Erzurum Şehir Hastanesi hizmete açıldı

Reaksiyon puanı
10,315
Erzurum İl Sağlık Müdürü, Doğu Anadolu'da yer alan sağlık projelerinden biri olan Erzurum Şehir Hastanesi'nin hizmete açıldığını duyurdu.

1589803149953.png

Reaksiyon puanı
10,315
Koronavirüs zamanında yetişmesi/açılması güzel olmuş.
Güzel olmasına güzel olmuş tabii de, kıymet bilene...
Adam gökteki yıldızları ayaklarına serse yaranamıyor.
Gerçi o ülkeye millete Allah için hizmet ediyor etmesine de, insan hiç mi bunca yapılan görmez, anlamıyorum. Kaç kez haber yapmak istedim vazgeçtim sonra, Fransada sağlık çalışanları geçen gün Macron'a demediklerini bırakmamışlar. Hollanda'da kendilerini ziyaret eden başbakana sağlık personeli sırtlarını dönmüşler. Dünyanın en büyük süper güçleri, ülkeleri adeta dökülürken, pemperişan bir süreç yaşarken sen göz kamaştır, dünyanın örnek gösterilen bir ülkesi ol, üstelik bu süper ülkeler başta olmak üzere kalk 80 ülkeye yardım gönder; Ama yine de tu kaka, yine de öldük bittik, yine de yandık yakıldık. Askeri alanda geldiğimiz seviyeyi yazmadım bile. Libyada yazılan destanları, Akdeniz sularındaki maceramızı... PKK/YPG vs. terör örgütleri can fıtıldarken yazdığımız göz kamaştıran hikayelerimizi... Yazmadık, ama yazsan da ne farkeder ki?!

70'leri, 80 ve 90'ların o inanılmaz sönük, sinik Türkiyesini, terörden, enflasyondan bitap düşmüş bir ülkeyi bilmeyen, yaşamayanlara bu günlerin kıymetini anlatmak zordur gerçekten.

Reaksiyon puanı
10,315
Millet için hayırlı uğurlu olsun.

İnat edip yolunu yapmayacam diyen bir belediye başkanı çıkmamaış mı Erzurumda ?
Şükür ki Erzurumlular öyle belediye başkanı hiç seçmezler, onlar insanın hasını iyi tanırlar aynı zamanda. İstanbulun safları gibi pek kül yutmuyorlar anlaşılan. :D

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Şükür ki Erzurumlular öyle belediye başkanı hiç seçmezler, onlar insanın hasını iyi tanırlar aynı zamanda. İstanbulun safları gibi pek kül yutmuyorlar anlaşılan. :D

Hiç yoktan bir mahkemeye verme ? Anayasa mahkemesine götürme yürütmeyi durdurma ihalenin iptali taşınmanın geciktirilmesi flan şeklindede davada mı olmamış ?
O kadar da değildir heralde muhalefet uyuyor mu... Bu korona günlerinde hastane mi lazım bize deyip kanal kanal gezme demeçler show lar vardır hiç yoktan ama...
Yada biz 1 haftada 1000 yataklı hastane yaptık devlet kaç yılda şu dandik sehir hastanesini bitiremedi demişlerdir.

Reaksiyon puanı
10,315
Hiç yoktan bir mahkemeye verme ? Anayasa mahkemesine götürme yürütmeyi durdurma ihalenin iptali taşınmanın geciktirilmesi flan şeklindede davada mı olmamış ?
O kadar da değildir heralde muhalefet uyuyor mu... Bu korona günlerinde hastane mi lazım bize deyip kanal kanal gezme demeçler show lar vardır hiç yoktan ama...
Yada biz 1 haftada 1000 yataklı hastane yaptık devlet kaç yılda şu dandik sehir hastanesini bitiremedi demişlerdir.
Henüz üzerlerinden uyku mahmurluğu geçmemiştir, bi uyansınlar hele, vaziyeti görünce başlarlar merak etme... Bremen mızıkacıları gibi başlarlar cıyak cıyak cıyaklamaya... :)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Henüz üzerlerinden uyku mahmurluğu geçmemiştir, bi uyansınlar hele, vaziyeti görünce başlarlar merak etme... Bremen mızıkacıları gibi başlarlar cıyak cıyak cıyaklamaya... :)

Eleştirebilecekleri ve kendi adamlarının gönlü kazanıp olayı küçümseyebilecekleri birşey buldum :D
Neden adı Erzurum Atatürk Şehir hastanesi olmadı bunun :)
Kabul etmiyoruz hükümet istifa derler. Biz particek o hastaneyi protesto ediyoruz ve gitmeme kararı alıyoruz derler birde.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
1589810430681.png

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yatak kapasitesi ve teknolojileriyle sağlık altyapımıza güç katacak olan Yeşilköy Acil Durum Hastanesi, Hadımköy Hastanesi ve Başakşehir Şehir Hastanesinde incelemelerde bulunduk. Bunlardan Başakşehir Şehir Hastanemizin açılışı önümüzdeki Perşembe günü. Şimdiden hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Türkiyede kafa bu bizim ne yazık ki. ( Hep bir kulp bulma hep bir eleştiri arama )

Reaksiyon puanı
10,315
Arkadaşlar konuyu siyaset bölümüne götürmüşler. Haklılar, son gelişmeler, mesaj ve yorumlar bunu hak etmişti. :)