Erkekleri Bunaltmayalımmm =)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
aşklarından gözü hiçbirşey görmeyen erkekler bir süre sonra sevgililerinin bazı davranışlarından rahatsızlık duyarlar.belkide farkındaa olmadan yaptığımız hareketler sözylediğimiz sözlerle erkekleri bunaltan birazda biziz.Erkeklerin en şikayet ettiği hatalarımız..

ÇOK KONUŞMA
genelde konuşmayı sevmeyen bir delikanı için genç kızın"neyin war? birşey mi oldu?"diyerek üzerine gelmesi,işkenceden farksızdır.onlar sorunu başkalarına anlatarak çözmek yerine kendi içlerinde halletmeyi yeğlerler.

SÜREKLİ ARAMA
Erkek için günde bir kez enfazla iki kez telefonda konuşmak yeterde artar bile.ancak bizim için durum tam tersi.biz heran aramak ve sevgilimiz tarafından aranmak isteriz.

GÖZYAŞINA BOĞULMA
duygusal bir filme,en küçük bir tartışmada gözyaşı dökeriz. fakat erkekler buna pek fazla tahammül edemezler çünkü bu tarz duygusallıklara nasıl yaklaşacaklarını çok iyi bilmezler. üstelik ne söyleyeceklerinide bilmezler çünkü bizi daha fazla gözyaşına boğmaktan çekinirler.

DİYET UYGULAMA
her buluşmada yalnız salata yiyen,hayatını diyet yapmaya adamış bir kız ,delikanlıyı bunaltır.

ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KISITLAMA
Huyumuz kurusun;biz sevgilimizin her an yanımızda olmasını isteriz. oysa erkekler kendi özel alanlarına ihtiyaç duyar.özgürlüğünden vazgeçmeyen erkek için yapılacak tek şey oratk bir noktada buluşmak olabilir.

DEDİKODU YAPMA
Sevgilinle birlikteyken sadece onun değil ona yakın insanlarında dedikodusunu yapma.Kendi yapar ama senin yapmandan hoşlanmaz..

Bu arada hoşgeldinn demek yok muuu:)
oysa ben nasılda özlemişimm sizi :]

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
hoşbuldum can adminimmm :)

konu sizzler olunca destekk çıkarsınn tabee :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
can adminim mi?

bundan sonra sen bana admincan bile dersin belki de. giitti yalan oldu karizma.

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
kulağa hiçte kötü gelmiyor admincann=) candann adminn

kimse görmedi duymadııı merakk etmee

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hoşgeldin Darklady Sağlam bir konuyla giriş yapmışsın..
sevgilimle dedikodu cok yaparım ama diğerleri konusunda haklısın ne diyelim..
Hamurumuz böyle..

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
diyet yapmam, sürekli aramam, özgürlüğünü kısıtlamam,gözyaşına boğulmam....

mayası uygunsa birer kahve eşiliğinde çok güzel dedikodu yaparım sevgilimle... :D

bana uymadı bunlar tühh...

hoşgeldin dark leydimm ...

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Hoşbuldum Antediluvian eee arada ki açığıı kapatmam lasımdı bi şekilde :)
desenee sende bizdensinn dedikodu konusundaa :P

Fishh cimmm canımcımm sen bi istisnasın o zaman :D

kime çektinn gıııııııııııııııııııı :)

hoşbuldum bu arada ehuuu

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
evet bu işler azıcık genetik...ama genetiğin yanında birazda yetiştiğin ortam etkili oluyo kız çocuklarının ileride ilişkilerinde erkeklere davranışlarında...

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
aslında erkeklerin huyuda değiştiriyoo ... bakarsın seni de 180 derece döndürecek biri çıkarr(var mı yok mu bilmiyorum öle söyleedm ama :) )

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
eee karşıma sorumsuz, bencil, ne istediğini bilmeyen, kararsız, lafının arkasında durmayan bir adam çıkarsa tabii ki 180 derece değişir , adamı da neye uğradığını şaşırttırırım :D

böyle adam çekilmez...böylesine adam da denmez...böylesine ben diyet yapmam, yaptırtırım, ben ağlamam ağlatırım,,... :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
helall sanaa ............desenee doğduğuna pişman ederim :)
gerçi öldürmeyelim erkekleri :) sanmam öylee biri olacağınıı hanii olmaz da değill :)

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
DarkLady dedi ki:
helall sanaa ............desenee doğduğuna pişman ederim :)
gerçi öldürmeyelim erkekleri :) sanmam öylee biri olacağınıı hanii olmaz da değill :)

nası olmaz....tecrübe konuşuyo burda :D etraf böylesi dolu kuzucum...yeni nesil erkekleri ne yaşarsam yaşayayım sorumluluk almayayım derdinde..gayet bencil kararsız ve lafının arkasında durmaktan aciz bii dolu erkek var etrafta...

sonra da boğma beni derler .... güven alınmaz verilir...güven telkin edemeyen, gözü dışarda olan, seninle vakit geçirmek için çaba sarfetmeyen bir adamı sürekli ararsın da boğarsın da :D

böyle bencil tiplere denk gelince kaçın...sevgiliniz olmaya layık değiller..o sıfatı haketmeyen insanları etrafınızda tutmayın...iyi aile erkekler bulun aman diyim size :D

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
daha neler :D valla bu saydığım özellikleri içermiyorsa mutlu mutlu yaşarız...içeriyorsa zaten ne kocam olur ne sevgilim kendileri ...

o sebeple bişicik yapmam .... sevgiliye eşe saygı duyarız biz...anneden böle gördük :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
tecrübe diosa kesinlikle doğrudur. kendi adıma konuşayım erkeklere güven olmaz zatenn güvenilcek erkek de kalmamışş hepsii işini bitirmeye bakıyo...

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
hoş geldin darkladyciğim.. nerdeydin ya.. özledik.. :)

bunaltmayın bizi.. %( ühühü..

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
DarkLady, ne kadar açıksözlüsün yaw :$ şaştım kaldım mesajından sonra.

fish dedi ki:
daha neler :D valla bu saydığım özellikleri içermiyorsa mutlu mutlu yaşarız...içeriyorsa zaten ne kocam olur ne sevgilim kendileri ...

o sebeple bişicik yapmam .... sevgiliye eşe saygı duyarız biz...anneden böle gördük :D

fish hanım, anneniz hi. zopa atmadı mı babaya?

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
dark lady cidden ben de hayran kaldım açık sözlülüğüne ama haklısın ne diyim ..

troy kadınları zopası laftır....hakedecek davranışlardan sakının derim :D

babam içinde geçerli bu :P

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
hoşbuldumm radoncuğummmm

gerçekler acıdırr admincannn.... söyletenler utansınnnn

fishhhh desteğin için saol B)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ben DarkLady'nin eleştirilerine katılmıyorum.

Sadece cinsellikle ilişkilendirilen erkeklerde, sorumluluk erkeklerde olduğu kadar kadınlarda da var.

İlk görüşte cinselliğin ön plana çıkmasına neden olan şeyi düşün mesela. Kadınlar artık daha seksi olmak için yarışıyorlar. Elbiseler, makyajlar, hareketler...

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
cinselliğikasttettiğimi de nerden çıkardın :D
bak iştee bu sizin aklınızınn sadece cinselliğe çalıştığının bir kanıtıı olduu :D

giyim kuşam makyaja gelince herşeyi üstünüze alınmayınn biz kendimizi ii hissettiğimiz için yapıo olamazmıyızz ...

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
troy a da katılıyorum dark leydiye de...

şöyle ki cinsellik doğru insanla doğru şekilde yozlaştırılmadan seviye bozulmadan yaşandığı dürece çok çok gerekli ve güzel birşeydir..

ama erkeklerin bu konuya bakışı ve niyetleri farklı...dark leydiye burada katılıyorum çünkü çoğu erkek bunu yaşarken açık sözüm için bağışlayın ama vur kaç zihniyeti kötü niyet ve sorumsuz davranışlar sergilemektedirler..

troya katlıyorum çünkü kadınlar da tabii hal hareket ve tavırlarıyla cinselliği çağrıştırmaklatadırlar
.
ama ne olursa olsun bu bir erkeğin vur kaç zihniyeti içinde olmasını sorumsuz davranmasını gerektirmez cinselliği ve ilişkiyi yaşarken...

ne yaşarsak yaşayalım iyi niyetle ve karşımızdakine saygısızlık etmeden yaşayalım...

konu bağdatı aştı saptıkça saptı :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
vur kaç dedin olayı bitirdin zaten :D

konu nerelere gidiyor yaleppim?

şimdi ben spora gidiyorum haftanın 5 günü. gittiğim spor salonuna çok sayıda bayan arkadaş da geliyor. fitness salonuna geçmeden önce yarım saat makyaj yapıyorlar. spor yapmak için gardrop yapmışlar. giyilen kıyafetler falan oeh yani.

şimdi darklady demiş ki, biz kendimizi iyi hissetmek için seksi giyiniyoruz.

sizi iyi hissettiren şey, size gösterilen ilgi olmasın sakın. kaç kişi baktı, kaç kişiyi şaşkına çevirdim, kaç kişi konuşmak istedi...

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
iyi de her kadın için geçerli ki bu..nasıl ki her erkek için vur kaççı :D demiyosak her kadın için de böle genelleme yapamayız..

şimdi ben de gittim spora zamanında hiç öyle şeyler yapmadım...hele hele makyajla spor akli selim insanın yapacağı şey midir...cilt hava almaz beaaa...

ama gene de böyle bile olsa troycan :D ( admincan aatıfım olsun ) bu durum akla cinsellik gelse bile kötü niyetli düşünceler barıdırmayı gerektirmez..

bu vur kaç için bir bahane değildir..

konumuza dönersek erkekleri son haddeye kadar boğun kızlar :D

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
hoşgeldin DarkLady.. ilk baştaki tam bana uydu.. üzerime geldimi işkence yapıyor gibi hissediyorum.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
sorunun kaynağı olarak kendinizi görüyorsunuz öyle mi? :) itirafın için teşekkürler.

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Troy dedi ki:
sorunun kaynağı olarak kendinizi görüyorsunuz öyle mi? :) itirafın için teşekkürler.

bu bir sorun değil biiiiiir..

kaynak diye birşey yoktur işteş yapılan bir fiilden bahsediyoruz ortada ikiiiiii..

her iki tarafta farketmeden birbirine sebeptir üüüüüç...

ama işi genelde yozlaştıran taraf genelde erkektir döööört..

çünkü erkek bir defayla bir kişiyle yetinmez bunun devamını başkalarıyla da getirir ve buna da yaradılışım böle kadınlar da sebebimdir der çıkar işin içinden beeeeeeş ....

sonra da bizi boğmayın derler altı ve son :D