Erkekler hakkında

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Soru çok kapsamlı bi Soru olmuş Özlem , Birincisi kişilik farkı var arada her erkek kendini direk evliliğe hazırlayamaz , Bazılarıda Elinde işi, evi ve yeterli maddi durumu olmadığı için evliliğe hazırlayamaz , bazılarıda duygularından süpeli olduğu için kendini evliliğe hazırlayamaz vs. vs. vs. vs. diye uzaaaaaaaaar gider bu, ikna olması gereken kişi nasıl biri belirli bi Kriterleri var mı ? :)

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Evlenmezsek sana kaçar başına bela olurum derim. :D

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
en azından burdan duyduklarımla ikna etmeye çalışmam, ilişki forumlara düşecek kadar bayatladıysa ciddi de değildir diye düşünüyorum, zira ben bir erkeğim, bu tür alevereli dalevereli, erkekleri kandırıcı konuları kınıyorum. kadın dayanışması yıkılmalı, aslında kadınların çoğu zaten birbirinden nefret eder diye de ekliyorum, ama kağıt üstünde tek vücutlar mübarek...
saçmalıyorum...
terkediyorum konuyu...

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
en azından burdan duyduklarımla ikna etmeye çalışmam, ilişki forumlara düşecek kadar bayatladıysa ciddi de değildir diye düşünüyorum, zira ben bir erkeğim, bu tür alevereli dalevereli, erkekleri kandırıcı konuları kınıyorum. kadın dayanışması yıkılmalı, aslında kadınların çoğu zaten birbirinden nefret eder diye de ekliyorum, ama kağıt üstünde tek vücutlar mübarek...
saçmalıyorum...
terkediyorum konuyu...

Bu tür konulardan rahatsız oluyorsan yazmaman bence daha doğru , ayrıca Sorunun gerçek bi insan mı üzerine mi yada ilişki üzerine mi yada genel anlamdamı sorulduğunu sorgulamadan infaz yapmışsın... Kusura bakma ama doğru değil bence bu yaptığın.!

Özlem Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soru çok kapsamlı bi Soru olmuş Özlem , Birincisi kişilik farkı var arada her erkek kendini direk evliliğe hazırlayamaz , Bazılarıda Elinde işi, evi ve yeterli maddi durumu olmadığı için evliliğe hazırlayamaz , bazılarıda duygularından süpeli olduğu için kendini evliliğe hazırlayamaz vs. vs. vs. vs. diye uzaaaaaaaaar gider bu, ikna olması gereken kişi nasıl biri belirli bi Kriterleri var mı ? :)
ya aslında işin özü maddi yetersizlik ama bi söz yapmamaya bile yanaşmaması beni deli ediyo ciddi olduğundan zerre kadar şüphem yok ama anlayamıyorum insan madi sıkıntıya girer borca girer yine yapar bana göre kendisi sıkıntıya girmek istemiyo işte

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Maddi Sıkıntı durumunda Şahsi olarak ben olsam , sevgilime iyi bi hayat yaşatmayı hedeflerim , maddi sıkıntım varsa evlilik kararını bende ertelerim en uygun zamana kadar tabiki (:

Özlem Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saçmalıyorum...
terkediyorum konuyu...
burdan duyduklarımla ikna etmeye çalışmıcam zaten ben sadece arkadaşların fikirlerini almak istedim bizim aşkımız bayat da değil her gün yenileniyo can sıkıntısına bişeler yazdım eleştir diye değil yorumun yoksa hiç yazma daha iyi erkekleri kandırdığım falan da yok hem kadınlar birbirinden neden nefret etsin onuda anlamadım aslında ben seni anlamadımki harbiden saçmalamışsın bana kızma kendin itiraf etmişsin

Özlem Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maddi Sıkıntı durumunda Şahsi olarak ben olsam , sevgilime iyi bi hayat yaşatmayı hedeflerim , maddi sıkıntım varsa evlilik kararını bende ertelerim en uygun zamana kadar tabiki (:
valla en uygun zamanı beklersek yaş kemale erecek:D

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bişeycik olmaz Aşk heryaşta varya zaten xD

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
hahahaha :D öldüm buna gülmekten yaa :D emelden abilerinde vardır şimdi senin ? xD

Abilerim yok ama abim var. :mrgreen:

Bu arada sevgili Özlem Çelik,

Seviğin kişiyle birlikte verilecek bir karardır. Başla kişileri ilişkine karıştırır ya da fikir alırsan emin ol, kafan allak bullak olur.

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10

Seviğin kişiyle birlikte verilecek bir karardır. Başla kişileri ilişkine karıştırır ya da fikir alırsan emin ol, kafan allak bullak olur.

Vah vahhhh Seni kaçıran yandı desene :D:D:D

Özlem Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

teşekkür ederim emel doğru diyosun bi cevap aradığımdan değilde can sıkıntısına yazdım işte nasip ne zamansa o zaman olur dimi bende mi kaçsam ne yapsam :D Allah korusun yaf şakası bile kötü

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Şaka bir tarafa kaçmak çok kötü bir şey olsa gerek. :pinch:

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Beni evliliğe ikna etti, yoksa ben 30 yaşıma kadar düşünmüyordum. Yapacak bişey yok, el mecbur :D Kızlar çok akıllılar vallaha :D