FlameWinder
Asistan
Eronis uzun sayılabilecek bir deneme sürecini başarı ile tamamlamış ve forumumuzun Linux bölümüne moderatör olarak atanmıştır. Vermiş ve vereceğin emekler adına teşekkür ederim @eronis 

@Forumun Ağası Finix bak dikkat et, @Ben Kenobi nin yerinde gözü var ona göre. Sadece uyarayım dedim...Linux reyizi olarak sayın Linux moderatörümüze başarılar diliyorum.![]()
Hocam benim şu Manjaro Spini işimden sonra senle kedileri panterleri de konuşabilirizAdına mutlu oldum, umarım ki yarın daha ciddi projelerde görme fırsatına erişiriz.
Böyle düşünmeniz beni mutlu etti@eronis konuştuğum kadarıyla tanıdığım insanlar arasında öğrenmeye dair en fazla tutku duyan kişilerden birisi. Ne olursa olsun, bir şekilde bir şeyler öğrenmekten haz duyuyor ve o konu hakkında kendisini geliştiriyor. Sohbet ettiğimize göre kendisi öğrendiğini anlatabilen bir öğretmen olmak istiyor ve çok yönlü mizacı da öğretmenlik vasfına oldukça uygun. Uzun lafın kısası, böyle bir şeyin gerekliliklerine sahip.
Aman Allah Murat sen mi? Why :SBen de Apple iPhone bölümüne mod olmak istiyorum. Ne yapmalıyım![]()
Öncelikle kara listenden çıkarmalısınBen de Apple iPhone bölümüne mod olmak istiyorum. Ne yapmalıyım![]()
Tuğla olayın da ben de iyidirim abi açıyorum, hemen ahan da açtım.Yapacağın ilk icraat Tulga Linux kategorisini açmak olmalı.
Tuğla olayın da ben de iyidirim abi açıyorum, hemen ahan da açtım.![]()
Onun ansiklopedisini yapmış heriflerYapacağın ilk icraat Tulga Linux kategorisini açmak olmalı.
Ya var ya sen de ben de gidip tıkladım.Niye buraya giremiyorum diyorum.Onun ansiklopedisini yapmış herifler
Tulga Linux - Yansiklopedi
--- Gönderi Güncellendi ---
Az önce Tulga Linux'u yükledim. Gelmiş geçmiş en iyi Linux dağıtımı ! Manjaro'yu siliyorum, bundan sonra Tulga kullanacağım ve herkese de tavsiye ediyorum (Dermişim)
Ulan iki saattir gülüyorum senin yüzünden, gözlerimden yaşlar sel oldu akıyorYapacağın ilk icraat Tulga Linux kategorisini açmak olmalı.
Yapacağın ilk icraat Tulga Linux kategorisini açmak olmalı.
He bizim ramboberk.Ramboberk mi?
Tulga Linux'da öyle yazıyor!
He bizim ramboberk.SDN için bir Slax spini çıkardıktan sonra dağıtım yapacağım ben diye coşmuştu.
![]()
#standwithnancyajramUlaşalım geri gelsin be.![]()
Siz zaten mod deyilmiydinizEronis uzun sayılabilecek bir deneme sürecini başarı ile tamamlamış ve forumumuzun Linux bölümüne moderatör olarak atanmıştır. Vermiş ve vereceğin emekler adına teşekkür ederim @eronis![]()
Mod adayıydı.Siz zaten mod deyilmiydiniz