Erkekler Ve Tokat!

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
fish dedi ki:
patrick delükanlı gözünü kırpmadan bana baktı ve puhahaaaa :D diye güldü yüzsüz :^)
Çizgi filmlerdeki gibi olmuş senin durumun. Gözünü yumup öpücük kondurmak isterken kafasına/suratına yediği sopanın şiddetinden, 'vaw bu ne sert/ateşli bir öpücüktü' şekline girerek köpek gibi uluyup ayaklarını vurarak uçması geldi aklıma :D

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bulmeh dedi ki:
fish dedi ki:
patrick delükanlı gözünü kırpmadan bana baktı ve puhahaaaa :D diye güldü yüzsüz :^)
Çizgi filmlerdeki gibi olmuş senin durumun. Gözünü yumup öpücük kondurmak isterken kafasına/suratına yediği sopanın şiddetinden, 'vaw bu ne sert/ateşli bir öpücüktü' şekline girerek köpek gibi uluyup ayaklarını vurarak uçması geldi aklıma :D

harika ;D :}

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hemen durumu izah edeyim :D

yakın durmadım yakın durduruldum...takdir edersiniz ki aynı ortamda bulunmanın dışında hiçbir ilişkimin ve muhabbetimin olmadığı amma velakin bana göz koymuş bir densizin, beni öpebilecek kadar yakınımda durmasını bırakın, selamını bile almayacak kadar kendimi koruyan bir bayanımdır :P

arkdaşın 1,80 benim 1,50 olduğumu düşünecek ve koridorun köşesinde meydana gelen bir karşılaşma sonucu, ki delükanlı tarafından bilerek denk getirilmiş bir durumdur , kaçacak yerimin olmaması ve daha ne oluyo demeden üstüme gelinmesi tam tokatlık bir durum oluşturmuştur.. :#

emel kafi mi :D magazinleştirmeyelim olayı beaaaaa :D

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Öyle erkeklere öyle tokat lazım. Yani haketmiş.

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
dimi bulmeh |)

hoplayan zıplayan köpek benzetmen süperdi :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Fishhh canım geçiş olsun yaa. Kaçaçak yer bırakmadı demek :R . Bu adam resmen sapıkmış. Teşhisi koydum hemen. ;D :D

Peki kafi fish. :D

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ohhhh beraat ettim (A) :D

işte böle başka da kimseye vurmuşluğum yoktur...zaten kimse de haketmedi çok ükür bu densizden başka... o.O

ben zaten vurmam vurdurturum normalde, çevrem geniş :D

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bir kere bana atılmıştı, ben de aynı şiddette cevap vermiştim :) Başka hiç vukuatım olmadı. O bana vurabiliyorsa ben de ona vurabilirim. Asıl kimsenin kimseye vurmaması lazım fikrini savunuyorum. Umarım bir daha başıma gelmez... :(