Ersan Gülüm Beşiktaş'ta

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS [] 06.06.2011 12:59:22

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Oyuncu Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda Adanaspor Kulübü ile anlaşma sağlanmış olup; sözleşme fesih bedeli olarak Adanaspor Kulübü'ne 2.000.000.Euro ödenecektir. Ayrıca oyuncunun 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Kupası karşılaşmalarında yer almasına bağlı olarak Adanaspor'a sezon başına 1.000.000.Euro'ya kadar ek ödeme yapılabilecektir.

KAP

Beşiktaş, Ersan Gülüm transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile her konuda anlaşma sağladı.

ersan3_8GTQ7.jpg

Beşiktaş, Ersan Gülüm transferinde mutlu sona ulaştı.

Siyah-beyazlılar, başarılı savunma oyuncusu için kulübü Adanaspor ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağladı.

Ersan Gülüm, geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giymiş ve sakatlanıncaya kadar, başarılı bir performans göstermişti.

Başkan Yıldırım Demirören, Galatasaray'ın da transfer etmek için devreye girdiği futbolcu için, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile her konuda anlaşma sağladı.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/42046/ersan-gulum-besiktasta-

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
bonservisi ne kadarmış?demirören yaptıysa transferi kesin 5 kağıt vardır.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Demirören ve Akgül, Ersan Gülüm'ün transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Yılan hikayesine dönen transferde Beşiktaş mutlu sona ulaştı. Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda Adanaspor ve Beşiktaş kulüpleri anlaşmaya vardı.
Siyah-beyazlı kulüp, yaklaşık 6 aydır Adanaspor yönetimiyle Ersan Gülüm konusunda pazarlıklarını sürdürüyordu. Son haftalarda görüşmelerin tıkandığı belirtilse de, bugün yapılan son toplantı sonrası Beşiktaş, Adanaspor ile anlaşmaya vardı.

Siyah-beyazlı kulüp, Ersan için ödeyeceği 4 milyon Euro'luk bonservis bedelinin 2 milyon Euro'sunu peşin, geriye kalan 2 milyon Euro'sunu da önümüzdeki 2 yıllık süre içinde ödeyecek. Beşiktaş'ın 4 yıllık anlaşma imzalayacağı öğrenilirken, Ersan'a verilecek ücretin detaylarının pazartesi günü kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.
Kartalbakisi.com

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Kesinliği yok henüz, resmi açıklamayı beklemek lazım. Bir de doğru olduğunu kabul edelim, yahu o zaman Sidnei'yi ne diye kiraladınız? Toraman, Egemen, Sivok, Ersan, Sidnei, Ferrari ve bir de Atınç var stoper mevkinde. Kim oynayacak?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Teşekkürler Beşiktaş. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Drogba'yı mı alacaksınız? :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ben yönetim yerinde olsam, almasam da şöyle sağlam bir teklifte bulunurdum. Maksat piyasa kızışsın, fiyat artsın. Kardeş değil miyiz nasılsa? :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tıpkı Mehmet Akyüz olayındaki gibi değil mi?

Birilerine laf söylerken önce insan bir aynaya bakmalı. :)

Ersan konusunda Bülent Tulun'un açıklamalarını bir oku önce. Biz teklifimizi yaptık bekliyoruz, fiyat kızıştırmak gibi bir amacımız yok, Beşiktaş ile anlaşamazlarsa buradayız dedi.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
10 sene defansa oyuncu aramayız artık.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Tıpkı Mehmet Akyüz olayındaki gibi değil mi?

Birilerine laf söylerken önce insan bir aynaya bakmalı. :)

Ersan konusunda Bülent Tulun'un açıklamalarını bir oku önce. Biz teklifimizi yaptık bekliyoruz, fiyat kızıştırmak gibi bir amacımız yok, Beşiktaş ile anlaşamazlarsa buradayız dedi.

:)

Bülent Tulun ya da bir başkasının açıklaması bizi bağlamıyor. Bu kadar uzamasının yegane sebebi Galatasaray'ın devrede olması, alttan teklif yaparak ortalığı kızıştırmasıdır. Bunun böyle olduğunu sağır sultan biliyor. Bu olayda hiç taraf olmamalıydılar.

İlaveten her zaman başlatan, asıl sorumlu olan taraftır. Birinin durduk yere damarına basarsan, olacaklardan sonra ben ne yaptım ki deyip bir kenara çekilemezsin. Kimselere de derdini anlatamazsın. Hayırlısı olsun bu saatten sonra.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
fiyat 4.250...
Hayırlı Olsun...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Beşiktaş bukadar stoperi ne yapcak. :P

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Beşiktaş ancak birilerine gol atma peşinde, bu gidişle ancak transfer şampiyonu olurlar gibime geliyor.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Beşiktaş bukadar stoperi ne yapcak. :P

Tek kulvarda değiliz... :P

Avrupada, Ligde, Türkiye Kupasında...

Geçen sene sakatlıklar ve kadro derinliği olmadığı için sıkıntı çektik...

Aurelio gibi adamı stoper mevkiinde oynatacak durumda kaldık...

Defans Önemli... Gol yemezsen maç kaybetmezsin!

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Güzel bir Elbruz yorumu okuyordum, sonlara kadar ünlem görmeyince heyecanla okumaya devam ettim ama yine hüsrana uğradım :(

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın Adanaspor'dan transferi Ersan Gülüm HABER1903'e konuştu.

Gülüm yaptığı açıklamada;

"Pazartesi günü Beşiktaş'a imzayı atıyorum. Kulüplerimiz anlaştığı için çok mutluyum. Beşiktaş’ta 10 yıl oynamak istiyorum. Şu anda ellerim titriyor. Basında çıkan son röportajım farklı yansıtılmış, bazı sözlerim çarpıtılmış. Şu anda ait olduğum yerdeyim." diyerek sözlerini tamamladı.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
taktınız elburzun ünlemlerine:D:D:D Adamın tarzı o yavv :)

Şimdi sevinsem mi bilemedim. Geçen hafta Ersan' ın açıklamaları hoşuma gitmemişti. Keşke söylemeseydi.

Hayırlısı olsun ne diyeyim :)

Ayrıca stoper bolluğu falan yok. Ben ferrariyi adam saymıyorum. O zaten gidici gibi...Atınç ise A takımda oynayamaz.. Anca seneye...Sivok unda varlığı zarar.. Geriye Toraman,Ersan Egemen kalıyor. Sidnei ise kapalı kutu... Biri sakatlandığında zor duruma düşmemek için bu transferler yapılıyor.

Gülüm yaptığı açıklamada;

"Pazartesi günü Beşiktaş'a imzayı atıyorum. Kulüplerimiz anlaştığı için çok mutluyum. Beşiktaş’ta 10 yıl oynamak istiyorum. Şu anda ellerim titriyor. Basında çıkan son röportajım farklı yansıtılmış, bazı sözlerim çarpıtılmış. Şu anda ait olduğum yerdeyim." diyerek sözlerini tamamladı.

umarım dediğin gibidir...

Düzenleme: atınç 5 yıllığına imza atmış.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Sivok'u ben çok beğeniyorum :) Beşiktaş bazen cümbür cemaat hücuma çıkınca savunma oyuncuları tek kalıyor, Sivok da arada saçmalıyor öyle :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Böyle transfer görülmedi!

Beşiktaş, Ersan Gülüm'de mutlu sona ulaştı! Transferin perde arkasında ise çok ilginç bir hikaye var!

Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören'in, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'le yaptığı görüşmeden olumlu sonuç çıktı ve Ersan Gülüm Beşiktaş'ın oldu.

Beşiktaş'ta kiralık olarak geçirdiği 1 sezonun ardından gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Ersan için transfer savaşı yaşanıyordu. Galatasaray'ın da devreye girmesiyle kızışan transfer düellosunda gülen taraf Beşiktaş oldu.

BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO
Öte yandan Beşiktaş'ın Ersan Gülüm'ün bonservisi için Adanaspor'la 4 milyon euroya anlaştığı öğrenildi. Başarılı savunmacıyla da 4 yıllığına anlaşma sağlandı.

BORSAYA AÇIKLANDI
Bu arada Beşiktaş'tan da borsaya resmi açıklama geldi. Siyah beyazlı kulüpten yapılan özel durum açıklamasında "Adanaspor Kulübü oyuncusu Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

YILDIRIM DEMİRÖREN, BAYRAM AKGÜL'Ü KAÇIRDI!
Ersan Gülüm transferinin perde arkasında yaşanan ilginç hikayeyi Lig TV muhabiri Ömer Güvenç bildirdi.

"29 yıldır bu işi yapıyorum, ilk kez böyle bir transfer gördüm" diyen Ömer Güvenç, ilginç transferi şu sözlerle aktardı.

"Eskiden yöneticiler transfer için futbolcuları kaçırırdı. Şimdi başkanları kaçırıyorlar. Bu transferde Yıldırım Demirören, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ü kelimenin tam anlamıyla kaçırdı. Anlaşma yerden 10 bin feet yükseklikte yapıldı. 2.5 saat süren uçak yolculuğunun sonunda Ersan Gülüm Beşiktaşlı oldu. Yani özetlersek; Ersan Gülüm havada Beşiktaş'ın oldu. Çeşme'de olan Ersan pazar günü İstanbul'a gelecek."

Başarılı savunmacının ise yıllık 1 milyon 250 bin euro garanti ve 25 bin euro da maç başı ücreti alacağı öğrenildi.

ATINÇ DA KALDI!
Bu arada Beşiktaş, genç savunmacısı Atınç'ı da bırakmadı. Deneyim kazanması için bir takıma kiralık olarak gönderilmesi düşünülen Atınç Nukan da Beşiktaş'ta kaldı. Ayrıca sözleşmesi 1 yıl daha uzatılan genç savunmacı, böylece en az 5 yıl daha Beşiktaş'ta kalacak.

(Ligtv.com.tr)
Video
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93493

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
news_manset_resim_gk_ersan0101.jpg

Beşiktaş'ın transferinde mutlu sonra ulaştığı Ersan Gülüm, mutluluktan havalara uçuyor!

Uzun süredir devam eden belirsizliğin ardından Beşiktaş'ın transferini bitirdiği Ersan Gülüm, Lig TV'ye çok özel açıklamalar yaptı. Tatilini yaptığı Kuşadası'nda Atakan Kurt'a konuşan başarılı savunmacı, yaşadıklarını anlatırken gelecek sezon adına da iddialı konuştu.

"HAYATIMIN EN STRESLİ ZAMANIYDI"
Ailesiyle birlikte çok gergin bir dönem geçirdiğini belirten Ersan "Çok uzun zamandır bekliyordum. Sonunda istediğimin olduğu için çok mutluyum" dedi.

Ersan Gülüm, Beşiktaş'a transfer olduğunu internetten öğrendiğini söylerken o anı şu sözlerle açıkladı:

"İnsanlar dışarıda bana transferimi soruyorlardı. Ben bilmiyordum ki cevabını vereyim. Durum bu dereceye gelmişti. Bugün denize gittim. Döndüğümde internete girdim, bir baktım Beşiktaş'a transfer olmuşum. Daha sonra yöneticilerimi aradım ve teyit ettirdim. Onlar da 'evet' deyince çok rahat bir nefes aldım. Kaç yıllık imza atacağım ve ne kadar alacağım sorun değil. Sonunda istediğim oldu ve Beşiktaş'tayım"

"BENİ G.SARAY'A VERSELERDİ..."
Beşiktaş'ta kiralık geçirdiği sezonun ardından paylaşılamayan Ersan, Galatasaray konusuna da açıklık getirdi.

Ne Fatih Terim, ne de herhangi bir G.Saray temsilcisiyle bizzat görüşmediğini açıklayan Ersan, "Galatasaray'dan kimse beni aramadı. Belki Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'le görüşmüşlerdir, bilemiyorum. Ama bizzat kimseyle görüşmedim. Bayram Akgül, bonservisimi Galatasaray'a verseydi oturup konuşurdum. Şunu açıkça söylemem lazım; biz ailece Beşiktaş'ın olacağına inanıyorduk. Çünkü ne kadar Beşiktaş'ta oynamak istediğimi herkes biliyor. Ailem de stresli zamanlar geçirdi ve onlar da sonunda rahat bir nefes aldı" diye konuştu.

"BİR KERE BAŞARDIM, YİNE BAŞARACAĞIM"
Başarılı futbolcu, Beşiktaş'ın bu sezon yaptığı transferleri de değerlendirirken "Defansta kadro bayağı genişledi. Ama bir kere başardım, yine başaracağım. Sakatlığımdan kurtulalı 4 ay oldu. İlk geldiğimde de zorluk çektim. Savaştım ve formayı kaptım. Yine aynı şeyi yapacağım. Rekabet çok iyi olacak. Rekabet olunca oyuncu kendine daha iyi bakıyor. Savunmada geçen sene sıkıntı çekmiştik ama bu sene çekmeyiz. Şans gelirse iyi değerlendirmem lazım. Büyk takımda oynamak kolay değil" ifadelerini kullandı.

Türkiye Milli Takımı'nı seçtiğini de hatırlatan Ersan, eğer davet edilirse memnuniyetle milli formayı giyeceğini de sözlerine ekledi.

TARAFTARA MESAJ: "ŞÜPHENİZ OLMASIN"
Beşiktaşlı taraftarlara seslenen Ersan Gülüm, "Onlar ilk geldiğimden beri beni çok desteklediler. Onlardan Allah razı olsun. Kimsenin şüphesi olmasın; Ersan Gülüm bıraktığı yerden devam edecek. Güçlü dönmek istiyorum, bu yüzden sürekli idman yapıyorum. Kimse sakatlıktan sonra düzelmem diye düşünmesin. Kendimi çok iyi hazırlayıp yeni sezonda daha iyi olacağım" şeklinde konuştu.

"ŞAMPİYONLUĞUN EN GÜÇLÜ ADAYI BEŞİKTAŞ"
Son olarak gelecek sezonu değerlendiren Ersan, Beşiktaş'ın şampiyonluk için en güçlü aday olduğunu iddia etti.

Ersan Gülüm yeni sezonla ilgili düşüncelerini şu sözlerle aktardı:

"Beşiktaş'ın zaten güçlü bir kadrosu varı. Yeni gelen oyuncularla daha güçlü olacak. İyi bir sezon geçirmedik belki ama bu sezon takım artık oturmuş olacak. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayı Beşiktaş'tır.

Galatasaray kötü bir dönem geçirdi. Şimdi iyi oyuncular aldılar. Dğer takımlar da öyle. Çok zor bir sezon olacak ama bizim sezonumuz olacak.

Şimdi rahat bir kafayla birkaç gün daha tatil yapıp idmanlara döneceğim. Bu transferde kimlerin payı varsa onların hepsine çok teşekkür ediyorum."

(Ligtv.com.tr)

LİG TV - VİDEO

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bunu da bu konudan verelim. Anlam kazansın.
Gülümüzün 2007 senesinden bir resmi. Bilekliğe dikkat. (kuzeni forza'da 2010'da paylaşmış)

30su60x.jpg