Eric Gerets'in unutamadığı maç!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,455
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Gerets yıllar sonra açıkladı: Hayatımın en uzun 15 dakikasıydı

Olimpik Marsilya Teknik Direktörü Eric Gerets, yıllar öncesinde yaşanan bir olaya ilişkin en ilginç açıklamasını yaptı. Gerets, 2005-2006 sezonu son maçında Fenerbahçe'nin Denizli'yle berabere kalmasını beklemek zorunda kaldıkları son 15 dakikayı, "Hayatımın en uzun 15 dakikasıydı" şeklinde niteledi.

Eric Gerets Türkiye'yi ve Galatasaray'ı unutamıyor. 2005-2007 yılları arasında Galatasaray'ı çalıştıran Gerets, sarı-kırmızılı takımın başındaki ilk sezonunun sonunda yaşananlara yıllar sonra bir kez daha değindi.

Fransız basınına konuşan Gerets, Ligue 1'da son 4 haftaya girilirken takımı Marsilya'nın yalnızca averajla liderlik koltuğunda oturması nedeniyle kendisine sorulan, "Daha önce bu kadar çekişmeli bir sezon sonu yaşamış mıydınız?" sorusunu Süper Lig'i örnek göstererek yanıtladı.

Gerets, 2005-2006 sezonunda Galatasaray'ın hocasıyken Türkiye'de yaşadığı şampiyonluğu anımsatarak, o sezon, şampiyon olup olmadıklarını öğrenmek için, son hafta oynanan Denizlispor-Fenerbahçe maçının son saniyelerine kadar beklemek zorunda kaldıklarını söyledi. Gerets, Denizlispor taraftarlarının sahayı konfeti yağmuruna tutması nedeniyle kendi maçlarından 15 dakika sonra biten bu karşılaşmanın sonucunu müthiş bir gerilim ve heyecan içerisinde beklediklerini vurgulayarak, "Hayatımın en uzun 15 dakikasıydı" şeklinde konuştu.

KAYNAK

İşte o günler... Hala tüylerim diken diken oluyor. Fena bir akşamdı.

http://www.youtube.com/watch?v=6tbMeULFufk&feature=related
 
Üst