serdarbro1023
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
Bende klasör değilde exe dosyalarında böyle bir hata veriyorHerhangi bir klasore erismeye calistiginizda "Erisim Engellendi" diye bir mesaj aldiginizda asagidaki adimlari uygulamaniz o klasore erismeniz icin yeterlidir.
Baslat - denetim masasi - klasor secenekleri - gorunum - basit dosya paylasimini kullan devre disi birakin - Erisemediginiz klasoru sag tiklayin - ozellikler - Guvenlik sekmesi - Gelismis - Sahibi sekmesi - Listede, kullanici adinizi tiklayin. Sahibi degistir onay kutusunu isaretleyin. Tamam'i tiklayin. Evet tiklayin. Klasor icin istediginiz izinleri bastan uygulayin. Artik o klasore erisim hakkiniz var.Büyük ihtimal ile sorun çözülecektir
Aynen setup yapıyordum yalnız değişik harfler atamadımMesela setup gibi kurulum yapıyorsun sanıyorum. öyle mi?
Erişim engeli iki durumda oluşur.
Yazmak istediğin Klasörde yazma izni yoktur
ikinci durumla bizzat karşılaştım çok uğraştım bunla. Oyunlar save yapmıyordu.
Oyunların save olacağı klasörlerin hepsine Yazma izni vardı. Sadece USER klasörüne geçersiz okunamayan harfler atamıştım okuyamıyordu klasörü.
ə ğ ü ş
Düşündüğüm kadarıyla Geçersiz sembollerle klasör isimlendirilse O klasöre yazma yapamazsınız okunabilir ancak.
Uygulamanın yazacağı klasörü değişebilirsen kurulum yaparsın. En iyi D diskine kur programıAynen setup yapıyordum
Birde ekliim yanlışlıkla kardeşim firebirdi silmişti bu arada bende d disk yok c ve e varUygulamanın yazacağı klasörü değişebilirsen kurulum yaparsın. En iyi D diskine kur programı
Tamam deniyorumExe Uzantılı Programı Başka Bir Klasör‘e Kopyala Ordan Kurulum Yapmayı Dene.
Yani
Program C Sürücüsündeyse D’ye Kopyala Öylece Çalıştır.
D Sürücüsündeyse Programı Bulunduğu Yerden Kopyala Başka Bir Klasöre Yapıştır Kurulum u Tekrardan Yapmayı Dene.
Normalde çalıştır butonu gelmiyordu geldi fakat çalıştı deyince ekrana hiçbir şey gelmiyorExe Uzantılı Programı Başka Bir Klasör‘e Kopyala Ordan Kurulum Yapmayı Dene.
Yani
Program C Sürücüsündeyse D’ye Kopyala Öylece Çalıştır.
D Sürücüsündeyse Programı Bulunduğu Yerden Kopyala Başka Bir Klasöre Yapıştır Kurulum u Tekrardan Yapmayı Dene.
Yönetici Olarak Çalıştır Seçeneğini Denermisin.Tamam deniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normalde çalıştır butonu gelmiyordu geldi fakat çalıştı deyince ekrana hiçbir şey gelmiyor
yönetici olarak çalıştır deyince hiçbir şey gelmiyorYönetici Olarak Çalıştır Seçeneğini Denermisin.
İlginç.yönetici olarak çalıştır deyince hiçbir şey gelmiyor
kardeşim firebird i silmiş acaba onla alakalı mı yalnız geri indirdim fakat indirdiğimde denetim masasında fire bird normalde gözükür program kaldırmada ama gözükmüyor onla alakalı mı acaba?İlginç.
Sanmıyorum.kardeşim firebird i silmiş acaba onla alakalı mı yalnız geri indirdim fakat indirdiğimde denetim masasında fire bird normalde gözükür program kaldırmada ama gözükmüyor onla alakalı mı acaba?
hiç böyle bir şey olmamıştı istersen video çekebilirim
evetUygulamalara tıklayınca derken sen kurulum yapmak istiyorsun.
Bu konuyu ikinci defa açıyorsun sanırım.
cevap alamadığımdan dolayıUygulamalara tıklayınca derken sen kurulum yapmak istiyorsun.
Bu konuyu ikinci defa açıyorsun sanırım.
ve özelliklere girince böyle birşey oluyorSağdakı hatada diyor kurulum arayüzü yüklenmedi.
Ya hatalı setup kurmaya çalışıyorsun yada ekran kartı driveri eski.
Bastım bu seferde böyle birşey oluyorEngellemeyi kaldıra tıkla bak nolacak.
Acaba antivirüs mü engelliyor ama tmp ne gezer?Bastım bu seferde böyle birşey oluyor
httrackı kurmayı deniyorum bu arada fark etmedim zaten yeni katıldığım için bilmiyordumTam olarak kurduğun programın ismi ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada Akıllı telefonlarda açtın konuyu.
İkinci defa konu açtığına göre ban yene ihtimali de var.
o program ne işe yarıyor ki. İlk defa duyudum ismini.httrackı kurmayı deniyorum bu arada fark etmedim zaten yeni katıldığım için bilmiyordum
aslında httrack site indirme ve başka uygulamalardada böyle oluyor photoshopda advanced system care deo program ne işe yarıyor ki. İlk defa duyudum ismini.
Kuralları okuman için üyelik anlaşması var üye olunca okumalıydın.