sistemi çok yoruyor avastta öyle.

En iyisi Linux sistemleri kullanmak :):)

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Yani o zaman arkadaşlar kaspersky internet security e para verip almak iyi midir?

robb stark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Eğer antivirüs kullanacaksan lisanslı almalısın. Ben bitdefender kullanıyorum ama kaspersky'da iyidir.

Cs.go Pro GamerTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba. Herkez kullandığı antivirusu secmis insanları yanlıs bilgilendirmeyin. test ettim sonuclar sunlar (virtual box win 10 isoyla test edilmist,r 100 viruslu dosyayla)
Comodo taraması : 73.4 başarılı ve %40 falan silmekte onu tam hesaplamadım
Kaspersky cok sıkıntılı 8 gb ram i olan kullansın taramsı : 94.3 veya 94.6 taradığı dosyalrın %99 unu silio
malware bytes hızlı ve tam tarama :) öneririm 100 buluo 100 silio optimzyonu iyi
Eset 100 buluo 100 silio (premiumsan)
Bitdefender 6 saatir tarıo 6 saate zzaten pc bozulur

Tahta kaldı 2 antivirus
Eset nod32
Malwareytes

2sinin optimizasyonu: cok iyi
Algılama Kabiliyetleri : cok iyi
amma virüsleri actım. vee eset oto kaldırdı ve engelledi ama maalesef malwareytes
sadece virüs algıladı

Ama zaten virüs varsa silceksiniz? oyüzden eset + malware bytes + win 10 defender= %100 koruma

Fakat ben kullanmıcam cünkü ben hile ve 3.parti yazılım kullanmıyorum.
Lütfen insanları yanlıs bilgilendirmeyelim gerceklleri sunalım!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani o zaman arkadaşlar kaspersky internet security e para verip almak iyi midir?
Hayır. eset + malware bytes Benim sonuclar böyle gösterio test ettim win 10 isoyla ama ben kullanmıom3.parti yazılım v.s yüklemioom