Ben kötü diyorum hiç aktif değil.Başka antivirüs kulansan anlarsın beni.Eset nasıldır iyi midir kimisi çok iyi diyor kimisi çok kötü
Arkadaşlar merak ettiğim şu eset antivirüse internetten key bulunup girilebiliyor. Bir çok antivirüste bu olmuyor acaba eseti key girip kullanmak güvenli midir?
Bence yanlış düşünüyorsunuz.daha kendi güvenliğini sağlayamayan sizce güvenli olabilir mi ? keyle uğraşmayın comodo yeterli
Bence yanlış düşünüyorsunuz.
Renkler ve zevkler farklıdır ama düşünün keyleri ortalığa saçılmış kendi lisans algoritması işe yaramamış bir anti virüs ne kadar başarılı olur ?
malvare antibaytes + comodo securty bence daha sağlıklı comodo ücretsiz malvare için de cüzi bir miktar verirseniz inanın daha sağlam güvenliğiniz olur.
eset geçmiş yıllarda daha başarılıydı ama son 3-4 yıldır kesinlikle yüklemiyorum aslında bilgisayarımda hiç antivirüs yok kullanım alışkanlıklarınız kendinizi koruma yönünde geliştirmek bence en iyi anti virüs olur. Hatalı kullanım çoksa her önüne geçeni indirip linkleri açarsanız antivirüs ne olursa olsun çaresiz kalır
ama şunu da unutmayın birçok antivirüs bilgisayarı kasan virüslerden daha çok kasıyor ve yavaşlatıyor
Haklısınız . Şahsen ben Kaspersky kullanıyordum ama herşeye karışmasından dolayı sildim . Şimdi kasperskynin de keyleri dolaşıyor . O da mı guvensiz ? Bence key ile ilgisi yok güvenliğini. Şahsen ben eseti güvensiz buluyorum ama @Seyhoo hocamın yaptığı bir yorumdan etkilendim
ya birşey diyemem dediğim gibi ben hiç kullanmıyorum bilgisayarıma hiçbir zaman virüs bulaşmadı sebebi tarayıcının bile 3. parti veri kayıt etmesine izin vermemem biraz detaycı kullanmam şuan sadece norton securty dns kurulu ama önceden de comodo ve malvare ile destekliyordum.
bu key muhabbeti şimdi anti virüs trial reset durumunda birşey diyemem ama dll dosyaları ile oynanıp sınırsız veya pre vs yapılan virüslere sıcak bakmıyorum parayla alacaksam bitdefander tavsiye ederim.
antivirüs işi çok karmaşık telefon önerisinden daha zor benim 2. bilgisayarım avira ile kasma donma yapmıyor key ile 2021 e kadar lisans da var güzel mi güzel kafasına göre bişeyler yakalıyor sözde diğer bilgisayarımda da para ile aldığım kullanılsın diye yüklediğim başka bir antivirüs var oda yakalıyor kafasına göre yakalıyor birşeyler ama programların yerini değiştirsek öbürünün kaçırdığını öbürü yakalar
ama bütün antivirüsleri test edecek olursak en az kaçıran kasper bitdefander (optimizasyonu iyi olan)
ama size vazgeçilmezleri söyleyim hitman pro + malvare antibaytes + comodo firewall + norton securty dns ama bunlar da bilgisayarı harcar bilgi çaldırmaz ama performans kaybı yaşatır (hitman ve malvare 2 haftada bir açılacak ve tarama yapılacak sonra kapatılacak ki kasmasın çakışma olmasın)
Linux Mint 17.3 rosaKaspersky sistemi çok yoruyor avastta öyle.
En iyisi Linux sistemleri kullanmak
Linux Mint 17.3 rosa
Hayır. eset + malware bytes Benim sonuclar böyle gösterio test ettim win 10 isoyla ama ben kullanmıom3.parti yazılım v.s yüklemioomYani o zaman arkadaşlar kaspersky internet security e para verip almak iyi midir?