- Reaksiyon puanı
- 23,585
O programın setup dosyasını başka siteden indir. İndirme kaynağını değiş. Bozuk bence
hayır sadece tek bir siteden değil başka başka sitelerden indirdim fakat durum yine aynı format atim diyecem tüm dosyalar gidecek yapamıyomO programın setup dosyasını başka siteden indir. İndirme kaynağını değiş. Bozuk bence
Recovery??Windows 7 format belleği hazırla sistemi formatlama.
Recovery yap. Hatalar giderilir bence.
Sistem onarma diyorsunuz.Recovery??
Nasıl yapacam? anlatabilir misin?Windows 7 format belleği hazırla sistemi formatlama.
Recovery yap. Hatalar giderilir bence.
Format atmayacksın Repair system sadece.Nasıl yapacam? anlatabilir misin?
Benim 64 bit mimari desteklemiyorFormat atmayacksın Repair system sadece.
İlk önce Win 7 iso dosyası bulman lazım. 32 kullanıyorsan 32 bit. 64 kullanıyorsan 64 bit
Sonra Onu USB ye yazıcaksın RUFUS programıyla.
Sonra format işlemine geçiceksin ama format etmeyeceksin. Repair system edeceksin.
Videoda örneği var. Dikkatlice bak işte
E peki ne kullanıyorsun şimdi?Benim 64 bit mimari desteklemiyor
32 bitE peki ne kullanıyorsun şimdi?
Aslında yeni bir bilgisayar almayı düşünüyoruz çünkü bu kullandığım pc 12 senelik ahı gitti vahı kaldıE peki ne kullanıyorsun şimdi?
EywE o zaman 32 bit İSO dosyası bulacaksın.
Bakıyorum Pc onarmaya istekli değilsin pek.Aslında yeni bir bilgisayar almayı düşünüyoruz çünkü bu kullandığım pc 12 senelik ahı gitti vahı kaldı
Nasıl istekli olayım ki bilgisayar bozukBakıyorum Pc onarmaya istekli değilsin pek.
Benlik bu kadar. Elimden geldiğince uğraştım.
Hayırlı geceler.
Fark etmeden seçmişim farkında değildimKonunuzun sizce akıllı telefonlar ile ne alakası var ?