Bırak genellemeyi gördüğün birkaç işeyaramaz yüzünden herkese bu lafı söyleme.alicia dedi ki:ben dunyadaki tum erkekleri yok etmek istiyorum :-\
kendileri her altı yer ama sıra kızlara geldimi yasak koyar hangi adalete bu sıgar >
Bırak genellemeyi gördüğün birkaç işeyaramaz yüzünden herkese bu lafı söyleme.alicia dedi ki:ben dunyadaki tum erkekleri yok etmek istiyorum :-\
kendileri her altı yer ama sıra kızlara geldimi yasak koyar hangi adalete bu sıgar >
gizem durmaz dedi ki:Erkeleri çözmek imkanzıs gibi bişey yaa
Hepsi aynı (genelde); iyide anlamda da olsa kötü anlamda da

wwhirlwind dedi ki:gizem durmaz dedi ki:Erkeleri çözmek imkanzıs gibi bişey yaa
Hepsi aynı (genelde); iyide anlamda da olsa kötü anlamda da
bizi niye sevmezsiniz ki anlamıyorumm kıskanc seyler
saolalicia dedi ki:ehhh işte degil gibisin
sen iyisin konustuguma gore

ve yaşanmış bi anıyı tüm erkeklere atman cok saçma ama galiba gırgır diye açtın konuyu ..hadi bakalım
 ve yaşanmış bi anıyı tüm erkeklere atman cok saçma ama galiba gırgır diye açtın konuyu ..hadi bakalım  :$ ;D
 :$ ;Dben şahidim Zzzalicia dedi ki:beni tanıyanlar bilir erkeklere karsı ne hissettigimi gırgır yapcak halim yok

birbirlerini ilginç kılan da aralarındaki farklılık ve zıtlıktır belkide kim bilirmavinok.ta dedi ki:2 cinste birbirinden şikayetçi ama ikiside birbirine muhtaç...
nası iş bu anlamadım ya nese

Sen zahmet etme biz kendi kendimizi yok ediyoruz zaten...alicia dedi ki:ben dunyadaki tum erkekleri yok etmek istiyorum :-\
alicia dedi ki:ben dunyadaki tum erkekleri yok etmek istiyorum :-\

nie her haltı yiyebilmek içinmi istersen kimseye çaktırmadan ye.. ne olacak gör erkekler sizin iyiliğinizi düşünüyoo yedik sizde yemeyin anlamında
 nie her haltı yiyebilmek içinmi istersen kimseye çaktırmadan ye.. ne olacak gör erkekler sizin iyiliğinizi düşünüyoo yedik sizde yemeyin anlamında  
  istersen ye
 istersen ye