Erkekler Kaşlarını Almasın!!

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ayyy bugün bi adam gördüm ya bariz kaşlarını almış +( kadınlar gibi ya. acaba kuafördemi aldırıodu ;D ;D
kaşrlarını aldıran erkeklere sainir olurum. ERKEKLER KAŞALRINI ALDIRMASIN YAHUUUUUU

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
ya niye ki ??? bence almalılar ama tabi öle kız gibi değil bende uyuz olurum öle tiplere ama çok az mesela erkeklerin bu iki kaş arasında çok olur oraları az az alarak hafifletmeliler kanımca ;) ama hepsini almayın valla berbat duruo :D

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
en ii yöntem agda :P tam ortaya :D sanirim biras acır ama:D ii olur kanımca :D :D :D

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hepsini almasınlar. azaltma olur yani eğer rahatsız edici bi görüntü varsa ama bazılarında kaş yok incecik alıyolar anlayamıorum ya. oldu beraber gidelim kuaföre ağdada yaptır töbe töbeee :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
EzOhİsTaN dedi ki:
hepsini almasınlar. azaltma olur yani eğer rahatsız edici bi görüntü varsa ama bazılarında kaş yok incecik alıyolar anlayamıorum ya. oldu beraber gidelim kuaföre ağdada yaptır töbe töbeee :)

hehe bence erkekler bacaklarını almalılar :D ayyhh düşünemiyor ağdayla onu :P :D şaka biyana Erkek dediğin kıllı oluur canımmm :P biraz alınır abartıya gerek yok o ne öleeee hele kadınlar bazıları hepsini alıor çizdiriyorlar onlara da hiç anlam veremiyorum vallaa :D

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
erkek adam kas fln almaz

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Bir zamanlar lisedeyken bi öğretmen aldırıyodu :D Yanında gülemiyodukta :D

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya sonucda orta kısımlarda varsa normal diye düsünüyorm...tamam belki biraz erkeklige ters bir durum ama :D

sonucda estetik acısından iyi diye düsünüyorum :)

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ona yakın :D off o bülent zaten onu söylemeye gerk yok +( benden ince kaşları +( +(

muhammetöner

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bayandan bayana fark var .... bence gerekiosa alcaksın kardeşim ve kadının ağzıyla iş yapmıcan :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
daha geçen gün arkadaşa alsana demiştim :D
bazılarında kötü duruyo alsalar ne ii olurr :)