Erkeklerin Kızlara Söylediği Masum 9 Yalan

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
İşte erkeklerin sık başvurduğu yalanlar. Kadınlara en çok söylenen 9 yalanı merak ediyor musunuz?

Annenle vakit geçirmeyi çok seviyorum: Bazen bir kadının gönlünü kazanmanın en büyük anahtarı, ailesidir.

Mesaiye Kalıcam.Çok çalışıyorum !

Dişi sineğe bile bakmam: Sevgilisi kırmak istemeyen erkeklerin kullanmaktan, kadınların ise duymaktan bıkmadığı bir yalan...

Yemeklerini çok beğeniyorum: Yumurtayı bile yemek kitabına bakmadan yapamıyor mu! En azından çaba gösteriyor. Bu yalan kesin işe yarıyor.

Bana Jennifer Lopez'i hatırlatıyorsun: Bir başka büyük yalan. Fakat bu sözleri duyan kadınların özgüven kazandığı da bir gerçek.

Daha sonra konuşuruz: İstikametini beğenmediği bir sohbetin yönünü değiştirmek isteyen erkeklerin sihirli cümlesi.

Oryantal izlemekten hoşlanmıyorum: Yapmayın, oryantal izlemekten hoşlanmayan erkek var mı?

Hiç şişman görünmüyorsun: Kadınların en sık sorduğu soru; 'Bu kıyafet beni şişman mı gösterdi?' Bu yalan da, verilecek en güzel cevabı oluşturuyor.

Dünyaya gözümü seninle açtım, senden başka kıza bakmıyorum; Bakacağı zamanda bahanesi aşkım şu kızın saçları aynı senin saçlarına benziyor Bakacak ya bizim çapkın yer yapıyor

Alıntı

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bunların hiçbiri yalan değil, bilakis doğrudur, işte size ispatı :

Annenle vakit geçirmeyi çok seviyorum: Bazen bir kadının gönlünü kazanmanın en büyük anahtarı, ailesidir.
El cevap: Doğrudur, annen senden daha tecrübeli ve görmüş geçirmiş anlayışlı kadındır ve seni şikayet edebileceğim,
senden yakınabileceğim tek merciidir.:D

Mesaiye Kalıcam.Çok çalışıyorum !
El cevap: Doğrudur, kadınların taleplerini yerine getirebilmek için fazla mesai veya ek iş gerekli.:D

Dişi sineğe bile bakmam: Sevgilisi kırmak istemeyen erkeklerin kullanmaktan, kadınların ise duymaktan bıkmadığı bir yalan...
El cevap: Doğrudur, dişi sinek gerçektende çekici değil.:D

Yemeklerini çok beğeniyorum: Yumurtayı bile yemek kitabına bakmadan yapamıyor mu! En azından çaba gösteriyor. Bu yalan kesin işe yarıyor.
El cevap: Doğrudur, en azından karnımı doyurmam için benim yerime sen girip bir şeyler yapıyorsun:D

Bana Jennifer Lopez'i hatırlatıyorsun: Bir başka büyük yalan. Fakat bu sözleri duyan kadınların özgüven kazandığı da bir gerçek.
El cevap: Doğrudur, başına kese kağıdı geçiremediğim için üzgünüm, sana ancak JLo'yu hatırlayarak tahammül edebiliyorum.:D

Daha sonra konuşuruz: İstikametini beğenmediği bir sohbetin yönünü değiştirmek isteyen erkeklerin sihirli cümlesi.
El cevap: Doğrudur, o konuşmayı idare edecek ve karşılık verebilecek takatim olmadığını biliyorum.:D

Oryantal izlemekten hoşlanmıyorum: Yapmayın, oryantal izlemekten hoşlanmayan erkek var mı?
El cevap: Doğrudur, oryantal izlemekten hoşlanılmaz, genelde oryantalle birlikte oynamaktan hoşlanılır.:D

Hiç şişman görünmüyorsun: Kadınların en sık sorduğu soru; 'Bu kıyafet beni şişman mı gösterdi?' Bu yalan da, verilecek en güzel cevabı oluşturuyor.
El cevap: Doğrudur, kadınlar psikolojileri bozulduğunda kendilerini yeme içme aktivitelerine verdiğinden eğer morali ve psikolojisi bozulursa şimdikinden daha fazla şişman olacağı aşikardır.:D

Dünyaya gözümü seninle açtım, senden başka kıza bakmıyorum; Bakacağı zamanda bahanesi aşkım şu kızın saçları aynı senin saçlarına benziyor Bakacak ya bizim çapkın yer yapıyor:D
El cevap: Doğrudur, daha önce dünya toz pembeydi, hayatın gerçek yüzünü seninle öğrendim, hiç de öyle gülük gülistanlık değilmiş. Şimdilik başka güzelliklere bakmak geçici bir huzur havası oluşturur. :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
Bunları sen mi yazdın?:D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Evet, aynen. Daha önce de söylemiştim, önce tecrübe konuşur. :D

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338

Ben varım... Çok itici geliyor... ne bileyim kroluğun zirvesi gibi bir şey...

--------------

Ayriyeten Kızlara karşı Küçük ya da Büyük farketmez. Yalan söyleyeceksin...
Doğruyu söylersen SORUN yaşarsın...
Onlar senin Doğru Dürüst olmanı istemiyorlar...
Sadece Duymak İstediklerini Duymak kandırılmak istiyorlar...

1 Örnek...

Geçen senelerde bir arkadaş ortamındayım... 20 kişiden fazla var ortamdaki insan sayısı Kızlı Erkekli bir ortam...

Eski Kız Arkadaşım telefonla mesaj çekti... Ne yapıyorsun falan fişmekan...

Cevap yazdım arkadaşlar ile eğleniyoruz...

İkinci soru hemen geldi... Kız var mı o arkadaşların arasında?

Cevap yazdım evet var...

Bizim ki başladı kavga çıkarmaya...

Neden?

Çünkü doğruyu söyledim...

Ben ona deseydim ki erkek arkadaşlarla play station oynuyoruz...

Hiç bir sorun çıkmayacaktı...

O mutlu olacaktı ben de bu kadar sıkıntı çekmeycektim...

Ama böyle bariz bir yalanı söyleyerek Onu kandırmaya çalışsam dahi ben kendimi kandırmış olacaktım...

Kendime kız arkadaşıma yalan söylemeyi yakıştıramadım...

Sorun çıktı... Sonra işin yoksa 2 saat gönlünü almaya çalış...

Kızlar Erkekleri zorla yalancı yapıyorlar
sonra da Erkekler yalancı diye dert yanıyorlar...

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
@evowinds fevkaledenin fevkindesin
pis.png
pis.png

@Elbruz46 yazdıklarına katılıyorum + yalancı; yalan söyleyene değil söyleyemeyene denir (cem yılmaz)
pis.png
pis.png

noname82

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Annenle vakit geçirmeyi çok seviyorum: belli ki onu ne büyük dertten kurtardığımın farkında..

Mesaiye Kalıcam: baş ağrısı hikayesinden daha iyi..

Dişi sineğe bile bakmam: her dişi canlıya bakılmaz tabii..

Yemeklerini çok beğeniyorum: elbet menemen yapmayı biliyordur.. omletten daha kolay :glare:

Bana Jennifer Lopez'i hatırlatıyorsun: buna inanan/inanma isteyen hatun gitin kendini damdan şağı atsın.. hem her erkek o lafı edecek de değil..

Daha sonra konuşuruz: ortalama içgüdüye sahip bir erkek bu lafı etmemesi gerektiğini bilir.. ortada birşey yoksa bile bu laftan sonra birşeyler olabilir..

Oryantal izlemekten hoşlanmıyorum: ama ben gerçekten hoşlanmıyorum.. ki erkeklerin tamamı oryantalden hoşlanacak, kadınlar hoşlanmayacak diye bir kanun mu var..

Hiç şişman görünmüyorsun: terazi kadar hassas gözlerim yok ama ŞİŞMANla şişman olmayanı ayırtedebiliyorum.. ki bu ifade eskidiğinden pek de alan değil.. OBEZ kelimesi sağ olsun :devil:

Dünyaya gözümü seninle açtım, senden başka kıza bakmıyorum; erkek-kadın ilişkilerinde gözünü kızdan ayırmayan kişi erkekten ziyade kadındır.. örneğin: erkekle kız yürüyorlardır.. erkekğin aklında "godumun feneri gene hezeyana uğrattı" şeklinde bir fikir/düşünceden başka birşey yoktur.. kız öndeki diğer kızı işaret ederek:
-aşkım şunun saçı ne güzel dimi der.. erkek bakınca hapı yutar.. hele hele bir yorumda bulunduysa bittiğinin resmidir.. buna benzer örneği yaşamayan kaç kişi var allaşkına..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kıza bazen doğruyu söylemeyeceksin, 9 değil 39 köyden kovuyorlar sonra, bazılarına gaddar acımasız olacaksın ki değer göreceksin:D

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yalan söylesen dert söylemesen dert ya sesini yükselticeksin susucak yada o vik vik edicek sen susacaksın başka türlü kurtluş zor..

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
gerçekten yorumlar süper hepsine katılıyorum dostlar..:thumbup1:

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Nalan söylüyorsun, nalaan.. . :D Çoğu yok bende. Ne iş kız Hüzünlü? :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Zamanında doğru söyledikte ne oldu trip üstüne trip, sonra neymiş kızlara el kalkmazmış, tabi..!