onair
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
day_walker sana söylüyorBlue.Silk dedi ki:aneeeem red göbişli olsun dedin taliplerin cıkta![]()
![]()
day_walker sana söylüyorBlue.Silk dedi ki:aneeeem red göbişli olsun dedin taliplerin cıkta![]()
![]()
emelden dedi ki:iyi ki bir göbek dedim yaa...
Şimdide erkek dediğin mis gibi parfüm kokmalı diyorum.
kullanıcı dedi ki:emelden dedi ki:iyi ki bir göbek dedim yaa...
Şimdide erkek dediğin mis gibi parfüm kokmalı diyorum.
Parfüm kokmak mı? Erkeğin kendine has kokusu kadınlara daha çekici gelir, her ne kadar "iğreniyoruz" deseniz de. İtiraf edin. Parfüm kokusu gelip geçicidir; aslolan erkeğin kendi kokusudur. :*
onair dedi ki:day_walker sana söylüyorBlue.Silk dedi ki:aneeeem red göbişli olsun dedin taliplerin cıkta![]()
![]()
![]()
![]()
red-bird dedi ki:onair dedi ki:day_walker sana söylüyorBlue.Silk dedi ki:aneeeem red göbişli olsun dedin taliplerin cıkta![]()
![]()
![]()
![]()
erkek dediğin , bayandan beklediği namusu kendide göstermeli gözü dışarıda olmamalı...
oyarımmm![]()
red-bird dedi ki:bayanları bu kadar kötü görmenizin sebebi iyi seçim yapamamanız kanımca![]()
belinin hemn alt kösesi :* yag toplayan yer ;D hani beline sarıldıgında tutarsın ya sıkı sıkı :$red-bird dedi ki:o ne kıs?![]()
emelden dedi ki:Erkek dediğin kıskanç olmalı. :*
*SiRiNe* dedi ki:emelden dedi ki:Erkek dediğin kıskanç olmalı. :*
emin misin kıs...! iyi düşün![]()
emelden dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:emelden dedi ki:Erkek dediğin kıskanç olmalı. :*
emin misin kıs...! iyi düşün![]()
Evet ama aşırı değil.Bir deeee erkek dediğin ne istediğini açıkca söylemeli...
erol_1982 dedi ki:Bence her istediğini söylemesin ;D;D
Blue.Silk dedi ki:bencede :^)erol_1982 dedi ki:Bence her istediğini söylemesin ;D;D
titanyum dedi ki:valla yapabileni hiç görmedim duymadım![]()