- Reaksiyon puanı
- 23,439
Yeni video. Ele geçirdiğimiz ganimetler.
Bozan hep Ermenistan oluyor, bakalım bu seferki ateşkes ne kadar sürecek.Ermenistan asla uymuyor tabi
Bunu söylemek çok üzücü ama hakediyorlar...Yeni video. Düşmanı patlatmalı videoları sever oldum. ?
Nerden aldınız bu görüntüyü
duckduckgo'dan.Nerden aldınız bu görüntüyü
https://twitter.com/azalofficial/status/1318516560252882949
Sağolasınız bir anda ülke olarak ayağa kalksak zaten ermenistan direk ülkeyi bize bırakır. Bu savaşında belli kuralları var. Askeri Kapasite düşmeden yeni askerler almıyorlar. Ondan sanırım hala beni çağırmadılar..Azerbaycan halkı inşallah topraklarını geri alacak. Azerbaycan halkımızın sonuna kadar yanındayız, gerekirse Azerbaycan için askere bile gideriz.
Nasil bir vicdansizliktir devlet anlayisidir bu salaklardaki ? o kadar mi üşenmisler kansizlar@Uchiha Sasuke @Creative
ermeniler kendi ölen askerlerini ailelerine götürmüyorlar ülkede kaos olmasın diye.
Aha video
Kepçeyle Direk çukur kazıp toplu gömüyorlar.
Aldığım haberlere göre. Vurduğumuz ermeni askerlerini kendi arabalarına yüklüyorlar.
Esir tuttuğumuz askerlerin biriyle bu arabayı geri yolladığımızda arabaları kendileri vurup patlatıyorlar.
Adamlar bizi kendileri gibi kurnaz sanıyor. Ama olan yine kendilerine oluyor.
ermenistanın çökmesine az kaldı.Nasil bir vicdansizliktir devlet anlayisidir bu salaklardaki ? o kadar mi üşenmisler kansizlar
Çöksün çöksün. Askerinin naaşına saygisi olmayanlarda ayni kaderi paylasirlar umarimermenistanın çökmesine az kaldı.
Aynen bencede bu ülkelerden bir hayır gelmez birisine.Ermenistan-Yunanistan-İran-Suriye-Suudi Arabistan gibi ülkeler tamamen haydut devletler. Ve bu devletler tamamen maşa devletler.
Ermenistan-Yunanistan-Suudi Arabistan Amerika ve Avrupanın
İran Rusya ve Çinin
Suriye Rusyanın
Yalnız gene de herkese bir hatırlatmada bulunmak isterim naçizane... Ülkemizde yaşayan Rum,Arap ve Ermeni kökenli vatandaşlarımızı tamamen ayırt etmek lazım bu olaylardan. Ve onların hakkına hukukuna zarar gelmemesi lazım.
ince bir davranış olmuş.@_Zaur_ Videoyu kaldırdım dostum, burada çocuklar mevcut. Onların bu tarz videoları izlemesini istemem. Bilgine.
Yazık ya çok saçma bir ülke acıyorum hallerine@Uchiha Sasuke @Creative
ermeniler kendi ölen askerlerini ailelerine götürmüyorlar ülkede kaos olmasın diye.
Aha video
Kepçeyle Direk çukur kazıp toplu gömüyorlar.
Video +18 içeriklere sahip olması sebebi ile kaldırılmıştır. / crea
Aldığım haberlere göre. Vurduğumuz ermeni askerlerini kendi arabalarına yüklüyorlar.
Esir tuttuğumuz askerlerin biriyle bu arabayı geri yolladığımızda arabaları kendileri vurup patlatıyorlar.
Adamlar bizi kendileri gibi kurnaz sanıyor. Ama olan yine kendilerine oluyor.
Orada yanlış görmediysem bir S300 imha edildi. Hem de SİHA ile.
Orada yanlış görmediysem bir S300 imha edildi. Hem de SİHA ile.
Biz S400lere tonla para verdik de bunlar daha kendini koruyamıyor.